Bu ay değişik bir aydı ama istisnasız herkesin sapıttı ondan da olabilir. Burda da o kadar çok regli değişen oldu ki herkes de benim hiç böyle olmazdı dedi yerlesme kanaması mı dedi.hapla korunmuyordum ben çok ilginç çünkü yıllardır düzenlidir en fazla + - 2 gün oynardı
Evet üstüne görme diye geçiyor canımEvet bahsettigin durum, benimki gibi yani onun gordugu adet ustune gorme dediklerinden olmus. Ayy allahim tabiki herseyin hayirlisi ama bakalim..
Sana eğlence lazım sanırım. Netfilikş var mı sende? Uoksa al diziler var güzel.adet üstüne görme yerleşme kanaması veya lekesiyle oluşuyormuş bebek rahimde kendine yer açarken bir kılcal damara denk geliyormuş yerleşme lekelenmesinde kanamasında çoğu kadında oluyormuş
Bakalim ben daha yeniyim ama ögrenicem bunlariEvet üstüne görme diye geçiyor canım
Ben de katilali buraya 3 4 gün oldu bende yeniyimBakalim ben daha yeniyim ama ögrenicem bunlari
Ben direkt bu siteye katilali 20 dakika falan olduBen de katilali buraya 3 4 gün oldu bende yeniyimtabi eğer grup için soylediysen
Aynen iyi yapmışsın canım aramiza hoşgeldinBen direkt bu siteye katilali 20 dakika falan olduyani internette bakiyordum dedim ki artik sadece okumakla kalmiyayim uye olayim
Hosbuldum tatlim sağolAynen iyi yapmışsın canım aramiza hoşgeldin
Sana kötü bir haberim var bu isimde dizi yokla casel papeli izliyorum
Bu da olmadı be canısı. Bu isimle de yok.la casel papel
Uyumadimuyudunuz sanırım bende birazdan çıkarım
Ben uyumadım.yanlış yazdım ismini özür dilerim ilk harfi la ile başlıyor
Niye korunmamıslar?bi kuzenim var evlilik dışı hamileymiş bu saate kadar uyumamış ona canım sıkıldı
Benim de ramazanda düzenim bozuldu be canim. Ondan uyumadimbi kuzenim var evlilik dışı hamileymiş bu saate kadar uyumamış ona canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?