- 16 Mart 2020
- 285
- 239
- 33
- 26
Adet zamanı oluyor bu dediğin bende hep olur yani ama sende ilk oluyorsa bilemedimKIZlar bişey sorucam adetime 2 gün kaldı ve az önce rahimde 3/4 saniye kadar süren sanki bıçak saplanması gibi yırtılma gibi bir ağrı girdi sonra geçti, acaba düşünüyorum yumurta çatlamama sorunu var bende ya yumurtam adete yakınmı sağlıksız çatladıda onunmu ağrısıydı kafamda deli sorular lckfnc
Kızlar günü geçenler güncel tarihleri yazar mısınız tarihleri değişimPolisHanim @Zeyossti @Zeynep1307 @Tugbaaacmil95
@Misisipili @Nazife5 kızlar sizde son durumlar neler?
Ayy sana yanlışş yazdımİdrar testi yaptın mı canım ?
İnşallah kuzum
Kuzum o hamilelikte rahim büyüdğü için olurmuş belkide ondandırKIZlar bişey sorucam adetime 2 gün kaldı ve az önce rahimde 3/4 saniye kadar süren sanki bıçak saplanması gibi yırtılma gibi bir ağrı girdi sonra geçti, acaba düşünüyorum yumurta çatlamama sorunu var bende ya yumurtam adete yakınmı sağlıksız çatladıda onunmu ağrısıydı kafamda deli sorular lckfnc
Gercek mi yaAdet zamanı oluyor bu dediğin bende hep olur yani ama sende ilk oluyorsa bilemedim
Soru neydiiiSinebende yazcaktım talih sorusu sana vurdu fkdlsşsş
Evet hep yasıyorum ben bunu gerçi bu ay yaşamadım amaGercek mi ya
Amiiin Amiiin AmiiinAllahım bu topikte olan bütün Arkadaşlarımızın bu ay yüzünü güldür senden gelen Sevinç’lere cok ihtiyacımızzz var sen kalbimizi senden gelen Sevinç’ler le doldur senden baskasınaaa muhtaç etme Allah’ım amin
İçşmden geldi
Mesala ben bu gece regl oluyorum ya başlangıc tarihini ne olarak sayıyom 1'i mi 2'si miSoru neydiii
Banada oldu . Ama önceki aylarda hiç hatırlamıyorum. Hatta rhl77 ye de olmuştu sormuştu burda sonra hamile oldugunu öğrendiEvet hep yasıyorum ben bunu gerçi bu ay yaşamadım ama
Oldun muMesala ben bu gece regl oluyorum ya başlangıc tarihini ne olarak sayıyom 1'i mi 2'si mi
Yok canım olmadımm,olmakta istemiyorumOldun mu
Rhl Dedin de dış gebelik geçiriyor Biz 3 kişi özelden görüşüyorduk ban yedi içimizden birimiz de telefon la görüşüyor doktor ıstenilen artış gerçekleşme di dış gebelik demişBanada oldu . Ama önceki aylarda hiç hatırlamıyorum. Hatta rhl77 ye de olmuştu sormuştu burda sonra hamile oldugunu öğrendi
Ertesi gün o saate kadar 1Mesala ben bu gece regl oluyorum ya başlangıc tarihini ne olarak sayıyom 1'i mi 2'si mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?