Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M -Murphy Azze kızlar ne durumdasınız Farklı bir belirti var mı?
Bana ateş basıyor sanki, ya da psikolojik olarak kendim yapıyorum

Ara ara göğüs uçlarım sızlıyor. Kasıkta ara ara batma şeklinde ağrılarım oluyor. Birde normalde regl den önce pembe lekelenmem olurdu yook. Regl sancısı olurdu oda yook:) ay birde rüyamda kız çocuğum vardı hayır olsun :) sende sadece ateş basması mı var başka yokmu belirti

Göğüslerim çok yoklarsam acıyor ama normalde acımıyor canım, karnımda da bir şey yok şuan sadece vücut sıcaklığım yüksek sanki

oo ne güzel rüya görmüşsün inşallah hamilesindir yaa

Uyandığımda kırmızıları görmem gerekirdi ama gelen giden yok canım, heycanlanıp hemen test yaptım ama koca bi negatif şöyle bi düşündüm de çok acınası bi halim vardı
Canım benim hepimiz öyleyiz o negatifler içimizi yakıyor defalarca gördük çoğumuz ama Allah hayırlısını versin doğru zamanı bekliyordur inşallah bebeğin

Bir de konuların arasında kaynamış, rehis'in gebeliği dış gebelikmiş -Yagmur- yazmış. Çok üzüldüm
yaaa araya kaynamış görmemişim çok çok üzüldüm . Allah en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin

Ne kadardır istiyordun canım
1 aydir canim..benim 2 cocugum var kafama taktigim sey nicin olmadi diger cocuklarimda hemen olmustu yani vucudumda yanlis giden biseyler var diye dusunmeye basladim..kafama takilan durum bu..

1 aydir canim..benim 2 cocugum var kafama taktigim sey nicin olmadi diger cocuklarimda hemen olmustu yani vucudumda yanlis giden biseyler var diye dusunmeye basladim..kafama takilan durum bu..
canım 2 çocugun var, allah uzun ömür versin, Allah nasip etmiş, niye üzülüyorsun . Burada hiç o duyguyu tadamayan var

Yaa ben hepsini kacırdım

1 aydır isteyip böyle bir şey düşünmeniz çok yanlış o zaman bizim vücudumuz komple bozuk komple yanlış iki senedir olmuyor. Diğer çocuklarda denk gelmiştir yumurtlama zamanına olmuştur.
insanların sebepsiz senelerce çocukları olmuyor sonra çat diye oluyor. Bence siz biraz sakin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…