- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
1 milyonda bir olan birşey dediğin gibi mucize bir olayOf bir bilsemya eskiden hep diyordum ki hemen oluyor bir kerede meğer oohoooo ne zor bir yolmuş olsun ama böylece insan anne olmanın ne kadar kıymetli mucizevi olduğunu anlıyor bilinçli olmayı öğreniyor
Benimde bu ayın 8inde kürtaj olalı 3 ay olcak. Hiç korunmadım ama hamilede kalamadım inşallah bu ay olmuştur.Yaklasık bir bucuk sene olacak. Bu süre zarfında bir düşük yaşadım malesef. Düşüğüm kasım ayında gerceklesti. Düşükten sonra denedigimiz ay sayısı mayısla birlikte 4 ay olmuş olacak.
Benimde şişiyo bende pek belirti sayamıyorım o yüzdenBenim göğüslerim her reglden önce şişiyor ağrıyor o yüzden benim için bir belirti sayılamaz. Ama bu ay sanki bir tık daha ağrılı
Ben hiç bir reglim de göğüs acısı veya ağrısı çekmedim kasık ağrım olurdu amaBenim göğüslerim her reglden önce şişiyor ağrıyor o yüzden benim için bir belirti sayılamaz. Ama bu ay sanki bir tık daha ağrılı
İnşaallahBenimde bu ayın 8inde kürtaj olalı 3 ay olcak. Hiç korunmadım ama hamilede kalamadım inşallah bu ay olmuştur.
Benimde bu ayın 8inde kürtaj olalı 3 ay olcak. Hiç korunmadım ama hamilede kalamadım inşallah bu ay olmuştur.
Tavsiyem test yapma her test bir yikilis oliyorCanım benim. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum belki bi kaç gün sonra bende aynı hisse bürüncem.
Önceki gebeliğinde regl olmadan önce uçları kahverengi olmuş muydu canımBenimde şişiyo bende pek belirti sayamıyorım o yüzden
Bilerek yaptim canim nebiliyim sabredemedimCok erkeeen cicegim ama
kız yok olsa, adet olunurKızlaaaar Bi şey sorcam. Gebelik de yumurtlama oluyor mu duruyor mu? Yani hamile biri önce silik sonra pik görür mü yoksa hep pik mi olur dokuz ay?
Kesinlikle ilk heycanlar hep burada. Ben hemen söylemeyi düşünüyorum ama tabi o an ne yaparım bilemem.Az önce aynı şeyi düşündüm. Çünkü bunları rahat rahat tanıdık insanlara soramıyorsun bu platform çok güzel. Tanımadığın insanların gebelik haberine seviniyorsun çok acayip
8 mayıs canım döngüm 31 günAdet tarihin ne canım
Neyi denedimmiSen denedin mi
Ya belli mi olur belki de hamilesindir. İnşallahEn iyisi ni yapmışsın bende bu ara çok uyuyorum ve bel ağrım oluyor diyorum hamile değilsin kendini kandırma daha o kadar vakit var regle diye belirtileri yazman çok iyi olmuş
Amin insallah saglikla gelirBenimde göğüs ucumda acıma var ilk kez bu ay benide o umutlandırıyo sadece. İnşallah vardır ya
Aminn canım inşaallah hepimiz hamiş kalır bu ay patlama yaşarız topikteYa belli mi olur belki de hamilesindir. İnşallahher ay hamilelik belirtisi bide sanki ilk defa böyle olmuş gibi hissetmeler falan baktım olmuyo insan psikolijisi kendimizi çok çabuk kandırıyoruz. Artık elimde belgeler var ona göre kanmicam psikolojime. bi sonraki adetle de tüp bebek denicem bakalım allah hayırlısını nasip etsin
Yaaa normalde olmaz ama çift rahimli olan kadınlar hamileyken hamile bile kalabilir rahmin birinde gebelik devam ederken diğer rahimle adet olabilirler ve yumurtlamaya denk gelirse dediğim gibi hamile bile olunabilirKızlaaaar Bi şey sorcam. Gebelik de yumurtlama oluyor mu duruyor mu? Yani hamile biri önce silik sonra pik görür mü yoksa hep pik mi olur dokuz ay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?