Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zor dayandım sonra dayanamayınca acile gittik buscupan serum olarak verildi

Ben varım ama cevaplayabilirsem yazarım.
Ya afedersiniz böyle acik açık soracamda ben eşimle iliski sırasından ön sevişmeyi uzun tutuyorum yani yeteri kadar ıslaklık oluyor diye umuyordum ama bi kaç defadır ilişki sonrası yanma ağrı ve peçete de kan oluyor dedim belki fazla kaygan değil geçenlerde jel kullandım. Hiç zorlanmadim ama yinede sanki yırtılma olmuş gibi ağrı.oluyor nedendir acaba

yumurtalık kistlerinin içlerinde sıvı varmış yumurtalık kistleri patlayınca içlerindeki sıvıda patlayıp karın boşluğuna akıp karın ağrısına neden oluyormuş

Ben hamileyken oluyordu lekelen me ve agrı rahim kasılmasından oluyor hamşle olmayasınız

Geçen gün kandildi ya canım o zaman okudum açıkcası başka okumadım aslında okumak lazım ya her gün şu sıralar özellikle ihmal ediyorum
ben başlamıştım devamını getiremedin
Ben okuyorum ve içimde bi his var sanki Allah tarafından yuregıme bi ferahlık verdi sanki olmuş gibi geliyor Ya keşke sizde devam erseniz cok faydasını görenler olmuş

Mantar olabilir belki ama muayene olmanız lazım, şu durumda da zor. Böyle devam ederse mutlaka muayene olun smear da aldırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…