Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım

Takvimler yanlış çıkıyor genelde, ovulasyon testiyle bilebiliyorsunuz sadece onu.

Daha olmamış canım yumurtlama
Testlere devam o zaman. Bakalım ne zaman görücez yumurtlamayı teşekkür ederim canım

Kizlar merhaba. Ben bu ay ilk kez ovulasyon testiyle takip ediyorum yumurtlamayı. 30 Nisan'da koyulaştı biraz sonra da siliklesti iyice. Anlayan var mı ben anlamıyorum yumurtlama çatlama oldu mu olmadı mı
Canım anladığım kadarıyla henüz yumurtlama olmamış devam et aynı koyulukta ya da test çizgisinin daha koyu olması lazım

Kızlar benim bat 2 nisandı ve normalde tarihlerim hiç şaşmaz, fakat hala adet olamadım.
Her ay göğüs ağrım yumurtlamadan hemen 1 yada 2 gün sonra olurdu, bu defa bata 5 gün kala oldu ve bat tarihinden 1 gün önce göğüs ağrım geçti, bat tan 1 gün önce test yapmıştım negatifti, sorum şuki; göğüs ağrım geçtiğine göre büyük ihtimal gebelik yokmudur?

Bat 2 mayıs mıydı yanlışlıkla 2 nisan yazdın değil mi? Benim gogus hassasiyetim adet geciktikten 4-5 gun sonra olmuştu, ozellikle yanları cok fena aciyordu ve ilk defa boyle olmustu, ama adet gecikene kadar olmamisti

Bat 2 mayıs mıydı yanlışlıkla 2 nisan yazdın değil mi? Benim gogus hassasiyetim adet geciktikten 4-5 gun sonra olmuştu, ozellikle yanları cok fena aciyordu ve ilk defa boyle olmustu, ama adet gecikene kadar olmamisti
Evet yanlış yazmışım 2 mayıs. Ayyy gerçektenmi yaa hala umut etmeliyim ozmn:) yarına kadar olmazsam kan testi yaptıracam. İnşallah yaaa çok istiyorum

Bİldiğim kadarıyla göğüs acısı hayla devam eder benım de Bat 2siydi ama göğüslerim şişmedi acımadı hayla bişe yok ufak bi lekelen dim okadar beklıyorum iki gündür gecikme olmadığı için çıkmamıştır yarın tekrarla bence bende yapıcam yarın

Canım durumun nedir? Varmı bi gelişme?
MAlesef canım az önce yazdım sana bat günü leke geldi ama kesinlikle adetim öle başlamazdı tuhaf bişe oldu iki kere daha gördüm gelen giden yok suan belirti de yok ama ateşim yüksek seyrediyor ateşine baktın mı hiç

Sen hamilesin bence ama hadi hayırlısı bakalım

Merhaba canım , benimde bugün bat tarihim fakat az önce kahverengi şekilde lekelenme geldi benim adetim hiç böyle başlamadı daha sonra kesildi şu an birşey yok ama bacaklarım ağrıyor , çekilir gibi..

Merhaba canım , benimde bugün bat tarihim fakat az önce kahverengi şekilde lekelenme geldi benim adetim hiç böyle başlamadı daha sonra kesildi şu an birşey yok ama bacaklarım ağrıyor , çekilir gibi..
Lahveren gi ve pembe için yerleşme kanaması derler daha önce böle olmadıysa hiç
Hamile olabilirsiniz Hadi inşallah adete çevirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…