Canım benden tavsiye akıntıya takılma. Benim hamile oldugum ay bile cok azdı. Kiminde hiç olmaz. Kesin akıntı olcak diye bi şart yokYa benim yumurtlama zamanı acayip bi akıntım vardı daha 2 gün geçti ama hiç gram akıntım yok ya sinir oldum başlar mı ki diye bi umutlanıyorum ne bileyim
Adet zamanına yakın çok oluyor ilk hamileliği de çok oluyordu ama ikizlerim kaybettim ikincide akıntım olmadı akıntıya takip edip strese girmeKızlar gebelik durumunda adete kaç gün kala akıntı başlar ki
Ara ara karnım ağrıyor regl olmakmış gibiCanım benden tavsiye akıntıya takılma. Benim hamile oldugum ay bile cok azdı. Kiminde hiç olmaz. Kesin akıntı olcak diye bi şart yok
Bende de o his oluyo. Ama geçiyo bi süre sonra. Bebişlerimizdendir inşallah kuzummAra ara karnım ağrıyor regl olmakmış gibi
Benim Akıntım olmadan hamile oldğmu öğrendim.Ya benim yumurtlama zamanı acayip bi akıntım vardı daha 2 gün geçti ama hiç gram akıntım yok ya sinir oldum başlar mı ki diye bi umutlanıyorum ne bileyim
Ay inşallahBende de o his oluyo. Ama geçiyo bi süre sonra. Bebişlerimizdendir inşallah kuzumm
Hiç mi olmuyodu kuzumBenim Akıntım olmadan hamile oldğmu öğrendim.
Ekimin kaçıAy inşallahekim ayında evlendim ama hep istedik çocuk inşallah bu ay birbirimize uğur getirirz inşallahhhhh
Anım 9 unda pik gibi gördüm ama sen devam etBenimki de bu Bi bakabilirmisin tekrar
Alttaki ler bügün yaptım tarih atmadım daha saol canmAnım 9 unda pik gibi gördüm ama sen devam et
5 ekimEkimin kaçı
Ya ne bileyim işte kasıklarımda inceden arada ağrı oluyor falan ama yumurtalık döneminden yeni çıktım diyedir o çünkü geçen ay da olmuştu ama akıntı olmayınca bi sorayım dedimAdet zamanına yakın çok oluyor ilk hamileliği de çok oluyordu ama ikizlerim kaybettim ikincide akıntım olmadı akıntıya takip edip strese girme
Cok uzuluyorum bugunSenden güzel haberler bekliyorum kuzum. Cok girmiyosn galiba buraya
Tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah19 unda pikti. O gün çatladı benim yumurta. Ama ben 18 ini değerlendirebilmiştim. Bi daha hiç ilişki olmadı.
İlk mi olcakAra ara karnım ağrıyor regl olmakmış gibi
Bende 13 ekim5 ekim☺
Canım benim. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum belki bi kaç gün sonra bende aynı hisse bürüncem.Cok uzuluyorum bugun
Hayır olmadım beklicem ama hala belirtiler devam ediyor hatta o kadar kötü oluyorum ki gün içinde ne yapıcam bilmiyorumAynen benim de öyle bugün de daha olmadım çok şükür sen oldun mu adet merak ettim
Ahahaahah aynenBende 13 ekimbizde hiç korunmadık hep istiyorduk. Bi defa hamile kaldım oda düşük oldu. Bebeğimiz olsa nasıl koruncağımızı beceremicez
Ay olsa da keşkeAhahaahah aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?