Ay çok teşekkür ederim. Bilgim hiç yok yardımcı olmanız çok iyi oluyor.Ben de bu markayı kullanıyorum canım iki püf noktası var iki saat önce sıvı almamak ve üç damla damlatmak. Dört damla olunca bozuluyor. Ben memnunum
Bu ay olmazsa alıcam inşallah.Ben bu marka kullandım aynı bu seti aldım çok memnun kaldım al bence
Bende bugün sol kasıgımda hissettim.Arada bir cok az acaba ben bu ay gec mi yumurtladim anlamadim goguste te az agrim vardigecti sadece arada kasiniyor
Evet cnmİnternetten mi aldın canım
Yap cnm ben memnun kaldımAy sevindim bende öyle yapayım.
Canım hemen olcak diye bi garanti yok ki. Senelerdir deneyenler var canını sıkma. Ye bat tarihin neBen regli oldum bugun..oysa cok emindim hamileligimden..bir seyler ters gitmis anlasilan.yada yaşla berber hormonlar degisti..
1 mayis bat.Canım hemen olcak diye bi garanti yok ki. Senelerdir deneyenler var canını sıkma. Ye bat tarihin ne
1 haziran mı kuzum1 mayis bat.
Onumuzdeki aya bakacam artik
ayy bi hamile oldugumu öğrensem direkt bırakırım zor mor olmaz hahaha inşallahhazalt kuzum hamile olunca bırakman gerekcek hem o zaman zor olmaz senin için.
İyi bariii o zaman problemm yokayy bi hamile oldugumu öğrensem direkt bırakırım zor mor olmaz hahaha inşallahh
Tamam canım.. canını sıkma sakın. Hepimiz burda birbirimize destek olmak icin varız. Regl bitsin calısmalara devamBat bugundu ve regli oldum..diger bat 26 mayis olacak
Ben beklemedeyim yine çok şükür gelen giden yokKızlar günü geçenler güncel tarihleri yazar mısınız tarihleri değişimPolisHanim Z Zeyossti Z Zeynep1307 T Tugbaaacmil95
M Misisipili N Nazife5 kızlar sizde son durumlar neler?
Testin var mıBen beklemedeyim yine çok şükür gelen giden yok
Almana gerek kalmaz inşallahBu ay olmazsa alıcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?