- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Azze gelince Ekler senide canımMerhaba benide topinke alirmisiniz. Bende 4 yıldır bebek için uğraşıyorum ama olmuyor rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. 1 mayıs bat.
Yas ne güzelBen de aksine bu ay çok rahattım bir gerginlik duygusallık yoktu. Hala da öyleyim
Ben bakmadım canım kendi kendime yüksek gibi geldi ama yarın ateş ölçer alıcam bi taneYAAa deme öyle bak kalpten giderim❤ Insallah canım ya ınsallah okadar istiyorum ki sen ateşine baktın nı hiç
Yerleşme kanaması adetten 1 hafta veya 10 gün önce falan olmuyor mu ?Lahveren gi ve pembe için yerleşme kanaması derler daha önce böle olmadıysa hiç
Hamile olabilirsinizHadi inşallah adete çevirmez
OLdunuz mu reglMerhaba benide topinke alirmisiniz. Bende 4 yıldır bebek için uğraşıyorum ama olmuyor rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. 1 mayıs bat.
Merhaba hoşgeldiniz, bat geçmiş bir şey olabilir miMerhaba benide topinke alirmisiniz. Bende 4 yıldır bebek için uğraşıyorum ama olmuyor rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. 1 mayıs bat.
Ay hadi inşallah tutmuşturBen bakmadım canım kendi kendime yüksek gibi geldi ama yarın ateş ölçer alıcam bi tane
Zaten test yaparım artık aşılama olalı 13 gün oldu yarın 14.gün
Evet ama bak şimdi Bebek 4 haftada Rahime yerleşiyormuş yerleşirken eger damar üstüne denk gelirse kanama oluyormus e biz bir ayda adet oluyoruz hamilelik son adet tarihinden hesaplandığında göre biz bat günü 4 haftalık oluyoruz veya girmek üzere veya girmişYerleşme kanaması adetten 1 hafta veya 10 gün önce falan olmuyor mu ?
Ne kadar var adetineİyi bari ya belki hala bir şansım vardır
Ben adet oldum 11 inde canım 25 inde 1.2 damla kan geldi doktora sordum gittiğimde yerleşme kanaması dedi 14 gün önce geldi benim adetime 14 gün varmış şimdi hesapladım şuan 8 haftalık hamileyim ama ultrasonda 7 haftada gidiyor sanırımYerleşme kanaması adetten 1 hafta veya 10 gün önce falan olmuyor mu ?
Merhaba maalesefMerhaba hoşgeldiniz, bat geçmiş bir şey olabilir mi
Normalde 8 mayıs ama aşılamadan dolayı öne gelebilir diye düşünüyorumNe kadar var adetine
Canım sen naptın gittin mi doktora kan değerin nasıl çıktıBen de aksine bu ay çok rahattım bir gerginlik duygusallık yoktu. Hala da öyleyim
İnşallahAy hadi inşallah tutmuştur ❤ BElşrti varmı
Belkide bebiş vardırNormalde 8 mayıs ama aşılamadan dolayı öne gelebilir diye düşünüyorum
Adete 14 gün varken kanama olduysa o yumurtlama değil midirBen adet oldum 11 inde canım 25 inde 1.2 damla kan geldi doktora sordum gittiğimde yerleşme kanaması dedi 14 gün önce geldi benim adetime 14 gün varmış şimdi hesapladım şuan 8 haftalık hamileyim ama ultrasonda 7 haftada gidiyor sanırım
Uyku yapıyor canım benim elim ayağım kalkmıyordu şimdide aynıyım da göğüs agrım adetim geçtiği zaman başladı bel kasık agrım çoktu hala devam ediyoİnşallahBelirti yok maalesef, yani kendi kendimi dinlersem akşam yemekten sonra aşırı uyku bastırıyor işte ateş basıyor arada göğüslerim hassas ama sanmıyorum bunların hamilelikle alakası olduğunu
İnşallah vardır inşallahBelkide bebiş vardır
Bi bakmışız hamileyiz:)Bİldiğim kadarıyla göğüs acısı hayla devam eder benım de Bat 2siydi ama göğüslerim şişmedi acımadı hayla bişe yok ufak bi lekelen dim okadar beklıyorum iki gündür gecikme olmadığı için çıkmamıştır yarın tekrarla bence bende yapıcam yarın
Valla kuzum adetime 4.5 gün varken test yaptım ben çok silikti birde normal testti yaniAdete 14 gün varken kanama olduysa o yumurtlama değil midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?