Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım üzülme, her ay yeni bir umut bizim için Yumurtlama gununu biliyor musun test yaptin mi?
Kızlar gunaydin herkese ❤ Yumurtlamadan en erken kaç gün sonra test yapılır?

Aynı stresteyim canım. Bi türlü bu yüzden üzerinde duramıyorum hamile kalma konusunun. Benim 1 genim homozigot 1 genim heterozigot. Bebiş gelince iğne kullanıcam doğuma kadar. 2kaybım var bu arada..
Benim de bir genim homozigot bir de 4g/5g ne kadar oldu kürtaj olalı ve deneme yapıyomusub

Canım üzülme, her ay yeni bir umut bizim için Yumurtlama gununu biliyor musun test yaptin mi?
14 gün sonra diye biliyorum kuzum ben. Sen bu ay denedin dimi. Ayy adet tarihine ne kadar var

Günaydın herkese. En erken 10 Gün sonra yaptm ben.

En erken 10 gün sonra kanda belli olur. Evde 14 gün geçmesi lazım. En garantisi adeti beklemek işte.

Yaa topiği mahvetti resmen ya rica ediyorum cevap yazmayın şuna, doğru düzgün bir şeyler okumaya giriyorum yok yıldızlar gezegenler, yok doğa, yok kuzen

Yaa neler kaçırdım ben 1 gün yoktum buralarda, o hanımefendi beni şikayet etmiiş de, muhtemelen letyortızi de şikayet etmiş

Çok tatlı birine benziyor
Kız seni niye şikayet etmiş hangi hanımefendi

Gece topikten bir çıktım sabah 25 sayfa olmuş, ağlıyayım mı güleyim mi. Gözlerim kanadı, adam almış sazı eline, kafa buluyor, dalga geciyor. Gercekten cok sinirliyim ban yememek için zor tutuyorum kendimi Topik gerçekten rezil oldu, insanlar kendi dertlerini merak edip soru soruyor, yok gökyüzü, yok ay, yok kuzeni.Eğer hesabı kapatılmayıp hala yazarsa da görmezden gelin şunu ya, cvp dahi vermeyin, yazsın yazsın dursun

Aynen ya delirdim ben de

Ben de de o sorun var maalesef. Benim geçen sene çıktı oryaya dostinex kullandım düzeldi ama tekrarlayan bişeymiş düzenli senelik bir iki kere kontrol gerektiriyor. Bu sene tekrar cıktı ilaçla yine indirdirildi adetim düzenli bir iki aydır bakalım. Ama çok korkulcak bşşey değil dediğim gibi düzenli kontrol gerektiriyor canım.

Onu bunu bosverelimde kizlar hazirana kaldi artik umutlar..benim icin

Sorma ya sinir oldum ben de hayır yani zeka kıpırtısı bile yok yazdıklarında. Komik desem komik değil. Buradan fake hesap açıp bizlerle dalga geçmeye çalışan arkadaşlara sesleniyorum IQ nuza güveniyorsanız gelin yazın yoksa böyle saçma sapan içi boş anlamsız cümlelerinize maruz kalmak istemiyoruz

evet komik desen komik değil, kim ne soru sorarsa google a yazıp, cıkanı yapıştırıyor oraya, yerleşme kanamasını gelmiş burda su sebeple olur diye akıl vererek yazıyor.

evet komik desen komik değil, kim ne soru sorarsa google a yazıp, cıkanı yapıştırıyor oraya, yerleşme kanamasını gelmiş burda su sebeple olur diye akıl vererek yazıyor.
Yok ya baya dalga geçiyor zaten. Hiç kaale almamak lazım, sayfaları doldurdu resmen bir de tek tek yazıyor. Normal konuşmaları okumaya çalışıyorum sürekli saçma sapan cümleler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…