- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
OkValla en iyisi olma derdine sahip degilim, bu cevap sizin icin uygun olacakti ama o şekilde konusmayi sevmiyorum.. nasil olsa size o sekilde elbet bi cevap daha gelir bir yerden
Teşekkür ederimBu hesap ilk yazdığında biri sende Bi tuhaflık sezdim demişti kimdi o valla alnından öpmek lazım nasıl bilmiş hemen insan zarrafı
Canım benim sen miydin o vallahi helal olsun sanaTeşekkür ederimbendende sana öpücük
Hafif ağrı mı? Dediginiz şey ancak yumurtlamada olur, yoksa kist patlaması komaya kadar götürür.internetten baktım yumurtalık kisti patlayınca hafif ağrı yapar yazıyordu
Bi şey soracağım şu mübarek ramazan ayında sahur vakti onca evlat hasreti çeken çocuk isteyen regl öncesi gebelik haberi için gün hatta saat sayan insanı dalgaya almaya utanmıyorsun anladım da Allah dan da mı korkmuyorsundoktor nefesini tut daha iyi görünür dedi bir sürü su içtim hastanede çok
Bilmem ki bi garip geldi yeniyim benı de aranıza alın Dedi orda bi garip geldi sonra baktım saçmalaya basladı bu kişi öle düşündüm bendeCanım benim sen miydin o vallahi helal olsun sananasıl anladın Bi mesaj ile
Vajinal baksaydı, su içmene de nefesini tutmana da gerek kalmazdı.doktor nefesini tut daha iyi görünür dedi bir sürü su içtim hastanede çok
Hmmm akşam başlayıp sabaha kadar devam etseydi bir şey ifade edebilirdi ama bu haliyle ifadesiz smiley bile etmiyor.o gün ağrım sabah başladı akşam oluncaya kadar devam etti
Bir de beyin tomografisi çektir, bazen yapıyor öyle.idrar tahlilimde bişi çıkmadı kanımdada bişi çıkmadı
Ben varım ama cevaplayabilirsem yazarım.Kızlar size bi sorum olacak
Pekmez ye tatlım.doktor sadece lenfositlerin nötrafillerin sayısı biraz düşük dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?