Evet canım. Geçersiz oluyo onlar pek ümitlenmemek gerekiyoBir de bir şey soracağım kaset test yapmıştım hani şu normal olanlardan ne de olsa çıkmaz diyeo an hiçbir şey çıkmadı ama sonra dolapta unuttum bakınca çift çizgi var ama çoook silik. Kuruma çizgisi mi deniyor ona
Canım benim.. Rabbim senin yüzünü güldürsün. Arattırmasın daha fazla.Kuzu bebis gelmiyor iste. Içim aciyor
16 ay oldu
Saçma çünkü hemen çıkmadı bence de geçersiz. Ben bu ay olmasa da çok üzülmem çünlü ovülasyon testine bu ay başladım daha. 21 nisanda pik yaptı ben o gün ve sonra ki 2 gün de değerlendirdim. Pikten önce de yapılması gerekiyormuş daha doğrusu şans yükselirmiş. Gelecek ay öyle yaparım.Evet canım. Geçersiz oluyo onlar pek ümitlenmemek gerekiyo
Ama ümitsiz olmamak lazım bilinç altın sen ümitsiz oldukça karşına tek çizgi çıkaracaktır. Ne olursa olsun yaşıyoruz nefes alıyoruzKuzu bebis gelmiyor iste. Içim aciyor
16 ay oldu
Canım pik oldugu gün tek ilişkiyle hamile kalan varSaçma çünkü hemen çıkmadı bence de geçersiz. Ben bu ay olmasa da çok üzülmem çünlü ovülasyon testine bu ay başladım daha. 21 nisanda pik yaptı ben o gün ve sonra ki 2 gün de değerlendirdim. Pikten önce de yapılması gerekiyormuş daha doğrusu şans yükselirmiş. Gelecek ay öyle yaparım.
Ama genelde insanlar sık değil seyrek ilişkiyle hamile kalıyo spermler daha kaliteli oluyo demekkiPikten bi önceki gün hatta.
Valla ben bu ay bu kadar değerlendirdimPikten bi önceki gün hatta.
cok eglenceli oluyo geriye dönüp bakıyom ne zamam ilişkiye girmişiz diyeValla ben bu ay bu kadar değerlendirdimay böyle de utanıyor insan tövbeler tövbesi
Eşim yeni sigarayı bırakmıştı. Yaşadığımız ilişkiden, 3 gün önce olmuştu ilişkimiz. Sonra bi de pikten bi önceki gün oldu. O kadar. O 3 gün dinlendi spermlerAma genelde insanlar sık değil seyrek ilişkiyle hamile kalıyo spermler daha kaliteli oluyo demekkieşine söyledin mi?
Ahahahaha tertemiz delirdikcok eglenceli oluyo geriye dönüp bakıyom ne zamam ilişkiye girmişiz diye
Sizinle yumurtlama tarihlerimiz aynıymışDur ben atayım tekrar sana canım
Keşke benimde eşim bıraksa... kaliteli spermler geldi demekkiEşim yeni sigarayı bırakmıştı. Yaşadığımız ilişkiden, 3 gün önce olmuştu ilişkimiz. Sonra bi de pikten bi önceki gün oldu. O kadar. O 3 gün dinlendi spermler
Burdaki ovülasyonu sen kendin manuel ekledin di mi.Valla ben bu ay bu kadar değerlendirdimay böyle de utanıyor insan tövbeler tövbesi
Benim eşim günde 1 paket içiyor diyorum ki bak hayatım sperm kalitesi için önemli içmemen gerekiyor. Hemen bak o 2 pket içiyor bak bu şu kasar içiyor ama maşallah futbol takımı kurcaklar diyor ahahahah sinir oluyorum. Ben de içiyorum sigara ama az.bırakmamız lazımEşim yeni sigarayı bırakmıştı. Yaşadığımız ilişkiden, 3 gün önce olmuştu ilişkimiz. Sonra bi de pikten bi önceki gün oldu. O kadar. O 3 gün dinlendi spermler
İnşallah kuzuumm yaMayıs ayı cok hamiş cıkacak inşallah kızlar oyle hissettim hadi bakalmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?