İnşallah olmazsın kuzum öyle söyleyince oldun sandımYok canım olmadımm,olmakta istemiyorum
Ben olacak gibiyim ama sancı giriyor ufak ufakYok canım olmadımm,olmakta istemiyorum
tamam canım.Ertesi gün o saate kadar 1
Mesela şimdi 01:57 adet olduysan
Yarın 01:57 kadar 1 oluyor
Banada oluyo o. Hep bi ıslaklık hissediyorum. Olcaksak kacıs yok en azından gecikmesinde. İnsallah olmayız tabikiBen olacak gibiyim ama sancı giriyor ufak ufak
1 dem kastım bir gün ..olması yani inş anlatabilmişimdirtamam canım.
sen napıyosun hiç belirtim yok diyosun regl günü yaklaşıyo
Islaklık dediğin akıntı mı ?Banada oluyo o. Hep bi ıslaklık hissediyorum. Olcaksak kacıs yok en azından gecikmesinde. İnsallah olmayız tabiki
Anladım canım1 dem kastım bir gün ..olması yani inş anlatabilmişimdir
Benim regli 3 ünde olurum kesin yani çünkü olması gereken belirtiler yok ☹
Canım akıntı arada geliyo az yani. Akıntım da krem gibiydi yoğun değil fazla krem gibi. Ama ıslaklık hissi oluyo regl olmuş gibi.Islaklık dediğin akıntı mı ?
Nasıl sulu yoğun ?
Sarı beyaz krem ?
Benim sarı ama sulu yani akışkan değilIslaklık dediğin akıntı mı ?
Nasıl sulu yoğun ?
Sarı beyaz krem ?
Benim geçen ay sarıydı bu ay değil amaBenim sarı ama sulu yani akışkan değil
O da yok çok garip normalde ağrımaya başlardı bakalım kesin yarın başlar .. hafif bel ağrısı oldu kasıkta batmada ama belirtiden saymıyorum çünkü saniyeler içinde girip çıkan şekilde olduAnladım canım
adet belirtileri peki?
Acaba fazla birliktelik kaynaklı da olur mu? Sol tarafım ağrıyor mesela şuan ara ara giriyor sancı sonra duruyorBenim geçen ay sarıydı bu ay değil ama
Ben ee öyle biliyorumGenelde hamilelerde krem gibi yoğun oluyor diye okudum hep ..
Kimiyse kuru oluyoo
Hamile olabilirsin o zaman canım çünkü genelde o şekilde okudumm krem gibiCanım akıntı arada geliyo az yani. Akıntım da krem gibiydi yoğun değil fazla krem gibi. Ama ıslaklık hissi oluyo regl olmuş gibi.
Hiç belli olmaz . Çoğu kişi belirtim yoktu diyo ama hamile. göğüsler,kasık ağrısı bunlar işte hamileliktenn de olabiliyor adetten de. Ayıramıyoruz ki. Benim bu ay göğsümde ki damarlar belirhinleşti ama adet öncesi de belirginleşiyomuş. O yüzden ondan umudumu kestimO da yok çok garip normalde ağrımaya başlardı bakalım kesin yarın başlar .. hafif bel ağrısı oldu kasıkta batmada ama belirtiden saymıyorum çünkü saniyeler içinde girip çıkan şekilde oldu
O yüzden %95 hazirana umutlar ..
En önemli belirti göğüs hassasiyeti ve bende o yok
Sarı akıntı için mantar dan diyolar genelde. Kaşıntın felan oluyo mu?Acaba fazla birliktelik kaynaklı da olur mu? Sol tarafım ağrıyor mesela şuan ara ara giriyor sancı sonra duruyor
İnşallah öyledir canım. Çok fazla gelmiyo akıntım bakalım.Hamile olabilirsin o zaman canım çünkü genelde o şekilde okudumm krem gibi
Ben fazla birliktelikten kaynaklanacağını SanmıyorumAcaba fazla birliktelik kaynaklı da olur mu? Sol tarafım ağrıyor mesela şuan ara ara giriyor sancı sonra duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?