- 2 Mayıs 2020
- 153
- 27
- 13
- 29
Yanlış yapmış.saat dokuzda başladı akşam sekize kadar sürdü karın ağrısı
hahaha cok iyisin djdklslYanlış yapmış.
Ya afedersiniz böyle acik açık soracamda ben eşimle iliski sırasından ön sevişmeyi uzun tutuyorum yani yeteri kadar ıslaklık oluyor diye umuyordum ama bi kaç defadır ilişki sonrası yanma ağrı ve peçete de kan oluyor dedim belki fazla kaygan değil geçenlerde jel kullandım. Hiç zorlanmadim ama yinede sanki yırtılma olmuş gibi ağrı.oluyor nedendir acabaBen varım ama cevaplayabilirsem yazarım.
Öf ikile artık ya kabak tadı verdin. Hayattan beklentin bu kadar mı yok.zor dayandım sonra dayanamayınca acile gittik buscupan serum olarak verildi
HAydi sor sor.Kızlar size bi sorum olacak
ben başlamıştım devamını getiremedinAranızda Meryem süresi okuyan varmı hiç
Geçen gün kandildi ya canım o zaman okudum açıkcası başka okumadım aslında okumak lazım ya her gün şu sıralar özellikle ihmal ediyorumAranızda Meryem süresi okuyan varmı hiç
Ben hamileyken oluyordu lekelen me ve agrı rahim kasılmasından oluyor hamşle olmayasınızYa afedersiniz böyle acik açık soracamda ben eşimle iliski sırasından ön sevişmeyi uzun tutuyorum yani yeteri kadar ıslaklık oluyor diye umuyordum ama bi kaç defadır ilişki sonrası yanma ağrı ve peçete de kan oluyor dedim belki fazla kaygan değil geçenlerde jel kullandım. Hiç zorlanmadim ama yinede sanki yırtılma olmuş gibi ağrı.oluyor nedendir acaba
Uyku tutmadı sahur sonrası, bir bakayım dedim şu posta, troll varmış tam dişime göre, görünce duramadım.hahaha cok iyisin djdklsl
Yok nerde o gunler adetten çıkalı 4 5 gun olduBen hamileyken oluyordu lekelen me ve agrı rahim kasılmasından oluyor hamşle olmayasınız
Hayranlıkla izliyorum,çünkü anladıgı dil tam olarak bu. Lütfen devam edinUyku tutmadı sahur sonrası, bir bakayım dedim şu posta, troll varmış tam dişime göre, görünce duramadım.
Geçen gün kandildi ya canım o zaman okudum açıkcası başka okumadım aslında okumak lazım ya her gün şu sıralar özellikle ihmal ediyorum
Ben okuyorum ve içimde bi his var sanki Allah tarafından yuregıme bi ferahlık verdi sanki olmuş gibi geliyor Ya keşke sizde devam erseniz cok faydasını görenler olmuşben başlamıştım devamını getiremedin
Okucam canım. Düzenli olmuyo ama rabbim kabul etsinBen okuyorum ve içimde bi his var sanki Allah tarafından yuregıme bi ferahlık verdi sanki olmuş gibi geliyor Ya keşke sizde devam erseniz cok faydasını görenler olmuş
Mantar olabilir belki ama muayene olmanız lazım, şu durumda da zor. Böyle devam ederse mutlaka muayene olun smear da aldırın.Ya afedersiniz böyle acik açık soracamda ben eşimle iliski sırasından ön sevişmeyi uzun tutuyorum yani yeteri kadar ıslaklık oluyor diye umuyordum ama bi kaç defadır ilişki sonrası yanma ağrı ve peçete de kan oluyor dedim belki fazla kaygan değil geçenlerde jel kullandım. Hiç zorlanmadim ama yinede sanki yırtılma olmuş gibi ağrı.oluyor nedendir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?