Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana kalırsa senin de yerin yok bu topik de ama neyse şuan çocuk istemiyor yapanlara önerenlere karşı burda takılıyor hey Allah ım
Bence kimin nerede yeri olacağına bu şekilde bilip bilmeden konuşan siz karar veremezsiniz. En azindan bunu biliyorum. Benim cocuk istemedigimi size kim soyledi? Yada benim ne yasadigim hakkinda bir fikriniz var mi :)

Bence kimin nerede yeri olacağına bu şekilde bilip bilmeden konuşan siz karar veremezsiniz. En azindan bunu biliyorum. Benim cocuk istemedigimi size kim soyledi? Yada benim ne yasadigim hakkinda bir fikriniz var mi :)
Fikrim yok bilmek de istemiyorum Bi kaç sayfa önceki mesajlarını topik sahibi de dahil çoğu kişi okudu şimdi duygu kasma

mune gerçek şeyleri yazdım kötülük yapmadım doğada sizlerin evlatlarınız olursa onların yuvası olucak insan doğayla iç içe olmalı insan kendi doğacak çocuklarını da düşünmeli

Fikrim yok bilmek de istemiyorum Bi kaç sayfa önceki mesajlarını topik sahibi de dahil çoğu kişi okudu şimdi duygu kasma
Valla gercekten komiksiniz :)) guldurdunuz beni. Fikirlerim hala baki, okuyamamissiniz galiba tam olarak, bende isterken mecburen ertelemek zorunda kaldim diye soru sahibine bahsettim. Benim öfkem, basimiza gelebilcek kotu senaryolaraydi.. sizinki pardon kime? Evlat hasreti bi siz mi cekiyorsunuz ? Ya da siz kimsiniz ki ben size duygu kasacağim :) ilahi..

Beni de alın. Bugün regli oldum. Primolut vermişti doktorum bu ay. Bir sonraki regli tarihime etki etmezse 29 Mayıs bat olacak. Reglim düzenlidir çünkü. İnşaallah olmam tabi

YAv he he sizin köy daha büyük

Canım bazen en iyisi sensin demektir laf etmeye bile değmez gördüğün için boşa cümle gerekmez.. Evet sensin sizin köy en büyük. KAVRAYANA
Valla en iyisi olma derdine sahip degilim, bu cevap sizin icin uygun olacakti ama o şekilde konusmayi sevmiyorum.. nasil olsa size o sekilde elbet bi cevap daha gelir bir yerden

kasım ayında karnım ağrımıştı sabahın erken saatinde olmaya başladı sonra akşam olana kadar ağrıdı acile gittik acilde muayene ettiler kan ve idrar tahlili alındı buscopan verildi serumla o serum kesti ağrımı üç gün sonra ultrason çekildi ultrasonda bişi çıkmadı neden ağrıdı belli değil o gün karnımın sonra hiç bir zaman ağrımadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…