Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben zaten temmuzda evlendim ve bir sorun görmedi doktor. Sabredersem olacağını söyledi. Stres yaptığım ve acele ettiğim için kullanalım dedi klomeni.
Ben de duphaston kullandım. Ağustosta evlendim canım. O zamandır hiç korunmadık ama tarihi denk getiremedik. Bir sorunun yoksa ovülasyon testiyle takip etmeni tavsiye ederim. Ben öyle gebe kaldım.

Sen genetik testi yaptırmışsın peki ya trambofili paneli testi yaptırdın mı yani kan pıhtılaşma testi

Canım çok sıkıntı yapma. Anladığım kadarıyla senin durumun benim tahlillerime göre daha iyi durumda. Ben araştırdım kan sulandırıcının hiçbir zararı yokmuş. 40 yaşından sonra herkesin kullanması gereken bir ilaçmış. Kardeşim 1 yıldan fazla oldu kullanıyor ve şu an hamile. Eğer kullanman gerekiyorsa kullan bence.

Sen genetik testi yaptırmışsın peki ya trambofili paneli testi yaptırdın mı yani kan pıhtılaşma testi
Bunlar yapıldı canım ama o dediğin trambo burda var mı?

Eklentiler

• _20200501_200712.webp
    16 KB · Görüntüleme: 32
  • _20200501_200655.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 33
  • _20200501_200636.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 36
Kuzu ben bugün kürtajdan sonra 3. Adetimi oldum erken erken geliyo ve hiç denemedim. Doktor deneme şu dönemde çok riskli ertele dedi ama beklemek istemiyorum yaaa. Sen yumurta takibi yapıyomusun
Kuzum artık vaka da vefat sayısı da azalıyo bence o kadar sorun yapma. Başla hem hemen olcak diye garanti de yok ki bak bana. Yok yapmadım hic canım. Ama tutturamıyorum bu ay ne zaman oldu anlayamadım. Yapmam gerekcek artık

Kızlar eğer bu ay olmazsa bir dahaki aya ovu testi kullanmak istiyorum. Ama daha önce hiç kullanmadım. Bu hem gebelik hem ovulasyon testi birlikte uygun mu ve iyi bir markamı acaba

Eklentiler

• Screenshot_20200501-202642_Chrome.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar eğer bu ay olmazsa bir dahaki aya ovu testi kullanmak istiyorum. Ama daha önce hiç kullanmadım. Bu hem gebelik hem ovulasyon testi birlikte uygun mu ve iyi bir markamı acaba
Bende merak ediyorum bende öyle yapcam.

Ben kullanıyorum canım çok memnunum ben 30 ovulasyon 5 gebelik 40 TL ye almıştım

Ay bende öyle oldum. Eşimle iğnenin 1.gününü değerlendirdik sonra atıştık taa 4.gün oldu sonra. Ama bakalım benim ki nası sonuçlancak canım

Ben bundan kullandım ovulasyon testlerini. Memnun kaldım ve 2 gebeliğimde bununla yaptğm takiple yakaladım.

Ben de bu markayı kullanıyorum canım iki püf noktası var iki saat önce sıvı almamak ve üç damla damlatmak. Dört damla olunca bozuluyor. Ben memnunum

Ovulasyon testi sabır iateyen bir şey ama ben hamileliği onla öğrenmiştim ben kendim anlayabiliyorum yumurta zamanımı. Ayaklarım ellerim ateş basıyor gece bir de akıntım oluyo o zaman anlıyorum yumurta olduğunu

Normalde adet bitiminden 5 gün sonra diyorlar ama bazı insanlar adetin bittiği ertesi gün yumurtlayabiliyormuş bunu duyunca riske atmak istemedim kuzum
Bende bu ay anlayamadım banada adet bitimi yumurtladım gibi geldi. Bende adet bitiminden yaparım o zaman eğer regl olursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…