Hiç miii olmadı yaniiEvet benim hiç olmadı belirtim canım
Kuzum burda 3 damla damlatmak lazımmıs mutlaka bide öncesinde sıvı alımına dikkat etcekmişsin kızlar öyle demişti1 haziran .Laboquick kullandim .4damla damlat dediler ilk 15oyle yaptim sonra 3e dustum ama kacirmisim galiba
Belirti denirmi bilmem ama dogum yapali gogus agrim yoktu bu aysizliyor sanki sut iner gibi yanmq var bide sag gogus ucunda acima bel agrisi bide midem kaziniyoYap bakalım kuzum. Belirtilerin var mı peki?
Kuzuuuum ben bu göğüslerde kaşıntıyı hamileler de çok duydum biliyo musunBat3 mayıs durum güncellemesi memelerde kaşıntı ve tuhaf bir sızlama var, süt gibi beyaz akıntı Sol kasık ağırlıklı olmak üzere kasıklarda bıçak batması gibi belirtiler var ara arada mide bulantısı sanki Allahım lütfen yine kendimi kandırdığım bir ay olmaz :,(
Kasık agrım bel agrım oldu adet olacağım zamanda olurdu zaten ama benim diğer hamileliğimde de adetten 13 gün sonra falan 1 damla kan gelmişti o ay hamile olduğumu öğrendim bundada aynı oldu acaba mı dedimHiç miii olmadı yanii
Benimde göğüs ucumda acıma var ilk kez bu ay benide o umutlandırıyo sadece. İnşallah vardır yaBelirti denirmi bilmem ama dogum yapali gogus agrim yoktu bu aysizliyor sanki sut iner gibi yanmq var bide sag gogus ucunda acima bel agrisi bide midem kaziniyo
o kan acaba yumurtlamamıydı yoksa yerleşme mi. Benimde bu ay bi kaç damla peçeteye pembe geldiKasık agrım bel agrım oldu adet olacağım zamanda olurdu zaten ama benim diğer hamileliğimde de adetten 13 gün sonra falan 1 damla kan gelmişti o ay hamile olduğumu öğrendim bundada aynı oldu acaba mı dedim
Bir saat bekliyordum.Bulanik testlerim vardiKuzum burda 3 damla damlatmak lazımmıs mutlaka bide öncesinde sıvı alımına dikkat etcekmişsin kızlar öyle demişti
Her ay göğüslerim adete yakın felan çok şişerdi hatta dokunamazdım ama bu ay tam tersi sadece bugün biraz çok az şişme var gibi geldi bana . Okadar dua ediyorum ve istiyorum ki buradaki tüm arkadaşlarla birlikte mayıs ayında müjdemizi alırız Allahım aminnnnKuzuuuum ben bu göğüslerde kaşıntıyı hamileler de çok duydum biliyo musun
Doktor yerleşme kanaması dedi söyledimo kan acaba yumurtlamamıydı yoksa yerleşme mi. Benimde bu ay bi kaç damla peçeteye pembe geldi
Bende oturuyorum kuzu topikte geziniyprım işteFilm izliyordum yeni bitti canım. Uyku moduna geçiyorum yavaş yavaş. Siz napıyorsunuz
İnşallah olcak canımm. İnnovitayı da duymustım baya iyi diyolardıBir saat bekliyordum.Bulanik testlerim vardiinnovita aldim daha hassasmis .Caksir aldim dur bakalim nolacak
Peki o kan geldiğinde ilişki oldu mu? Ay inşallah benimde yerleşmedir ve hamileyimdirr.Doktor yerleşme kanaması dedi söyledim
Birde onu aldim biraz pahali otekine gore .İnşallah olcak canımm. İnnovitayı da duymustım baya iyi diyolardı
İnşallah kuzum amiin amiinHer ay göğüslerim adete yakın felan çok şişerdi hatta dokunamazdım ama bu ay tam tersi sadece bugün biraz çok az şişme var gibi geldi bana . Okadar dua ediyorum ve istiyorum ki buradaki tüm arkadaşlarla birlikte mayıs ayında müjdemizi alırız Allahım aminnnn ❤❤❤
İnsallah canim .DualarimdasinPeki o kan geldiğinde ilişki oldu mu? Ay inşallah benimde yerleşmedir ve hamileyimdirr.
Senden güzel haberler bekliyorum kuzum. Cok girmiyosn galiba burayaBirde onu aldim biraz pahali otekine gore .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?