Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az önce açıldım maalesef

Bat yarın mı yap testi bence silikti olsa çıkar varsa bişey. İnşllh vardır

Kizlar merhaba. Ben bu ay ilk kez ovulasyon testiyle takip ediyorum yumurtlamayı. 30 Nisan'da koyulaştı biraz sonra da siliklesti iyice. Anlayan var mı ben anlamıyorum yumurtlama çatlama oldu mu olmadı mı
Henüz pik olmamıs tatlım, ben de bu testten kullanıyorum biraz hassas bi test, pik oldugu günü anlarsın eminol, çubugu idrardan cıkarmadan çizgi net ve koyu sekılde belırıyor, gözlemle dikkatli bir sekılde

Henüz pik olmamıs tatlım, ben de bu testten kullanıyorum biraz hassas bi test, pik oldugu günü anlarsın eminol, çubugu idrardan cıkarmadan çizgi net ve koyu sekılde belırıyor, gözlemle dikkatli bir sekılde
Testin markası ne canım

Tamam canım ben ilk defa kullandığım için bilemedim test yapmaya devam edeyim

Kızlar, benimde Bat'ım 31 Nisandı o gün çok kanamam oldu sonra gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Şimdide koronadan korktuğumdan gidemiyorum hastaneye. Silik çizgi kimyasal belirtisi dedi bana bir arkadaşım çok korkuyorum tecrübeleriniz benim için çok önemli.

Yani şimdi de yapsan varsa çıkar bence yinede sen bilirsin cnm hayırlısı olsun inşallah

Benimki geç döllenme olmuştu diğer hamilelğimde ondan bekliyorum. Birde olabilirim die bekliyorum. Hiç hamileymişim gibi bir his yok çünkü

Saglik ocaklari gebelik icin test yapiomus cnm kan aliolar pazartesi gidebilirsin sabahdan

Aynen devam, testi iyi gözlemle hemn koyulasir pik olur a
Bisey sorabilirmiyim bn gec yumurtlamisim adetimden snra ve ertesin gunde silik cikti biraktim ovu testini bugun baya olinca dedim bi bakiyim biraz koyulasmis yani koyulasacak gibi duruo yumurtladigim gunden itibaren sayinca 6 gun bugun koyulasmasi normalmi yoksa adet mi olcam acaba karnimda agrida basladi sislik hisside var.

Eger yerlesmeyse internetten baktigim kadariyla 4 5 gun sonra cikabiliomus silikde olsa gebelik testinde kanda ise lekelenme bitince dusuk de olsa bi deger cikabiliomus ole yaziodu dun bakmistim merakdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…