- 2 Mayıs 2020
- 153
- 27
- 13
- 29
Evet benim damar damar şuan ama regl öncesi de oluyorHiç belli olmaz . Çoğu kişi belirtim yoktu diyo ama hamile. göğüsler,kasık ağrısı bunlar işte hamileliktenn de olabiliyor adetten de. Ayıramıyoruz ki. Benim bu ay göğsümde ki damarlar belirhinleşti ama adet öncesi de belirginleşiyomuş. O yüzden ondan umudumu kestim
Yok canım mantar değil bir kere atlattım çünkü (ekim ayında)Sarı akıntı için mantar dan diyolar genelde. Kaşıntın felan oluyo mu?
Kullanıcı adınla kalbimi fethettinmerhaba ben melisa yeniyim 25 yaşındayım benide aranıza alır mısınız
Benim de sarı akıntım var ve yoğun değil ama iyi düşünmeye çalışıyorumEvet benim damar damar şuan ama regl öncesi de oluyor
Yok canım mantar değil bir kere atlattım çünkü (ekim ayında)
Kız adetim geçsin öyle yapıcam bir daha test
Allah razı olsun canımAnladım canım namazdan sonra senin ve buradaki kızlar için dua ediyorum inşallah adet olmayız hamile kalırız diye❤
Daha öncesi oluyo muydu regl öncesi kuzum?Evet benim damar damar şuan ama regl öncesi de oluyor
Yok canım mantar değil bir kere atlattım çünkü (ekim ayında)
Yani regl oldum kesin diye lavaboya gidiyorum bir bkıyorum sarı sarı günlük ped anlamadım valla allahtan coronadan önce dra gitmiştim bir sorun yok demiştiBenim de sarı akıntım var ve yoğun değil ama iyi düşünmeye çalışıyorum
Hoşgeldiiiinnnmerhaba ben melisa yeniyim 25 yaşındayım benide aranıza alır mısınız
Bende elimdeki bütün testleri bitirdim erken davranıpKız adetim geçsin öyle yapıcam bir daha testsend e ne var ne yok
Hatırlamıyorum kiDaha öncesi oluyo muydu regl öncesi kuzum?
Hoşgeldinbende buralardayım artık
Bende elimdeki bütün testleri bitirdim erken davranıpgecikince alıcam artık ya belirti hiç yok ama ovulasyon testlerim koyu cıkıyor gerçi onlarda bitti hiç bişe kalmadı kuruttum
Benim diğer aylar olmuyodu işte. O yüzden anlamadım.Hatırlamıyorum ki☹ Bu ay kendimi gözlemliyorum
Beklenen adet tarihin ne canım listeye ekleyelimhoşbulduk bende anne olmak istiyenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?