Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
G gokyuzusirius şakamısın sen? Ciddi soruyorum şakamısın?
Buraya tak tak yazıyorsun bdv konu açıyorsun ama daha 24 saatlik üyesin takır takır kullanıyorsun.. Hadi olabilir bunu geçtim..
Tek tek yazıyorsun derdini bir mesajlada anlatabilirsin.. Onuda geçtim kuzenin neden üyelik açmıyor.. Onuda geçtim sen kuzeninden daha paniksin...
Yahu bunuda geçtim madem böyle biri neden sevgili olmuş, olmuşta neden yatağa girmiş.. Girmiştr neden hap içmemiş.. Hap saati var eve giderken eczaneden alaymış....
Şu ailesi böyle olupta kendi rahat olan kızlarn cesaretide ne bileyim..
Kafamda deli sorular..

Eşinde bende çatlıcaz artık
Dayanamadım kalktım az önce test yaptım sonuç maalesef yine kocaman tek çizgi ya bende bı ara prolaktin hormonum fazlaydı gebe o yüzden kalamiyormusum adet olamıyordum ilaç kullandım geçti eski günume döndü adet günlerim acaba yine o mu yükseldi bugün aklıma takıldı aranızda var mı sonradan bu hormonun yükselmesi süt hormonu diye geçiyor bu arada

Bekle bakalım canım belli olmaz geç döllenmedir belki. Allahtan umut kesilmez alacağız inş güzel haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…