sorduk mumorali çok alt üst olmuş anlatırken hıçkıra hıçkıra ağlayarak anlattı telden
napalımerkekarkadaşının agresifliğinden tedirgin
Bi de anasayfaya yaz bence. Bakalım ne diyecekler. Buraya yazma ama dogru değil. Burası gebelik topiği. Bilgi vermek icin de yazma yerleşme kanaması filan nedir herkes her şeyi biliyor burda zaten.ne yapacağı kestirelimiyormuş
Bdvye yaz ama bu detayları burda olmaz.gözüm o çocuktan başka birini görmüyor diyor kuzenimin gözü önünde hapı camdan atmış
Gözünüz o cocuktan başkasını görmüyor gözü değil...gözüm o çocuktan başka birini görmüyor diyor kuzenimin gözü önünde hapı camdan atmış
Bak yine yanlış yere yazdın.kuzenim bişi yapamamış o durumda şoka girmiş
Dayanamadım kalktım az önce test yaptım sonuç maalesef yine kocaman tek çizgiEşinde bende çatlıcaz artık
Dayanamadım kalktım az önce test yaptım sonuç maalesef yine kocaman tek çizgiya bende bı ara prolaktin hormonum fazlaydı gebe o yüzden kalamiyormusum adet olamıyordum ilaç kullandım geçti eski günume döndü adet günlerim acaba yine o mu yükseldi bugün aklıma takıldı aranızda var mı sonradan bu hormonun yükselmesi süt hormonu diye geçiyor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?