Yanlış biliyosun,doğum anında oluyo.yerleşme kanamasında embriyo rahme tutunurken oluyor diye biliyorum
Neyse bir gün bekliyim anlarız ne olduğunu canım cok sağol cevapların içimOlabilir neden olmasın ki canım
Bekliyorum canım merakla :)Neyse bir gün bekliyim anlarız ne olduğunu canım cok sağol cevapların içim
Boşver düzeni filan. Ben çok maydanoz bir kişiliğim mesela heeeryere yazıyorum önce Sonra haftalarca yazmıyorum stres olmayayım diye. Bu akşamTamamdır
Haha ya düzenli bir topige girmeyi düşünüyorum da nasıl olacağını merak ettim ayol
Yaaolabilir baaak
Benim tarih 3 gun once geldi kizlar 4 mayista beklenen tarih 1 mayisa cekildiBenim bat kardeşlerim@Mechulzaman @Umut999 @Nnuurrr N Namis @2 kiz annesi @ogretmenhanm1 neler yspıyosunuz?
Şuna bi müdahale et kız sen gelrsin hakkındanBu gokyuzusirius neyin trolü ya
Yaaa relax diyosunBoşver düzeni filan. Ben çok maydanoz bir kişiliğim mesela heeeryere yazıyorum önce Sonra haftalarca yazmıyorum stres olmayayım diye. Bu akşamAzze Ile laflayasım geldi geldim. Giderim gelirim bana belli olmaz. Bi bakmışsın bdvden dolayı banlanmışım.
Şuna bi müdahale et kız sen gelrsin hakkından
tam onluk dkdlslGsyabk var ya burda bir şey var a acayip bir şey sen de gel.
Doğru yer mi bilemiyorum çünkü ne sorduğun anlaşılır değil.Kizlar merhaba, uzun suredir okuyorum bu formu ama bisi sormak istedim suan uye oldum, uye olmadan soramadim.acaba dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum.gecen ay adetim bi degisikti zaten bende anlamadim ama suan yeni adetim geldibugun 2.gun ama gelmedi yani iki adet arasi supheli bi iliski olmadigi icin soruyorum mumkun mu umarim anlatabilmisimdir
Günlük gibi yazmış diyeceğim ama anlık olmuş biraz onunki de.tam onluk dkdlsl
ilişki olmadan ne mümkün müKizlar merhaba, uzun suredir okuyorum bu formu ama bisi sormak istedim suan uye oldum, uye olmadan soramadim.acaba dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum.gecen ay adetim bi degisikti zaten bende anlamadim ama suan yeni adetim geldibugun 2.gun ama gelmedi yani iki adet arasi supheli bi iliski olmadigi icin soruyorum mumkun mu umarim anlatabilmisimdir
Onu da sen tahmin etilişki olmadan ne mümkün mü
Aklıma üşüyoruz reis şiiri geldi.üşüyorum şu an üşüme hamilelik belirtisi oluyormuş zaman zamanda
Nasıl değişikti kardeş soruyu algılayamadımgecen ay adetim bi degisikti zaten bende anlamadi
üşüyorum şu an üşüme hamilelik belirtisi oluyormuş zaman zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?