Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben okuyorum ve içimde bi his var sanki Allah tarafından yuregıme bi ferahlık verdi sanki olmuş gibi geliyor Ya keşke sizde devam erseniz cok faydasını görenler olmuş
Canım benim vesile oldun en kısa zamanda Bi tane daha okuyum inşalah. Ya ricam Meryem suresi sonrası isteyen tüm kadınlara nasip et diye de dua eder misin

Acaba doktora gitsem alttan bakacak kesin orucluyum ya sıkıntı olur mu ki

safra kesesi ve karaciğer rahatsızlıkları karın ağrısı yapabiliyormuş

yumurtalık kistlerinin içlerinde sıvı varmış yumurtalık kistleri patlayınca içlerindeki sıvıda patlayıp karın boşluğuna akıp karın ağrısına neden oluyormuş
Yooo bizde o sıvı dışarı çıkıyor göbek deliğinden, acaba sende mi bir gariplik var?

Canım benim vesile oldun en kısa zamanda Bi tane daha okuyum inşalah. Ya ricam Meryem suresi sonrası isteyen tüm kadınlara nasip et diye de dua eder misin
Gerçekten hep öle ediyorum namazlarımdada dualarımda da Meryem süresinden niyetlenirkende söylüyorum tek kendime etmek bencillik olurdu ben hep bişey isterken başkaları nı da katarım aslında öle etmek lazım duayı öğrenmeden oncede böleydim öğrendim daha da dikkat ediyorum

Gunde 15 dakka mı almıyor 99 ayet ama hep kısa kısa hemen okunuyor namazdan sonda bi 15dakka mı ayırıp okuyabiliriz bence bide tilavet secdesi yapıyoruz onu da bilirsin

10 aydır evliyim
Aklıma ilk gelen yeni evli olduğun için tam esneklik olmaması geldi ama.. On ay da erken değil jel de kullanmışsın canım mantar fln olabilir bir gün oruç tutma git alttan Bi baksın çocuk istediğin şu sıralar mantar enfeksiyon riskli şeyler. Ramazan sonu kaza edersin

Allah razı olsun canım kulun kula ettiği dua makbul muş. Tilavet nedir canım normal Allah rızası için kılınan namaz mı?

hiç kimseye bir şey ispat etmeye çalışmıyorum oruç tutmak sağlıklı bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…