Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen sandığın gibi san bal gibi de hamilelik belirtisi benım bir dusugum var daha öğrenmeden akşam yemeğe yedikten sonra bi kösede uyurdum ateş basardı göğüslerim acırdı bide adet olcakmıs gibi kaşıkladım sancılanırdı

TAbi bunlar hep adet belirtileriyle aynı belirtileri olduğu için kesin bişe diyemeyiz fakat ateş başkası uyku hamilelik belirtileri ilk günler çıkan belirtiler ıkı ay hamileliğim oldu hep uyuyarak geçti:)))

Kızlar sağlık Ocak’ları kan alıyor mu hamile olursak nasıl olcak hastaneler randevu alıyormu
Hıc bilmıyorum aydınlatırmışsınız benı

su hesap oldu benımki
çıktık bi alamete gidiyoruz kıyamete valla :)))

Yaa senin de ağzından bal damlıyor umarım öyledir ya

Alıyor ama bir sonraki güne sarkabiliyor canım eğer çok merak ediyorsan acile gidip kullanmam gereken bir ilacım var ama öncesinde doktorum da hamilelik baktır dedi dersin

Yaa bişey dicem arkadaşlar ilk defa böyle oldu. Bugün bir iki defa pembe lekelenmem oldu. Bir defada akıntılı kahverengi leke oldu şuan bişey yok. Arada regl sancısı oluyor ama kısa sürüyor. Regl oldum sandım ama yok. Çünkü normalde pembe lekelenmem olur sonra ardından gelir. Ya şimdi yapsam çıkar mı bir tane test var elimde yoksa olmazsam sabah mı yapsam

Ben olsam dayanamaz yapardım sabaha kadar oldum mu olacam mi stresi yaşamaktansa. Hem varsa 1 gün erken başlayacak mutluluğun inşallah.

Ben olsam dayanamaz yapardım sabaha kadar oldum mu olacam mi stresi yaşamaktansa. Hem varsa 1 gün erken başlayacak mutluluğun inşallah.

Diğer hamilelğimde geç döllenme olmuştu. 4. Gün anca öğrenmiştim buda öyle olur mu acaba die ne bilim.

Yaa hadi inşallah , inşallah öyledir

Canım erken gebelik değilse çıkmayabilir çünkü sen geç öğreniyorsun ya

Az önce normal kaset test yaptım negatif çıktı kızlar diğer aya kaldı umutlar

Anladım canım , umarım benimde öyledir.
Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤

Erken gebelik testi mi yapmıştın canım? Ben de dün yaptım bata 3 gün kala çıkmadı malesef. Bir ihtimal var mıdır acaba hala
Ben erken testten yapmadım normal almıştım canım adetin geçmesini bekle mutlaka tekrar yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…