Kuzum düşük nedenin neydi senin? Kaç haftalık tı.Göğüslerim büyümüştü,kasıklarımda ve belimde batmalar oluyodu. Bunlar regl belirtileri de olabilir tabi. Ama asırı sıcak basması oluyodu ocak ayında. İştahım cok artmıstı. Gece kalkıp kalkıp yiyodum. Akıntım oluyodu ama cok fazla olmuyordu. Sivilcem cıkmıstı adet öncesi ama kuruyup gitmişti hemen.
2 gün geçtiAdetin gectimi
Yarın yap ya2 gün daha geçsin
Ya negatif çizgiyi görmek istemiyorumYarın yap ya3.gün oluyo dimi
6+6 haftaydı. 7. Haftamıza gircektikKuzum düşük nedenin neydi senin? Kaç haftalık tı.
O zaman pazar yapYa negatif çizgiyi görmek istemiyorum
Bende bel ağrısı var sadece bide az akintiGöğüslerim büyümüştü,kasıklarımda ve belimde batmalar oluyodu. Bunlar regl belirtileri de olabilir tabi. Ama asırı sıcak basması oluyodu ocak ayında. İştahım cok artmıstı. Gece kalkıp kalkıp yiyodum. Akıntım oluyodu ama cok fazla olmuyordu. Sivilcem cıkmıstı adet öncesi ama kuruyup gitmişti hemen.
Daha var ama regline canım adetine yakın gözlemle kendiniBende bel ağrısı var sadece bide az akinti
Gunumun gelmesini bekliyorum yarin test yqpmayi dusunuyorum cikmayacagini bile bileBenim bat kardeşlerim@Mechulzaman @Umut999 @Nnuurrr @Namis 2 2 kiz annesi @ogretmenhanm1 neler yspıyosunuz?
Yarına 2 gün kalıyo canım cıkabilirGunumun gelmesini bekliyorum yarin test yqpmayi dusunuyorum cikmayacagini bile bile
Evet kuzum ama hepimiz o yollardan geçiyoruz sen sakince bekle gelcek gününİnsan 8 gün beklemyr zor gelyr
Yaaa bizede nasip olsun inşallah. Çok teşekkür ederim. ❤Ben bundan kullandım hep kuzum çok da memnunum. Ama asla 3 damladan fazla damlatmıcan. Yumurtlamamı da gebeliğimi de bunla öğrendim.
Gecen ay 26.gun adet olmustumYarına 2 gün kalıyo canım cıkabilir
Yap bakalım kuzum. Belirtilerin var mı peki?Gecen ay 26.gun adet olmustum
Cikacqgini sanmam ama nasip tabi acaba gebelik testi pozitif olan arkadas yuzuk yaptimo ki denese keskeYarına 2 gün kalıyo canım cıkabilir
Sen denedin miCikacqgini sanmam ama nasip tabi acaba gebelik testi pozitif olan arkadas yuzuk yaptimo ki denese keske
Evet benim hiç olmadı belirtim canım
1 haziran .Laboquick kullandim .4damla damlat dediler ilk 15oyle yaptim sonra 3e dustum ama kacirmisim galibaciddi misin ya markası neydi? Ah kuzum benimm. Yeni bat tarihin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?