- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 53
- 28
Nasıl hesaplayacağım?Yumurtlamaya göre adet tarihi hesaplayın o zaman yumurtlama takip ettiyseniz.
Ben yumurtlama gördükten 14 veya 15 gün sonra adet oluyorum. Düzenli adet olanlar genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyor diye okumuştum. Pik gördüğünüz tarihten 14 gün sonrasını adet tarihi olarak hesaplayabilirsiniz.Nasıl hesaplayacağım?
Ay hadi insallah guzel haberini alirizİnşallah doğru çıkar ya ben çok istiyorum anne olmayı inşallah doğrudur zaten belirtileri var mide bulantısı kusma baş dönmesi Ama günümün geçmesini bekliyorum test yapmak için
Ben de kimseye söylemicem 3 ayBen eğer hamile kalırsam söylemicem mesala kimseye hemen. 2 aylık olunca anneme söylerim
Hic kotu dusunme insallah olur sagliklada dogarBen 3 ay bitene kadar kendi anneme bile söylememeyi planlıyorum nasipse. Çünkü bu dönemde çok yaygın düşük boş gebelik dış gebelik vs Allah korusun... Anne sonuçta o benden daha çok üzülür. Bi daha olana kadar kafasına takar beni üzülüyorum diye. O yüzden sadece eşim bilecek inşallah 3 aya kadarİnşallah olur bu ay ya uf
Kac gunun kaldi ben ayin 2sinde test yapacagimİnşallah doğru çıkar ya ben çok istiyorum anne olmayı inşallah doğrudur zaten belirtileri var mide bulantısı kusma baş dönmesi Ama günümün geçmesini bekliyorum test yapmak için
İnşallahhh rabbim nasip etsin anne olmayı canım bu ay yüzün gülsün inşallahhBen de kimseye söylemicem 3 ay
Kızlar ben bugun galiba yumurtluyorum, ağrım var, benim için dua edin
Ayın 5inde inşallahKac gunun kaldi ben ayin 2sinde test yapacagim
Ne guzl insallah 4 gun sonra yine hissedersin ve saglikla ilerler prensesliginEvet gercekten cok güzel kendini prenses gibi hissediyosuninşallah yine tadarım o duyguyu.. son 4 gün . Sen hala regl olmadın mı
Benimde 4 uAyın 5inde inşallah
Yok bn siz kadar sakin degilim direk solerimBen 3 ay bitene kadar kendi anneme bile söylememeyi planlıyorum nasipse. Çünkü bu dönemde çok yaygın düşük boş gebelik dış gebelik vs Allah korusun... Anne sonuçta o benden daha çok üzülür. Bi daha olana kadar kafasına takar beni üzülüyorum diye. O yüzden sadece eşim bilecek inşallah 3 aya kadarİnşallah olur bu ay ya uf
Ayın 2sinde mı test yapacaksınızBenimde 4 u
Lanetlendin dkdlşdEvett kehaneti bozdum
Biz senle acı tecrübeyi tadanlar olarakBen de kimseye söylemicem 3 ay
Kızlar ben bugun galiba yumurtluyorum, ağrım var, benim için dua edin
En iyisini yaparsın kuzum. Dediğin ihtimaller çok yüksek. Herşey olabilir. İnşallah olur hepimiz içinBen 3 ay bitene kadar kendi anneme bile söylememeyi planlıyorum nasipse. Çünkü bu dönemde çok yaygın düşük boş gebelik dış gebelik vs Allah korusun... Anne sonuçta o benden daha çok üzülür. Bi daha olana kadar kafasına takar beni üzülüyorum diye. O yüzden sadece eşim bilecek inşallah 3 aya kadarİnşallah olur bu ay ya uf
Tabikide öylee ama o an dagılırız üzülürüz kim üzülmezki üzülüp dağılıp sonra tekrardan kendimiE geliyoruz. Ben bunu her konuda yapıyorum üzüntümü yaşıyorum ama sonradan tekrar ayaga kalkıyorum rabbin yanında diyorum. Ama üzüntüyü içe atmakta hiç iyi birşey değilKızlar bu ay olmazsa yanarız, biteriz, üzülürüm, dağılırı gibi şeyler söylemeyin nolur. İnsanların başında ne buyuk dertler, sağlık sorunları var. Bu ay olmazsa bir sonraki ay olur. Kendinizi ve psikolojinizi dibe çekmeyin. Allah ol der ve olur. Olmuyorsa, daha guzel seyler bizi beklediği içindir. Zamanı vardır hepimiz için. İçinizi ferah tutun, güçlü olun.
Hayırlısı olsun cnm hangi tedaviye başladınKızlar ben tedaviye başladım bugün inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız
Klomen tedavisine başlıyorum cumartesi günü günde 3 doz kullanicam canımHayırlısı olsun cnm hangi tedaviye başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?