Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm üzülme sakın. Bak mayıs ayımız var önümüz de herşey çok güzel olcak
Canım birşey sorucam böyle biyerin kesilirde minik damlalar olur Ya o şekilde kan gordum normalde akıntılı kıvamlı pembe gelirdi bir iki güne sökülürdümmm ben ovilasyon da tam pik göremeden silikleşti acaba yanı yumurtluyor olabilir mi yumurtlama kanaması hiç yaşamadım ama böle bişe olabilir mi benım adetim böle gelmez hiç çünkü

Merhaba başlık değiştirilmiyıo farklı bi topik açılıyo

Bebek düşündüğün de ilk bınumu merak ettin :)) bende onunla ilgili sorucann sandım kız

Canım bende hic yumurtlama kanaması yasamadım ama bu ay oldu yumurtlama mı yerleşme mi bilmyorum ama peçeteye sildiğimde bi kaç damla pembe gelmişti

Canım bende hic yumurtlama kanaması yasamadım ama bu ay oldu yumurtlama mı yerleşme mi bilmyorum ama peçeteye sildiğimde bi kaç damla pembe gelmişti
heh işte banada aynen böle oldu yanş yerleşme demi böle oluyor

Bide muallak ta kaldım ben şimdi orucumu bozmam geeekıyor dimi hiç adet kanamasına benzetemedim ya

Ben içimden adetliyken bile hamile olabilir miyim diye senaryolar yazıyordum fjdkkdl ama sen cok gercekcisin. Yazdıgın yorumlardan da gördüğüm kadarıyla yani boş yere umut bağlamak istemiyosun
Çünkü her psikolojiyi denedim. Klomen kullanirken bir keresinde bu ay kesin oldu kesin oldu dedim. Asla aksini düşünmedim lafını dahi etmedim. Hatta gebelik takibi indirdim. Olumlama yaptım kendimce. Sonra oturdum ağladım bir sey değişmedi. Meğerse evrene mesaj filan gönderememişim. Ebren çevrimdışıymıs o ay. Valla bi kitap gördüm tam da bizim bu ruh halimizle ilgili onu alıcam. Ovulasyon testi iyi bak. Yumurtlama belli e 12 gün sonra da hcg testini yapıyosun tek çizgi mi devam o zaman yeni aya odaklanmaya. Regl oluyorum hemen bu ay hamile kalırsam ne zaman doğururum diye hesaplıyorum. Önceki topiklerden birinde birisi demişti ki regl olduk diye yakınırken. Ne güzel bugün gebeliğinin 1. Günü.
Yaaa insanlar ne bakış açıları geliştirmişler. Ben bayıldım.

heh işte banada aynen böle oldu yanş yerleşme demi böle oluyor

Bide muallak ta kaldım ben şimdi orucumu bozmam geeekıyor dimi hiç adet kanamasına benzetemedim ya
İnşallah yerleşme felandır yerleşme kanaması pembe yada kahverengi oluyo diye biliyorum

Yeni açıyoruz beybi. Haziranı da sen aç

İnşallah yerleşme felandır yerleşme kanaması pembe yada kahverengi oluyo diye biliyorum
Yerleşmede tam adet günü olmazki ama dimi kusura bkma kafanı şilirdim ya galiba yumurtladım ben yeni

dalga geçmedim hiç kimseyle evrenin işleyiş biçimi ilgimi çekiyor doğaya bağlıyız doğada bizlere bağlı

ah ah aynen öyle. Bende bakıyorum ne zaman doğum yaparım hangi burc olur öyle mi böyle mi. Evren bu ay mesajımı almazsa cok kırılcam ona kdkdlsl hep iyimserim bende şuan hemde aşırı derece de ama regl görünce o iyimserlik kalcağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…