Anladım canım inşallahh hamilesindirÇizgiler aynı koyulukta olunca pik oluyor Muş bende ilk defa kullandım bu ay ama pik hiç olmadı baya koyu oldu silikleşti sonradan yine koyulaştı ama hiç pik göremedim ve bıkac gündür epey koyu seyrediyor bat yarin hayırlısı Allah tan dua edip beklıyorum işte
Evet cnım kontrol çizgisi varya o hep koyu oluyor zaten o diğer çizgi onunla aynı olacak yada ondan daha koyu olacak bu pik mişikiside mi koyu?
Evet katılıyorum benım de bir düşüğüm var aynen öle oldu Sütyensiz gezemıyordum göğüslerimi tasıyamıyordum o derece oldum hamilelik suresincede devam etti beta düşmeye başlayınca göğüslerimde yavaş yavaş söndü ve acı azala azala gittigöğüs hassasiyeti yumurtlamada olur adet yaklaşılınca azalır adet olunca tamamen yok olur gebe isen tam tersi artarak devam edermiş..
En belirgin belirtilerden biri de göğüs hassasiyeti bence
yok canm onu sormadım, bende yaptım bu ay biliyorum.. Sen su dönem yine koyulaşıyor diye yazmıssın ya, ikiside mi koyulaştı suan diye sordum-Yagmur-
Rabbim tez vakitte sağlıklı gebelikler nasip etsin kucağımızı doldursun inşEvet katılıyorum benım de bir düşüğüm var aynen öle oldu Sütyensiz gezemıyordum göğüslerimi tasıyamıyordum o derece oldum hamilelik suresincede devam etti beta düşmeye başlayınca göğüslerimde yavaş yavaş söndü ve acı azala azala gitti
İyiyim batdaşım hiç belirtim yoktu sadece kasık ağrısı oldu yumurtlamadan sonra ve şimdi regl oldum inşallah sizler olmassınız bebiş olur
Insallah hep beraber hamileyimdirAnladım canım inşallahh hamilesindir❤
Ya tüh umutlar bir daki aya deseneİyiyim batdaşım hiç belirtim yoktu sadece kasık ağrısı oldu yumurtlamadan sonra ve şimdi regl oldum inşallah sizler olmassınız bebiş olur
AMin inşallahRabbim tez vakitte sağlıklı gebelikler nasip etsin kucağımızı doldursun inş
Hoşgeldin canmBat: 25.05
yumurtlma gordukten sonraki testlerse yanı biz suan aynı seyden bahsedıyorsak, sen bu ovu sonçlarına gre hamile olabılırsin
Oldun mu kuzuAynen canım regl olana kadar biraz umudum vardı an itibariyle umutlar yok olduyeni bat 30 mayıs
Banada adet olcakmışım gibi inceden bi ağrı geliyoBenim bat 03 hiç belirtim yok
Şaka gibi adet belirtisi bile yok ne göğüs hassasiyeti ne başka bşy bugün adet ağrısı gibi bi ara ağrı girdi çıktı saniyeler içinde o kadar galiba bir diğer ay yeni bat vereceğim açılan topiğe..
Burayada umutlar hazirana yazacağım muhtemel..
Valla öyle olduYa tüh umutlar bir daki aya desene
İdrar testi yaptın mı canım ?
Canım olurmu dersin ama hiç belirtim yok önceki hamilelik te adet zamanı gelmeden müthiş belirtiler yaşadım şimdi hiç bişe yok bu ay diaformin ve hayıt otu içtim olmuşmudur dersin ve ilişki sık olduyumurtlma gordukten sonraki testlerse yanı biz suan aynı seyden bahsedıyorsak, sen bu ovu sonçlarına gre hamile olabılırsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?