Kizlar benimde kaç gündur bel ağrım var adetime 8 gün var adetmi hamilelikmi bilemyrmRegl olmadım canım ama test de yapmadım. Gelmezse yarın sabah test yapicam. Şaka gibi ama adet belirtim vardı stresten midir nedir o da yok bugün. Hayır olsun inşallah
Ben hasta oldum zCanım şöyle de düşün herkeste belirtiler farklılık gösteriyo. Kimi hiçbi değişiklik olmadan öğreniyo,kimi farkediyo. Mesala bnim belirtim yok ama belkide hamileyimdr
Daha varmış canım. Adete yakın daha iyi anlaşılırKizlar benimde kaç gündur bel ağrım var adetime 8 gün var adetmi hamilelikmi bilemyrm
Senin yumurtlama olmamıştı daha brn mi yanlış hatırlıyorum?Ben hasta oldum z
Ayy inşallah. Rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. ❤Almana gerek kalmaz inşallah
Var ama yapmiycam bekliycemTestin var mı
CatlarızVar ama yapmiycam bekliycem
Hepimiz cok istiyoruz kuzucum. Ama inan emin olamıyoruz kii hamilelik mi regl mi cok benziyo cünkü. Göğüs şişliği kasıkta batmalar bel ağrısı. Bi kaç belirti anca ayırt edici olabilir. Mesala benim diğer hamileliğimde sıcak basması ve iştah artışı olmuştıÇok istyrm hamile kalmak umutlanmakta istemyrm
Ben bundan kullandım hep kuzum çok da memnunum. Ama asla 3 damladan fazla damlatmıcan. Yumurtlamamı da gebeliğimi de bunla öğrendim.Kızlar eğer bu ay olmazsa bir dahaki aya ovu testi kullanmak istiyorum. Ama daha önce hiç kullanmadım. Bu hem gebelik hem ovulasyon testi birlikte uygun mu ve iyi bir markamı acaba
Aayyy inşallah vardır. Benimki gibi tutsun nasipse.Ay bende öyle oldum. Eşimle iğnenin 1.gününü değerlendirdik sonra atıştık taa 4.gün oldu sonra. Ama bakalım benim ki nası sonuçlancak canım
Bende bel ağrısı var sadece senin cocugn varmı hic kaç aylık evlisinHepimiz cok istiyoruz kuzucum. Ama inan emin olamıyoruz kii hamilelik mi regl mi cok benziyo cünkü. Göğüs şişliği kasıkta batmalar bel ağrısı. Bi kaç belirti anca ayırt edici olabilir. Mesala benim diğer hamileliğimde sıcak basması ve iştah artışı olmuştı
6 aylık evliyim cocugum yok 2 ay önce düşük yaptım. Ama o hamileliğim de hissetmiştim kesin hamileyim diyodum. Birde o belirtiler oluncaBende bel ağrısı var sadece senin cocugn varmı hic kaç aylık evlisin
Galiba ben testi yapamamisimSenin yumurtlama olmamıştı daha brn mi yanlış hatırlıyorum?
ciddi misin ya markası neydi? Ah kuzum benimm. Yeni bat tarihin ne?Galiba ben testi yapamamisimtesti degistim .Bakalim nolacak
Hayirli olsunKızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç
Göğüslerim büyümüştü,kasıklarımda ve belimde batmalar oluyodu. Bunlar regl belirtileri de olabilir tabi. Ama asırı sıcak basması oluyodu ocak ayında. İştahım cok artmıstı. Gece kalkıp kalkıp yiyodum. Akıntım oluyodu ama cok fazla olmuyordu. Sivilcem cıkmıstı adet öncesi ama kuruyup gitmişti hemen.Belirtilern neydi
2 gün daha geçsinCatlarızne zaman yapcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?