Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim uzanınca oluyor o ağrı iyi ce psikolojik olarak belirti aramaktan sıyıracagım az kaldı

benim uzanınca oluyor o ağrı iyi ce psikolojik olarak belirti aramaktan sıyıracagım az kaldı
Bende geçen göğüslerimi yokluyorum eşim iyice kafayı sıyırdın sen dedi geçen ay da göğüs hassasiyetli olmadan geldi adet cok sasırdım bu ayda yok

Anladım canım namazdan sonra senin ve buradaki kızlar için dua ediyorum inşallah adet olmayız hamile kalırız diye

Ya kızlar bu ovulasyon testini nasıl yapıyosunuz ben hiç yapmadım pik denen şeyi nasıl anlıyosunu

Benim bat 03 hiç belirtim yok
Şaka gibi adet belirtisi bile yok ne göğüs hassasiyeti ne başka bşy bugün adet ağrısı gibi bi ara ağrı girdi çıktı saniyeler içinde o kadar galiba bir diğer ay yeni bat vereceğim açılan topiğe..
Burayada umutlar hazirana yazacağım muhtemel..

Ya kızlar bu ovulasyon testini nasıl yapıyosunuz ben hiç yapmadım pik denen şeyi nasıl anlıyosunu
Çizgiler aynı koyulukta olunca pik oluyor Muş bende ilk defa kullandım bu ay ama pik hiç olmadı baya koyu oldu silikleşti sonradan yine koyulaştı ama hiç pik göremedim ve bıkac gündür epey koyu seyrediyor bat yarin hayırlısı Allah tan dua edip beklıyorum işte

Bende geçen göğüslerimi yokluyorum eşim iyice kafayı sıyırdın sen dedi geçen ay da göğüs hassasiyetli olmadan geldi adet cok sasırdım bu ayda yok
benim her ay şişer, bu ay şişmedi ucu acıyor sadece,Yuzumde ilk defa sivilcelenme var, ergenliğimde dahil sivlcem hiç olmamıştı, bu belirtiyse buda var :)

ikiside mi koyu?

benim her ay şişer, bu ay şişmedi ucu acıyor sadece,Yuzumde ilk defa sivilcelenme var, ergenliğimde dahil sivlcem hiç olmamıştı, bu belirtiyse buda var :)
Kesinlik le belirti olabilir bi kere dusuk yaşadım Ozaman altınımın altında iki kaşın tam ortasında kocaman bir sivilce çıktı hatta eşim hep takılırdı o sivilceme dediğin gibi benımde hiç ergenlik te bile sivilxelenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…