- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Uyandığımda kırmızıları görmem gerekirdi ama gelen giden yok canım, heycanlanıp hemen test yaptım ama koca bi negatif
kızlar iyi sabır göstermişYok ya baya dalga geçiyor zaten. Hiç kaale almamak lazım, sayfaları doldurdu resmen bir de tek tek yazıyor. Normal konuşmaları okumaya çalışıyorum sürekli saçma sapan cümleler.
Kızlar gece neler olmuş burada
Hala banlanmamış ama ben de şikayet ettim hesabı.
deme öyle, olacak, inan. Daha iyi bir zamanı bekliyor, içini rahatlatUyandığımda kırmızıları görmem gerekirdi ama gelen giden yok canım, heycanlanıp hemen test yaptım ama koca bi negatifşöyle bi düşündüm de çok acınası bi halim vardı
Göğüslerim çok yoklarsam acıyor ama normalde acımıyor canım, karnımda da bir şey yok şuan sadece vücut sıcaklığım yüksek sankiAra ara göğüs uçlarım sızlıyor. Kasıkta ara ara batma şeklinde ağrılarım oluyor. Birde normalde regl den önce pembe lekelenmem olurdu yook. Regl sancısı olurdu oda yook:) ay birde rüyamda kız çocuğum vardı hayır olsun :) sende sadece ateş basması mı var başka yokmu belirti
Ve ben üşenmeden tek tek sayfaları okumam
Canım benim hepimiz öyleyiz o negatifler içimizi yakıyor defalarca gördük çoğumuz ama Allah hayırlısını versin doğru zamanı bekliyordur inşallah bebeğinUyandığımda kırmızıları görmem gerekirdi ama gelen giden yok canım, heycanlanıp hemen test yaptım ama koca bi negatifşöyle bi düşündüm de çok acınası bi halim vardı
yaaa araya kaynamış görmemişim çok çok üzüldüm
Şu 9 gün önce test yapım mi diye 2 gün üst üste soran hanımefendiKız seni niye şikayet etmiş hangi hanımefendi
1 aydir canim..benim 2 cocugum var kafama taktigim sey nicin olmadi diger cocuklarimda hemen olmustu yani vucudumda yanlis giden biseyler var diye dusunmeye basladim..kafama takilan durum bu..Ne kadardır istiyordun canım
canım 2 çocugun var, allah uzun ömür versin, Allah nasip etmiş, niye üzülüyorsun . Burada hiç o duyguyu tadamayan var1 aydir canim..benim 2 cocugum var kafama taktigim sey nicin olmadi diger cocuklarimda hemen olmustu yani vucudumda yanlis giden biseyler var diye dusunmeye basladim..kafama takilan durum bu..
Yaa ben hepsini kacırdımSorma ya sinir oldum ben de hayır yani zeka kıpırtısı bile yok yazdıklarında. Komik desem komik değil. Buradan fake hesap açıp bizlerle dalga geçmeye çalışan arkadaşlara sesleniyorum IQ nuza güveniyorsanız gelin yazın yoksa böyle saçma sapan içi boş anlamsız cümlelerinize maruz kalmak istemiyoruz
1 aydır isteyip böyle bir şey düşünmeniz çok yanlış o zaman bizim vücudumuz komple bozuk komple yanlış iki senedir olmuyor. Diğer çocuklarda denk gelmiştir yumurtlama zamanına olmuştur.1 aydir canim..benim 2 cocugum var kafama taktigim sey nicin olmadi diger cocuklarimda hemen olmustu yani vucudumda yanlis giden biseyler var diye dusunmeye basladim..kafama takilan durum bu..
İyi ki kaçırmışssın canımYaa ben hepsini kacırdım
Aa tamam hatırladım, bir şey oluyo mu şikayet gelinceŞu 9 gün önce test yapım mi diye 2 gün üst üste soran hanımefendi
Böyle insanlar hep varİyi ki kaçırmışssın canımboşver bizim sinirlerimiz zıpladı okurken
Boşver kız iyi ki kaçırmışsın hepimiz delirdik zaten bir şey konuşulmadı başka bizi ilgilendirenYaa ben hepsini kacırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?