Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk kez klomen veçatlatma iğnesi kullanıpta hamile kalan varmıdır? Bu klomen ı kullanırken yanında hayıt otu çayı ne blyım başka ek gıdalar kullanmak dogrumudur dün ben ıftarda incir yedim zeytınyagında bekletılmış mesela.. bide macunum var gece yatmadan ıcılen ozellıkle hamılleık ıcın kür ama yapmadım bılerek hepsi karısmasın belki bi yan etki olur dye sız nasıl düşünürsünü hayıt çayıda ıcsem sahura kdr sorun olurmu sizce

Kızlar bir şey soracağım. Benim bat 5 Mayıs yani çok az kaldı. İnternetten 10 gün önce erken gebelik testi sipariş vermiştim çok geç kaldı. Daha bugün kargo gelecek gözüküyor sizce bugün yapayım mı yoksa gereksiz mi olur ? Çok merak ediyorum

canım 2 çocugun var, allah uzun ömür versin, Allah nasip etmiş, niye üzülüyorsun . Burada hiç o duyguyu tadamayan var
Sagolun Allah razi olsun..tabiki o durumu yasayan cevremde cok insanda var onlar icinde duacim her zaman..uzuldugum sey hamilelikten ziyade hastalik falan endisesi..

Kürlerin etkisini görmek istiyorsan tek tek yap cnm, hormonların allak bullak olur bak

Belkide öyledir haklisiniz biraz strese girdim endiseliyim bu yuzden olumsuz dusunuyorum..dediginiz gibi belkide yumurtlama gunume denk geldi..bu ayda yumurtlma takibi yapayim bakayim

Yumurtlama gununu biliyor musun canım ona gore cevap vermek daha doğru, ama zaten adete 3 gun kala dogruluk orani daha da artiyor diye biliyorum

Haa iyi bari
Bu arada senin gün yaklaştı var mı belirtiler
Valla canım çok anlamıyorum ya şuan ateşim yükseldi gibi geliyor, göğüslerim hafif acımaya başladı o kadar başka bir şey yok

Pozitif dusunmeye devam stres sıkintı yok evrene olumlu msjlar yollayacam dunku msjlardan cok etkilenmisim evren kainat doga okudukca

Erken gebelikse 3 gün kalmış çıkar diye düşünüyorum ben olsam yapardım sanırım

Belkide öyledir haklisiniz biraz strese girdim endiseliyim bu yuzden olumsuz dusunuyorum..dediginiz gibi belkide yumurtlama gunume denk geldi..bu ayda yumurtlma takibi yapayim bakayim
Aynen sakin olun, hiçbir problem olmasa bile zamanı gelmemiş olabilir, iyi düşünelim iyi olsun, pozitif mesajlar aynen evren bizi seviyor doğayı küstürmeyelim lütfen

Yumurtlama gununu biliyor musun canım ona gore cevap vermek daha doğru, ama zaten adete 3 gun kala dogruluk orani daha da artiyor diye biliyorum
Evet canım 21 Nisan'di. Bu testler bat tan 5-10 gün önce doğru gösterdiği söyleniyor.

Bu ayki denememde kesinlikle hamilelik belirtilerine aldanmayacağım.belirtiler beni mahvetti resmen..goguslerim sisti karnimda seyirmeler falan hepsi vucudumun bir oyunuymus krndimi hamilr diye şartlandirdigim icin..relax olucam ve testte gorrne kadar inanmayacagim..baktim olmuyor dr yolunu tutarim bakiyim neler oluyor icerlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…