- 2 Nisan 2020
- 402
- 291
- 53
- 37
Testlere devam o zaman. Bakalım ne zaman görücez yumurtlamayıİnşallah canım
Takvimler yanlış çıkıyor genelde, ovulasyon testiyle bilebiliyorsunuz sadece onu.
Daha olmamış canım yumurtlama
lbuqcak diye biçeuBenimkide oyle oldu hangi marka kullandin.Goremedim yumurtlama beklerken adet oldum
Laboquick diye ama bunlar iyi değilmiş sonradan öğrendim çubuk olan testler daha hassasmış bida alırsam ondan alıcamBenimkide oyle oldu hangi marka kullandin.Goremedim yumurtlama beklerken adet oldum
Bu ay bende öyle düşünüyorum bakalım canım nasip tabi inşallah olurr dua edin bizlerede
Canım anladığım kadarıyla henüz yumurtlama olmamış devam et aynı koyulukta ya da test çizgisinin daha koyu olması lazımKizlar merhaba. Ben bu ay ilk kez ovulasyon testiyle takip ediyorum yumurtlamayı. 30 Nisan'da koyulaştı biraz sonra da siliklesti iyice. Anlayan var mı ben anlamıyorum yumurtlama çatlama oldu mu olmadı mı
Tamam canım test yapmaya devamCanım anladığım kadarıyla henüz yumurtlama olmamış devam et aynı koyulukta ya da test çizgisinin daha koyu olması lazım
Canım durumun nedir? Varmı bi gelişme?Bende tık yok ondan mıdır bilmem kalçamdan aşşagı agrıyo inşallah olmayız adet
İnşallah olmamıştır güzel haberiyle gelirBende merak ettim naptı acaba regl olmamıştır inşallah
Bat 2 mayıs mıydı yanlışlıkla 2 nisan yazdın değil mi? Benim gogus hassasiyetim adet geciktikten 4-5 gun sonra olmuştu, ozellikle yanları cok fena aciyordu ve ilk defa boyle olmustu, ama adet gecikene kadar olmamistiKızlar benim bat 2 nisandı ve normalde tarihlerim hiç şaşmaz, fakat hala adet olamadım.
Her ay göğüs ağrım yumurtlamadan hemen 1 yada 2 gün sonra olurdu, bu defa bata 5 gün kala oldu ve bat tarihinden 1 gün önce göğüs ağrım geçti, bat tan 1 gün önce test yapmıştım negatifti, sorum şuki; göğüs ağrım geçtiğine göre büyük ihtimal gebelik yokmudur?
Evet yanlış yazmışım 2 mayıs. Ayyy gerçektenmi yaa hala umut etmeliyim ozmn:) yarına kadar olmazsam kan testi yaptıracam. İnşallah yaaa çok istiyorumBat 2 mayıs mıydı yanlışlıkla 2 nisan yazdın değil mi? Benim gogus hassasiyetim adet geciktikten 4-5 gun sonra olmuştu, ozellikle yanları cok fena aciyordu ve ilk defa boyle olmustu, ama adet gecikene kadar olmamisti
Bİldiğim kadarıyla göğüs acısı hayla devam eder benım de Bat 2siydi ama göğüslerim şişmedi acımadı hayla bişe yok ufak bi lekelen dim okadar beklıyorum iki gündür gecikme olmadığı için çıkmamıştır yarın tekrarla bence bende yapıcam yarınKızlar benim bat 2 nisandı ve normalde tarihlerim hiç şaşmaz, fakat hala adet olamadım.
Her ay göğüs ağrım yumurtlamadan hemen 1 yada 2 gün sonra olurdu, bu defa bata 5 gün kala oldu ve bat tarihinden 1 gün önce göğüs ağrım geçti, bat tan 1 gün önce test yapmıştım negatifti, sorum şuki; göğüs ağrım geçtiğine göre büyük ihtimal gebelik yokmudur?
MAlesef canım az önce yazdım sana bat günü leke geldi ama kesinlikle adetim öle başlamazdı tuhaf bişe oldu iki kere daha gördüm gelen giden yok suan belirti de yok ama ateşim yüksek seyrediyor ateşine baktın mı hiçCanım durumun nedir? Varmı bi gelişme?
Bende olmustu canımKdr1643 _Lila @tugcekb @oblomowka1 Maliko
kızlar size bir sorum var hamileler olarak
Normalde adet öncesi gerginlik sıkıntı ağlama isteği duygusallık olur ya, bunlar hamilelikte de olmuş muydu adet gününüzden önce hatırlıyor musunuz?
İyi bari ya belki hala bir şansım vardırBende olmustu canım
Sen hamilesin bence ama hadi hayırlısı bakalımMAlesef canım az önce yazdım sana bat günü leke geldi ama kesinlikle adetim öle başlamazdı tuhaf bişe oldu iki kere daha gördüm gelen giden yok suan belirti de yok ama ateşim yüksek seyrediyor ateşine baktın mı hiç
Merhaba canım , benimde bugün bat tarihim fakat az önce kahverengi şekilde lekelenme geldi benim adetim hiç böyle başlamadı daha sonra kesildi şu an birşey yok ama bacaklarım ağrıyor , çekilir gibi..MAlesef canım az önce yazdım sana bat günü leke geldi ama kesinlikle adetim öle başlamazdı tuhaf bişe oldu iki kere daha gördüm gelen giden yok suan belirti de yok ama ateşim yüksek seyrediyor ateşine baktın mı hiç
Ben de aksine bu ay çok rahattım bir gerginlik duygusallık yoktu. Hala da öyleyimKdr1643 _Lila @tugcekb @oblomowka1 Maliko
kızlar size bir sorum var hamileler olarak
Normalde adet öncesi gerginlik sıkıntı ağlama isteği duygusallık olur ya, bunlar hamilelikte de olmuş muydu adet gününüzden önce hatırlıyor musunuz?
Lahveren gi ve pembe için yerleşme kanaması derler daha önce böle olmadıysa hiçMerhaba canım , benimde bugün bat tarihim fakat az önce kahverengi şekilde lekelenme geldi benim adetim hiç böyle başlamadı daha sonra kesildi şu an birşey yok ama bacaklarım ağrıyor , çekilir gibi..
YAAa deme öyle bak kalpten giderimSen hamilesin bence ama hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?