Canım üzülme, her ay yeni bir umut bizim içinDayanamadım kalktım az önce test yaptım sonuç maalesef yine kocaman tek çizgiya bende bı ara prolaktin hormonum fazlaydı gebe o yüzden kalamiyormusum adet olamıyordum ilaç kullandım geçti eski günume döndü adet günlerim acaba yine o mu yükseldi bugün aklıma takıldı aranızda var mı sonradan bu hormonun yükselmesi süt hormonu diye geçiyor bu arada
Benim de bir genim homozigot bir de 4g/5gAynı stresteyim canım. Bi türlü bu yüzden üzerinde duramıyorum hamile kalma konusunun. Benim 1 genim homozigot 1 genim heterozigot. Bebiş gelince iğne kullanıcam doğuma kadar. 2kaybım var bu arada..
14 gün sonra diye biliyorum kuzum ben. Sen bu ay denedin dimi. Ayy adet tarihine ne kadar varCanım üzülme, her ay yeni bir umut bizim içinYumurtlama gununu biliyor musun test yaptin mi?
Kızlar gunaydin herkese ❤ Yumurtlamadan en erken kaç gün sonra test yapılır?
Günaydın herkese. En erken 10 Gün sonra yaptm ben.Canım üzülme, her ay yeni bir umut bizim içinYumurtlama gununu biliyor musun test yaptin mi?
Yaa neler kaçırdım ben 1 gün yoktum buralarda, o hanımefendi beni şikayet etmiiş de, muhtemelen letyortızi de şikayet etmişÇok şükür merve sayesinde başka bi topiğe geçiş yaptın,yeni topikte başarılar sana..
En erken 10 gün sonra kanda belli olur. Evde 14 gün geçmesi lazım. En garantisi adeti beklemek işte.Canım üzülme, her ay yeni bir umut bizim içinYumurtlama gununu biliyor musun test yaptin mi?
Kız seni niye şikayet etmiş hangi hanımefendiYaa neler kaçırdım ben 1 gün yoktum buralarda, o hanımefendi beni şikayet etmiiş de, muhtemelen letyortızi de şikayet etmiş
Çok tatlı birine benziyor
Daha yumurtlama yeni gecti kuzum14 gün sonra diye biliyorum kuzum ben. Sen bu ay denedin dimi. Ayy adet tarihine ne kadar var
Aynen ya delirdim ben deGece topikten bir çıktım sabah 25 sayfa olmuş, ağlıyayım mı güleyim mi. Gözlerim kanadı, adam almış sazı eline, kafa buluyor, dalga geciyor. Gercekten cok sinirliyim ban yememek için zor tutuyorum kendimiTopik gerçekten rezil oldu, insanlar kendi dertlerini merak edip soru soruyor, yok gökyüzü, yok ay, yok kuzeni.Eğer hesabı kapatılmayıp hala yazarsa da görmezden gelin şunu ya, cvp dahi vermeyin, yazsın yazsın dursun
Ben de de o sorun var maalesef. Benim geçen sene çıktı oryaya dostinex kullandım düzeldi ama tekrarlayan bişeymiş düzenli senelik bir iki kere kontrol gerektiriyor. Bu sene tekrar cıktı ilaçla yine indirdirildi adetim düzenli bir iki aydır bakalım. Ama çok korkulcak bşşey değil dediğim gibi düzenli kontrol gerektiriyor canım.Dayanamadım kalktım az önce test yaptım sonuç maalesef yine kocaman tek çizgiya bende bı ara prolaktin hormonum fazlaydı gebe o yüzden kalamiyormusum adet olamıyordum ilaç kullandım geçti eski günume döndü adet günlerim acaba yine o mu yükseldi bugün aklıma takıldı aranızda var mı sonradan bu hormonun yükselmesi süt hormonu diye geçiyor bu arada
Ne kadardır istiyordun canımOnu bunu bosverelimde kizlar hazirana kaldi artik umutlar..benim icin
Gece topikten bir çıktım sabah 25 sayfa olmuş, ağlıyayım mı güleyim mi. Gözlerim kanadı, adam almış sazı eline, kafa buluyor, dalga geciyor. Gercekten cok sinirliyim ban yememek için zor tutuyorum kendimiTopik gerçekten rezil oldu, insanlar kendi dertlerini merak edip soru soruyor, yok gökyüzü, yok ay, yok kuzeni.Eğer hesabı kapatılmayıp hala yazarsa da görmezden gelin şunu ya, cvp dahi vermeyin, yazsın yazsın dursun
Üzme kendini canım vardır bunda bir hayır. Umudumuzu kaybetmek yok yeni ay yeni umudumuz var demekOnu bunu bosverelimde kizlar hazirana kaldi artik umutlar..benim icin
Benim de hep öne geldi yaaDaha yumurtlama yeni gecti kuzumBenim döngüler uzadi ya zaman gecmek bilmiyor...bat 13 mayıs
evet komik desen komik değil, kim ne soru sorarsa google a yazıp, cıkanı yapıştırıyor oraya, yerleşme kanamasını gelmiş burda su sebeple olur diye akıl vererek yazıyor.Sorma ya sinir oldum ben de hayır yani zeka kıpırtısı bile yok yazdıklarında. Komik desem komik değil. Buradan fake hesap açıp bizlerle dalga geçmeye çalışan arkadaşlara sesleniyorum IQ nuza güveniyorsanız gelin yazın yoksa böyle saçma sapan içi boş anlamsız cümlelerinize maruz kalmak istemiyoruz
Yok ya baya dalga geçiyor zaten. Hiç kaale almamak lazım, sayfaları doldurdu resmen bir de tek tek yazıyor. Normal konuşmaları okumaya çalışıyorum sürekli saçma sapan cümleler.evet komik desen komik değil, kim ne soru sorarsa google a yazıp, cıkanı yapıştırıyor oraya, yerleşme kanamasını gelmiş burda su sebeple olur diye akıl vererek yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?