Canım birşey sorucam böyle biyerin kesilirde minik damlalar olur Ya o şekilde kan gordum normalde akıntılı kıvamlı pembe gelirdi bir iki güne sökülürdümmm ben ovilasyon da tam pik göremeden silikleşti acaba yanı yumurtluyor olabilir mi yumurtlama kanaması hiç yaşamadım ama böle bişe olabilir mi benım adetim böle gelmez hiç çünküCanımm üzülme sakın. Bak mayıs ayımız var önümüz de herşey çok güzel olcak
MerhabaMerhaba kızlar. Şimdi merakımdan soracağım, ilk kez böyle bebek konularına yorum yapıyorum, artık yavaştan düşündüğümüz içinMayıs ayı bittiğinde Haziran topiği mi açıyorsunuz başlığı mı değiştiriyorsunuz napiyorsunuz
Bebek düşündüğün de ilk bınumu merak ettin :)) bende onunla ilgili sorucann sandım kızMerhaba kızlar. Şimdi merakımdan soracağım, ilk kez böyle bebek konularına yorum yapıyorum, artık yavaştan düşündüğümüz içinMayıs ayı bittiğinde Haziran topiği mi açıyorsunuz başlığı mı değiştiriyorsunuz napiyorsunuz
Canım bende hic yumurtlama kanaması yasamadım ama bu ay oldu yumurtlama mı yerleşme mi bilmyorum ama peçeteye sildiğimde bi kaç damla pembe gelmiştiCanım birşey sorucam böyle biyerin kesilirde minik damlalar olur Ya o şekilde kan gordum normalde akıntılı kıvamlı pembe gelirdi bir iki güne sökülürdümmm ben ovilasyon da tam pik göremeden silikleşti acaba yanı yumurtluyor olabilir mi yumurtlama kanaması hiç yaşamadım ama böle bişe olabilir mi benım adetim böle gelmez hiç çünkü
heh işte banada aynen böle oldu yanş yerleşme demi böle oluyorCanım bende hic yumurtlama kanaması yasamadım ama bu ay oldu yumurtlama mı yerleşme mi bilmyorum ama peçeteye sildiğimde bi kaç damla pembe gelmişti
Çünkü her psikolojiyi denedim. Klomen kullanirken bir keresinde bu ay kesin oldu kesin oldu dedim. Asla aksini düşünmedim lafını dahi etmedim. Hatta gebelik takibi indirdim. Olumlama yaptım kendimce. Sonra oturdum ağladım bir sey değişmedi. Meğerse evrene mesaj filan gönderememişim. Ebren çevrimdışıymıs o ay. Valla bi kitap gördüm tam da bizim bu ruh halimizle ilgili onu alıcam. Ovulasyon testi iyi bak. Yumurtlama belli e 12 gün sonra da hcg testini yapıyosun tek çizgi mi devam o zaman yeni aya odaklanmaya. Regl oluyorum hemen bu ay hamile kalırsam ne zaman doğururum diye hesaplıyorum.Ben içimden adetliyken bile hamile olabilir miyim diye senaryolar yazıyordum fjdkkdl ama sen cok gercekcisin. Yazdıgın yorumlardan da gördüğüm kadarıyla yani boş yere umut bağlamak istemiyosun
İnşallah yerleşme felandırheh işte banada aynen böle oldu yanş yerleşme demi böle oluyor
Bide muallak ta kaldım ben şimdi orucumu bozmam geeekıyor dimi hiç adet kanamasına benzetemedim ya
Yeni açıyoruz beybi. Haziranı da sen açMerhaba kızlar. Şimdi merakımdan soracağım, ilk kez böyle bebek konularına yorum yapıyorum, artık yavaştan düşündüğümüz içinMayıs ayı bittiğinde Haziran topiği mi açıyorsunuz başlığı mı değiştiriyorsunuz napiyorsunuz
Ben de sana herkes adına yazdım zaten dalga geçtiğin içinahsen ben seninle ilgili bişi yazmadım o cümleleri sana yönelik yazmadım
Yerleşmede tam adet günü olmazki ama dimi kusura bkma kafanı şilirdim ya galiba yumurtladım ben yeniİnşallah yerleşme felandıryerleşme kanaması pembe yada kahverengi oluyo diye biliyorum
ah ah aynen öyle. Bende bakıyorum ne zaman doğum yaparım hangi burc olur öyle mi böyle mi. Evren bu ay mesajımı almazsa cok kırılcam ona kdkdlsl hep iyimserim bende şuan hemde aşırı derece de ama regl görünce o iyimserlik kalcağını sanmıyorumÇünkü her psikolojiyi denedim. Klomen kullanirken bir keresinde bu ay kesin oldu kesin oldu dedim. Asla aksini düşünmedim lafını dahi etmedim. Hatta gebelik takibi indirdim. Olumlama yaptım kendimce. Sonra oturdum ağladım bir sey değişmedi. Meğerse evrene mesaj filan gönderememişim. Ebren çevrimdışıymıs o ay. Valla bi kitap gördüm tam da bizim bu ruh halimizle ilgili onu alıcam. Ovulasyon testi iyi bak. Yumurtlama belli e 12 gün sonra da hcg testini yapıyosun tek çizgi mi devam o zaman yeni aya odaklanmaya. Regl oluyorum hemen bu ay hamile kalırsam ne zaman doğururum diye hesaplıyorum.Önceki topiklerden birinde birisi demişti ki regl olduk diye yakınırken. Ne güzel bugün gebeliğinin 1. Günü.
Yaaa insanlar ne bakış açıları geliştirmişler.Ben bayıldım.
TamamdırMerhababaşlık değiştirilmiyıo farklı bi topik açılıyo
Haha ya düzenli bir topige girmeyi düşünüyorum da nasıl olacağını merak ettim ayolBebek düşündüğün de ilk bınumu merak ettin :)) bende onunla ilgili sorucann sandım kız
YaaYeni açıyoruz beybi. Haziranı da sen aç
Olabilir neden olmasın ki canımYerleşmede tam adet günü olmazki ama dimi kusura bkma kafanı şilirdim ya galiba yumurtladım ben yeni
Aynen bende öyle biliyorumİnşallah yerleşme felandıryerleşme kanaması pembe yada kahverengi oluyo diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?