Koronodan korkuya sigarayı bıraktı herifKeşke benimde eşim bıraksa... kaliteli spermler geldi demekki
Aminn inşaallahMayıs ayı cok hamiş cıkacak inşallah kızlar oyle hissettim hadi bakalmm
hahajaj benimkine işlemiyo ya merak ediyorum sigaradan ölceğini bilse yinede içecek miKoronodan korkuya sigarayı bıraktı herif
İnşallah hamileyizdir ve tüm grup ocak annelerine giderizBen hislere cok inanıyorum. Bende hissettigim ay hamileydim yani icimden bi ses hamilesin diyodu sanki bu ayda öyle inşallah hamileyimdir,hamilesindit,hamileyizdir
Hay ağzına sağlık canım benim ya nasıl rahatladımKuzu benim kadin dogum doktorum ve genetik doktorum pai genine baktirmana gerek yok düşükle kanıtlanmış ilgisi yok dedi, bende mthfr c677t heterozigot mutasyon var b12 ve folik asit dışında herhangi birsey kullanmana gerek yok dediler, icin rahat edecekse aspirin kullan dediler ama gebelik oncesi birsey başlamadım cunku bebegin tutunmasini da engelliyormus, cok riskli pihtilasma egilimi olmadikca gebelik oncesi birsey kullanmaya gerek yok
Amin amin amiiiiinnnMayıs ayı cok hamiş cıkacak inşallah kızlar oyle hissettim hadi bakalmm
Ocak anneleri hep tanış oluyomuşşİnşallah hamileyizdir ve tüm grup ocak annelerine gideriz
Ben bu ay olamazsam eğer bu tezimi çürütcemBen ne zaman hamile gibi hissetmek hamile olmuyordum ne yazikki hislerim tersine çıkıyor hep
Ben adet öncesi birkaç gun ve adetin ilk günü yıkık dökük oluyorum böyle sonra geciyor biraz umitleniyorum sagol bu arada:)Ama ümitsiz olmamak lazım bilinç altın sen ümitsiz oldukça karşına tek çizgi çıkaracaktır. Ne olursa olsun yaşıyoruz nefes alıyoruzçok şükür bebek olsa da olmasa da eşinlesin onu seviyorsun keyfini çıkar lütfen öyle düşünme. Tıp ne kdar ileride bak mutlaka çaresi var hep öyle düşün
Ben bu ay adetten bile hamile hissettim kendimiBen ne zaman hamile gibi hissetmek hamile olmuyordum ne yazikki hislerim tersine çıkıyor hep
Hoşgeldin canımBen de geldim. Inşallah bu ay olur
Evet ilişkiden sonra geldi sabah kalktığımda gördümPeki o kan geldiğinde ilişki oldu mu? Ay inşallah benimde yerleşmedir ve hamileyimdirr.
Ben curuttum valla yok yani galiba çok istediğim için öyle oluyor ne zaman hamilelik düşünmeden kafamda hiç olmasa o zamanda hamile kalıyordum gerçi o zaman da içime dogmuyorduBen bu ay olamazsam eğer bu tezimi çürütcem
Anladım canımmEvet ilişkiden sonra geldi sabah kalktığımda gördüm
Belirtilerin ne canımHayır olmadım beklicem ama hala belirtiler devam ediyor hatta o kadar kötü oluyorum ki gün içinde ne yapıcam bilmiyorum
Hoşgeldin canımbat kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?