Canım bende birsürü belirti vardı ama dünden ateşim düştü, adetten 2 gün önce ateşim düşer ve adet olurum
Oldukça var hemdeEki Görüntüle 2628423 Kızlar birkaç gündür ovi testleri böle cıkıyor bat yarın ve diğer günlertam bilmıyorum da bu koyu çıkması hamilelik diyorlar
Hamile olma şansım var mı sizce
Kuzum yani regl belirtileri de olabilir diye cok ümitlenmek istemiyorum. Farklı bi belirtim yok cünküAynen Pazartesi 4 oluyo en geç 5 6 olurum heralde eger gebelik yoksa sizde belirti varmı ben
Benim ğöğüslerim yumuşayınca ben regl olcagımı anlıyodum.Kızlar ya benim göğüslerim acayip yumuşadı hiç böyle olmazdı bel.agrimda var
Belli olmaz canım. Beklr bakalımCanım bende birsürü belirti vardı ama dünden ateşim düştü, adetten 2 gün önce ateşim düşer ve adet olurum(( ateş düşüklüğümü gördüğüm anda bi anda bütün belirtilerim gitti sanki test yapmaya gerek bile duymadım.
Test yapsana belki silik bile olsa çıkar çünkü yarinmis batinEki Görüntüle 2628423 Kızlar birkaç gündür ovi testleri böle cıkıyor bat yarın ve diğer günlertam bilmıyorum da bu koyu çıkması hamilelik diyorlar
Hamile olma şansım var mı sizce
Daha önce şişme ve hassasiyet olmuştu da şimdi mi yumuşadıKızlar ya benim göğüslerim acayip yumuşadı hiç böyle olmazdı bel.agrimda var
Ama benimki regl bittiğinden beri yumusakBenim ğöğüslerim yumuşayınca ben regl olcagımı anlıyodum.
Geven ay şişliği vardı dolgunluk olarak bu ay yokDaha önce şişme ve hassasiyet olmuştu da şimdi mi yumuşadı
Allahım inşallah bana da nasip eder ya gözünüz aydın benOldukça var hemdebak benim son günlerdeki ovülerime. Sonra gebelik yaptım ve pozitif.
Ateşinizi nasıl ölçüyorsunuzCanım bende birsürü belirti vardı ama dünden ateşim düştü, adetten 2 gün önce ateşim düşer ve adet olurum(( ateş düşüklüğümü gördüğüm anda bi anda bütün belirtilerim gitti sanki test yapmaya gerek bile duymadım.
Ben de aynı durumdayım ve iyiye yormaya çalışıyorum. Normalde şişer adetten bir gün önce falan sönerdi şimdi tık yokGeven ay şişliği vardı dolgunluk olarak bu ay yok
Ben bş kere geçirdim hamilelik aynı adet belirtisi bugun yarın adet olcam diye bakıyordumKuzum yani regl belirtileri de olabilir diye cok ümitlenmek istemiyorum. Farklı bi belirtim yok cünkü
Elimdeki testleri iki gün önce bitirdimTest yapsana belki silik bile olsa çıkar çünkü yarinmis batin
Ben de aynı durumdayım ve iyiye yormaya çalışıyorum. Normalde şişer adetten bir gün önce falan sönerdi şimdi tık yok
Anladım canım hadi bakalım beklesip gorelimElimdeki testleri iki gün önce bitirdim
Pazartesi’ye kadar yasak var bizim şehirde anca Pazartesi yapıcam
Her kadının değişiyo açıkçası yaa. İnan test yapmadan bilemiyosunuz. Bi test yapma şansınız var mı. Benim bata 5 gün varken çıktı yani.Allahım inşallah bana da nasip eder ya gözünüz aydın benPCOSum pcosta lh yüksek seyreder diyor bir arkadasım ondan olabilir mi acaba ama bundan siliklerinşde de gördüm ilk başladığımda cok silikti ole olsa. Silik te görmezdim Hep koyu görürdüm heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?