Az önce açıldım maalesefEvet ama bak şimdi Bebek 4 haftada Rahime yerleşiyormuş yerleşirken eger damar üstüne denk gelirse kanama oluyormus e biz bir ayda adet oluyoruz hamilelik son adet tarihinden hesaplandığında göre biz bat günü 4 haftalık oluyoruz veya girmek üzere veya girmiş ❤ Yani 4 haftada yaşayan da oluyor sonrada
Umarım ya üzüldüm vallaBugünde bekleyeyim ozaman
Daha dur olmadın daha olana kadar hala umut var
Bat ne zamandı cnm senin.Gittim canım 906 çıktı
Bat yarın mı yap testi bence silikti olsa çıkar varsa bişey. İnşllh vardırYaa bişey dicem arkadaşlar ilk defa böyle oldu. Bugün bir iki defa pembe lekelenmem oldu. Bir defada akıntılı kahverengi leke oldu şuan bişey yok. Arada regl sancısı oluyor ama kısa sürüyor. Regl oldum sandım ama yok. Çünkü normalde pembe lekelenmem olur sonra ardından gelir. Ya şimdi yapsam çıkar mı bir tane test var elimde yoksa olmazsam sabah mı yapsam
Henüz pik olmamıs tatlım, ben de bu testten kullanıyorum biraz hassas bi test, pik oldugu günü anlarsın eminol, çubugu idrardan cıkarmadan çizgi net ve koyu sekılde belırıyor, gözlemle dikkatli bir sekıldeKizlar merhaba. Ben bu ay ilk kez ovulasyon testiyle takip ediyorum yumurtlamayı. 30 Nisan'da koyulaştı biraz sonra da siliklesti iyice. Anlayan var mı ben anlamıyorum yumurtlama çatlama oldu mu olmadı mı
Aşılama yaptırmıstın deil mi cnm sen bu ay, daha günün var bekle biraz dahaAz önce normal kaset test yaptım negatif çıktı kızlar diğer aya kaldı umutlar
Evet canım, bekleyeyim bakalım çarşmba falan erken gebelik yaparım artıkAşılama yaptırmıstın deil mi cnm sen bu ay, daha günün var bekle biraz daha
tüh Ya geçmiş olsunAz önce açıldım maalesef
Testin markası ne canımHenüz pik olmamıs tatlım, ben de bu testten kullanıyorum biraz hassas bi test, pik oldugu günü anlarsın eminol, çubugu idrardan cıkarmadan çizgi net ve koyu sekılde belırıyor, gözlemle dikkatli bir sekılde
Acele etme bekle gününde yapEvet canım, bekleyeyim bakalım çarşmba falan erken gebelik yaparım artık
İnnovita cnmTestin markası ne canım
Tamam canım ben ilk defa kullandığım için bilemedimHenüz pik olmamıs tatlım, ben de bu testten kullanıyorum biraz hassas bi test, pik oldugu günü anlarsın eminol, çubugu idrardan cıkarmadan çizgi net ve koyu sekılde belırıyor, gözlemle dikkatli bir sekılde
Bat yarın mı yap testi bence silikti olsa çıkar varsa bişey. İnşllh vardır
Yani şimdi de yapsan varsa çıkar bence yinede sen bilirsin cnm hayırlısı olsun inşallahYok canım bugündü. Elimde bir tane test var sabah yapim dedim :)
Yani şimdi de yapsan varsa çıkar bence yinede sen bilirsin cnm hayırlısı olsun inşallah
Aynen devam, testi iyi gözlemle hemn koyulasir pik olur aTamam canım ben ilk defa kullandığım için bilemedimtest yapmaya devam edeyim
Saglik ocaklari gebelik icin test yapiomus cnm kan aliolar pazartesi gidebilirsin sabahdanKızlar sağlık Ocak’ları kan alıyor mu hamile olursak nasıl olcak hastaneler randevu alıyormu
Hıc bilmıyorum aydınlatırmışsınız benı
su hesap oldu benımki
çıktık bi alamete gidiyoruz kıyamete valla :)))
Bisey sorabilirmiyim bn gec yumurtlamisim adetimden snra ve ertesin gunde silik cikti biraktim ovu testini bugun baya olinca dedim bi bakiyim biraz koyulasmis yani koyulasacak gibi duruo yumurtladigim gunden itibaren sayinca 6 gun bugun koyulasmasi normalmi yoksa adet mi olcam acaba karnimda agrida basladi sislik hisside var.Aynen devam, testi iyi gözlemle hemn koyulasir pik olur a
Eger yerlesmeyse internetten baktigim kadariyla 4 5 gun sonra cikabiliomus silikde olsa gebelik testinde kanda ise lekelenme bitince dusuk de olsa bi deger cikabiliomus ole yaziodu dun bakmistim merakdan.Yaa bişey dicem arkadaşlar ilk defa böyle oldu. Bugün bir iki defa pembe lekelenmem oldu. Bir defada akıntılı kahverengi leke oldu şuan bişey yok. Arada regl sancısı oluyor ama kısa sürüyor. Regl oldum sandım ama yok. Çünkü normalde pembe lekelenmem olur sonra ardından gelir. Ya şimdi yapsam çıkar mı bir tane test var elimde yoksa olmazsam sabah mı yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?