Yok ya çok bişey olmuyor 1 gün yasaklandı sadece, şikayet ettiği ile kaldı , sinirimi bozdu ama o ayrıAa tamam hatırladım, bir şey oluyo mu şikayet gelince
Haa iyi bariBoşver kız iyi ki kaçırmışsın hepimiz delirdik zaten bir şey konuşulmadı başka bizi ilgilendiren
Sagolun Allah razi olsun..tabiki o durumu yasayan cevremde cok insanda var onlar icinde duacim her zaman..uzuldugum sey hamilelikten ziyade hastalik falan endisesi..canım 2 çocugun var, allah uzun ömür versin, Allah nasip etmiş, niye üzülüyorsun . Burada hiç o duyguyu tadamayan var
Kürlerin etkisini görmek istiyorsan tek tek yap cnm, hormonların allak bullak olur bakKızlar ilk kez klomen veçatlatma iğnesi kullanıpta hamile kalan varmıdır? Bu klomen ı kullanırken yanında hayıt otu çayı ne blyım başka ek gıdalar kullanmak dogrumudur dün ben ıftarda incir yedim zeytınyagında bekletılmış mesela.. bide macunum var gece yatmadan ıcılen ozellıkle hamılleık ıcın kür ama yapmadım bılerek hepsi karısmasın belki bi yan etki olur dye sız nasıl düşünürsünü hayıt çayıda ıcsem sahura kdr sorun olurmu sizce
Belkide öyledir haklisiniz biraz strese girdim endiseliyim bu yuzden olumsuz dusunuyorum..dediginiz gibi belkide yumurtlama gunume denk geldi..bu ayda yumurtlma takibi yapayim bakayim1 aydır isteyip böyle bir şey düşünmeniz çok yanlış o zaman bizim vücudumuz komple bozuk komple yanlış iki senedir olmuyor. Diğer çocuklarda denk gelmiştir yumurtlama zamanına olmuştur.
insanların sebepsiz senelerce çocukları olmuyor sonra çat diye oluyor. Bence siz biraz sakin olun
Yumurtlama gununu biliyor musun canım ona gore cevap vermek daha doğru, ama zaten adete 3 gun kala dogruluk orani daha da artiyor diye biliyorumKızlar bir şey soracağım. Benim bat 5 Mayıs yani çok az kaldı. İnternetten 10 gün önce erken gebelik testi sipariş vermiştim çok geç kaldı. Daha bugün kargo gelecek gözüküyorsizce bugün yapayım mı yoksa gereksiz mi olur ? Çok merak ediyorum
Valla canım çok anlamıyorum ya şuanHaa iyi bari
Bu arada senin gün yaklaştı var mı belirtiler
Erken gebelikse 3 gün kalmış çıkar diye düşünüyorum ben olsam yapardım sanırımKızlar bir şey soracağım. Benim bat 5 Mayıs yani çok az kaldı. İnternetten 10 gün önce erken gebelik testi sipariş vermiştim çok geç kaldı. Daha bugün kargo gelecek gözüküyorsizce bugün yapayım mı yoksa gereksiz mi olur ? Çok merak ediyorum
Hadi hayırlısıValla canım çok anlamıyorum ya şuanateşim yükseldi gibi geliyor, göğüslerim hafif acımaya başladı o kadar başka bir şey yok
Aynen sakin olun, hiçbir problem olmasa bile zamanı gelmemiş olabilir, iyi düşünelim iyi olsun, pozitif mesajlar aynen evren bizi seviyor doğayı küstürmeyelim lütfenBelkide öyledir haklisiniz biraz strese girdim endiseliyim bu yuzden olumsuz dusunuyorum..dediginiz gibi belkide yumurtlama gunume denk geldi..bu ayda yumurtlma takibi yapayim bakayim
Evet canım 21 Nisan'di. Bu testler bat tan 5-10 gün önce doğru gösterdiği söyleniyor.Yumurtlama gununu biliyor musun canım ona gore cevap vermek daha doğru, ama zaten adete 3 gun kala dogruluk orani daha da artiyor diye biliyorum
21nisansa bence yap testi, ben olsam yapardım ayyy merak ettim sonucu yazEvet canım 21 Nisan'di. Bu testler bat tan 5-10 gün önce doğru gösterdiği söyleniyor.
Aynen canım evde normal gebelik testi var ama çarşambaya kadar yapmayacağımHadi hayırlısı ❤ iğnenin etkisi geçmiştir artık
Yanıma bir yandaş buldumErken gebelikse 3 gün kalmış çıkar diye düşünüyorum ben olsam yapardım sanırım
Yaa tamam yazicam21nisansa bence yap testi, ben olsam yapardım ayyy merak ettim sonucu yaz
Sonucu bekliyoruz canım dört gözleYanıma bir yandaş buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?