Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende akıntımdan anlıyodum ama bu ay o akıntı adet bitiminden sonra oldu. Kafam karıstı erken mi oldu acaba diye. Yumurtlama olcağı zaman kasıklarda batma olur mu

Bende akıntımdan anlıyodum ama bu ay o akıntı adet bitiminden sonra oldu. Kafam karıstı erken mi oldu acaba diye. Yumurtlama olcağı zaman kasıklarda batma olur mu
O da belirtilerden biri. Eğer adetin yaklaşmadıysa kasık belirtisi de oluyor. Ben ovulasyon için kap bulamıyorum artık tükettim sonra da sıkıldım bıraktım

Ben gittigidi.. dan aldım i ile başlayan Bi firma var testlerinde hiç bozuk yok ve bir günde teslim

O da belirtilerden biri. Eğer adetin yaklaşmadıysa kasık belirtisi de oluyor. Ben ovulasyon için kap bulamıyorum artık tükettim sonra da sıkıldım bıraktım
Çünkü benim reglimde kasıklarımda batma oldu anlamadım bende.

ay o da bi sorun değil mi. Onu hiç düşünmemiştim inşallah gerek kalmaz tabi ama bakalım. Biraz düzensizleşti o yüzden anlayamıyorum önceden düzenliydi.

Benim de kürtajdan sonra garipleşti. Bormalde 27 günde bir oluyodum şimdi 24 güne düştü. İlk denemede de olmayacak ama korkumdan bekliyorum çünkü genlerde sıkıntı çok doktora tam bir danışmadan kalmayayım diyorum

Ben cam bi bardak ayarladım kullanmadığım ona yapıyorum sonra yıkıyorum dedim en son hamileliğimi de öğrenirsem onu da mezun eder çöpe atarım

Ben cam bi bardak ayarladım kullanmadığım ona yapıyorum sonra yıkıyorum dedim en son hamileliğimi de öğrenirsem onu da mezun eder çöpe atarım
Aslında mantıklıymış ya ben evde ne var ne yok hepsini kullandım attım çöpe

Anlamadım neden kullandınız? Ovulasyon testi içinse Bi Pet bardak alıp onu yıkayıp kullanabilirsiniz tam da ne için olduğunu anlamadım ama

Benimde öyle kuzum geçen ay da büyük ihtimal erken yumurtlama oldu 1 2 gün erken regl oldum. Bu ay noluyo bakalım. Canım hasbee vardı hatırlıyo musun. O hamileydi yine kürtaj olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…