Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru yer mi bilemiyorum çünkü ne sorduğun anlaşılır değil.
Afedersiniz bi topliyip yaziyim heyecanladim ilk defa yaziyorum cunku.
Simdi gecen ay bebek denemesi icin iliski olmustu ama adet oldum, ama bi degisikti 2 gun surdu leke gibi degisik biseydi.kanamada oldu ama cok azdi tabiki suphelendim falan ama neyse dedim.
Sonra Bu ay covid cikinca bizde bu ay bi deneme yapmadik ben biraz korktum virüsten, ama adetimde 2 gun gecmis oldu. Normalde asla gecikmez. Yani gecen aydan bisey olmus olabilirmi saskinim cok

Korunmayı yeni bırakınca regl bi sapıtabiliyo. Ondan olmustur. Ama gebelik testi yaparsan geçen aydan şüphen kalmamış olur.

Artik pzt yi bekliycem, yani imkansiz değil mi, olan varmi oyle geçen aydan kalıp anlayamayan diye sormak istedim.
Normal regl gören var valla bir kac ay ama gebelik düşüncesinde olmadığından farkedememişler. varsa artık evde yapacağın testle kesin öğrenirsin.

Merhaba, bat 20 mayıs beni de yazabilirsiniz her ne kadar çok istemesem de.
Korunmayı yeni bırakınca regl bi sapıtabiliyo. Ondan olmustur. Ama gebelik testi yaparsan geçen aydan şüphen kalmamış olur.

Bu nasıl oluyor geçen ay korunmayı bıraktım ve tam 7 gün erken regl oldum yerleşme kanaması sanmıştım

Fikrim yok ama sapıtıyo ya. Ben hap kullanıyodum korunmak için ona bağlamıştım mesela.

Benim bı arkadaşım doğru anldiysam eger senin dediğini adetten önce ilişki olduktan sonra adet olup adet bittikten sonra hamile kaldığını söylemişti

Benim bı arkadaşım doğru anldiysam eger senin dediğini adetten önce ilişki olduktan sonra adet olup adet bittikten sonra hamile kaldığını söylemişti
Evet bahsettigin durum, benimki gibi yani onun gordugu adet ustune gorme dediklerinden olmus. Ayy allahim tabiki herseyin hayirlisi ama bakalim..

adet üstüne görme yerleşme kanaması veya lekesiyle oluşuyormuş bebek rahimde kendine yer açarken bir kılcal damara denk geliyormuş yerleşme lekelenmesinde kanamasında çoğu kadında oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…