Sen sandığın gibi sanİnşallahBelirti yok maalesef, yani kendi kendimi dinlersem akşam yemekten sonra aşırı uyku bastırıyor işte ateş basıyor arada göğüslerim hassas ama sanmıyorum bunların hamilelikle alakası olduğunu
Hala adet olamadınmı cnm sendeMerhaba benide topinke alirmisiniz. Bende 4 yıldır bebek için uğraşıyorum ama olmuyor rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. 1 mayıs bat.
Ağzından bal damlıyorBi bakmışız hamileyiz:)
Gittim canım 906 çıktıCanım sen naptın gittin mi doktora kan değerin nasıl çıktı
Esim görevdeMerhaba maalesef
1 haftaYerleşme kanaması adetten 1 hafta veya 10 gün önce falan olmuyor mu ?
Bugün oldum canım 2 gün gecikmeli olduHala adet olamadınmı cnm sende
Yaa senin de ağzından bal damlıyor umarım öyledir yaSen sandığın gibi sanbal gibi de hamilelik belirtisi benım bir dusugum var daha öğrenmeden akşam yemeğe yedikten sonra bi kösede uyurdum ateş basardı göğüslerim acırdı bide adet olcakmıs gibi kaşıkladım sancılanırdı
TAbi bunlar hep adet belirtileriyle aynı belirtileri olduğu için kesin bişe diyemeyiz fakat ateş başkası uyku hamilelik belirtileri ilk günler çıkan belirtiler ıkı ay hamileliğim oldu hep uyuyarak geçti:)))
YArın yap bi erken gebelik testi kızzzYaa senin de ağzından bal damlıyor umarım öyledir ya❤
Alıyor ama bir sonraki güne sarkabiliyor canım eğer çok merak ediyorsan acile gidip kullanmam gereken bir ilacım var ama öncesinde doktorum da hamilelik baktır dedi dersinKızlar sağlık Ocak’ları kan alıyor mu hamile olursak nasıl olcak hastaneler randevu alıyormu
Hıc bilmıyorum aydınlatırmışsınız benı
su hesap oldu benımki
çıktık bi alamete gidiyoruz kıyamete valla :)))
Yapıym bari yaYArın yap bi erken gebelik testi kızzz
Ben olsam dayanamaz yapardım sabaha kadar oldum mu olacam mi stresi yaşamaktansa. Hem varsa 1 gün erken başlayacak mutluluğun inşallah.Yaa bişey dicem arkadaşlar ilk defa böyle oldu. Bugün bir iki defa pembe lekelenmem oldu. Bir defada akıntılı kahverengi leke oldu şuan bişey yok. Arada regl sancısı oluyor ama kısa sürüyor. Regl oldum sandım ama yok. Çünkü normalde pembe lekelenmem olur sonra ardından gelir. Ya şimdi yapsam çıkar mı bir tane test var elimde yoksa olmazsam sabah mı yapsam
Ben olsam dayanamaz yapardım sabaha kadar oldum mu olacam mi stresi yaşamaktansa. Hem varsa 1 gün erken başlayacak mutluluğun inşallah.
Hmm sen bilirsin o zamanDiğer hamilelğimde geç döllenme olmuştu. 4. Gün anca öğrenmiştim buda öyle olur mu acaba die ne bilim.
Yaa hadi inşallah , inşallah öyledirEvet ama bak şimdi Bebek 4 haftada Rahime yerleşiyormuş yerleşirken eger damar üstüne denk gelirse kanama oluyormus e biz bir ayda adet oluyoruz hamilelik son adet tarihinden hesaplandığında göre biz bat günü 4 haftalık oluyoruz veya girmek üzere veya girmiş ❤ Yani 4 haftada yaşayan da oluyor sonrada
Canım erken gebelik değilse çıkmayabilir çünkü sen geç öğreniyorsun yaYaa bişey dicem arkadaşlar ilk defa böyle oldu. Bugün bir iki defa pembe lekelenmem oldu. Bir defada akıntılı kahverengi leke oldu şuan bişey yok. Arada regl sancısı oluyor ama kısa sürüyor. Regl oldum sandım ama yok. Çünkü normalde pembe lekelenmem olur sonra ardından gelir. Ya şimdi yapsam çıkar mı bir tane test var elimde yoksa olmazsam sabah mı yapsam
Anladım canım , umarım benimde öyledir.Ben adet oldum 11 inde canım 25 inde 1.2 damla kan geldi doktora sordum gittiğimde yerleşme kanaması dedi 14 gün önce geldi benim adetime 14 gün varmış şimdi hesapladım şuan 8 haftalık hamileyim ama ultrasonda 7 haftada gidiyor sanırım
Canım erken gebelik değilse çıkmayabilir çünkü sen geç öğreniyorsun ya
Az önce normal kaset test yaptım negatif çıktı kızlar diğer aya kaldı umutlar
Ben erken testten yapmadım normal almıştım canım adetin geçmesini bekle mutlaka tekrar yapErken gebelik testi mi yapmıştın canım? Ben de dün yaptım bata 3 gün kala çıkmadı malesef. Bir ihtimal var mıdır acaba hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?