2gun öncen Lekelenme oldum biliyorsun bugun sadece bi kere gordum sanki kırmızıya gidiyor biraz anan bilemedim pembenin koyusu kırmızının açığı gibi Bi yerleşme yaşayanı birimi bulsam foto Ayça’n o derece bu olay benı cok dusundurtuyooCanim sende durum nasil gidiyor ?
Ben yatılması gerektiğini duymuştum canım. Hatta bir akrabam ilk evlendiği zaman eşinden gizli bu şekilde hamilelik oluşmaması için hemen kalkıp yıkanırmış. Tabi ne kadar doğru onu bilemem.Kızlarr siz ilişkiden sonra yatıyor musunuz bir süre??
Banada doktorum önerdi. İlişkiden sonra bir saat sırt üstü yat diye ayy cok sıkıcı amaBen yatılması gerektiğini duymuştum canım. Hatta bir akrabam ilk evlendiği zaman eşinden gizli bu şekilde hamilelik oluşmaması için hemen kalkıp yıkanırmış. Tabi ne kadar doğru onu bilemem.
Bende yatıyorum ama artık cok sıkıldım bi sorayım dedim siz nasıl yapıyorsunuz diyeEvet 1 saat
Ben kuzenime anlattım senin durumunu o da yerleşme kanaması geçirdi hamileyken senin için yerleşme kanaması dir dedi bi gun beklesin dedi senin için canım2gun öncen Lekelenme oldum biliyorsun bugun sadece bi kere gordum sanki kırmızıya gidiyor biraz anan bilemedim pembenin koyusu kırmızının açığı gibi Bi yerleşme yaşayanı birimi bulsam foto Ayça’n o derece bu olay benı cok dusundurtuyooyarın test alcam erken gebelik mi alsam acaba
Ben telefonla falan uğraşıyorum vakit geçiyor. Ama malum ramazan iftardan sonra çok su içiyorum yatarken sıkışıyorum anca 1 saat yapabiliyorum.Banada doktorum önerdi. İlişkiden sonra bir saat sırt üstü yat diye ayy cok sıkıcı ama
Ben normal de yarım saat kalkmıyor dum doktor 1 saat dediBende yatıyorum ama artık cok sıkıldım bi sorayım dedim siz nasıl yapıyorsunuz diye
Aynenn canım hatta mümkünse banyo yapmıyor sabaha bırakıyorum ama şimdi Ramazan ayı pek mümkün değil. Geç banyo yapmak spermler için daha iyiKızlarr siz ilişkiden sonra yatıyor musunuz bir süre??
COK sağol canım inşallahBen kuzenime anlattım senin durumunu o da yerleşme kanaması geçirdi hamileyken senin için yerleşme kanaması dir dedi bi gun beklesin dedi senin için canım ❤
Aynenn öylee 1 saatten fazlası cok sıkıyor zatenn umarımm gerçekten işe yarat bu ayBen telefonla falan uğraşıyorum vakit geçiyor. Ama malum ramazan iftardan sonra çok su içiyorum yatarken sıkışıyorum anca 1 saat yapabiliyorum.
Banyo yapmadan duramıyorum ben bir saat yatıyorum ama bir saat soonra hemen duşa giriyorum inşallah bi zararı olmaz bu durumunAynenn canım hatta mümkünse banyo yapmıyor sabaha bırakıyorum ama şimdi Ramazan ayı pek mümkün değil. Geç banyo yapmak spermler için daha iyi
Bana doktor bir saat yat dedi bazıları yüz üstü falan yatıyormuş bacaklarını kaldırıyormuşBen normal de yarım saat kalkmıyor dum doktor 1 saat dedi
İnşallah canım benim. Hepimizin beklentisi yerini bulsun.Aynenn öylee 1 saatten fazlası cok sıkıyor zatenn umarımm gerçekten işe yarat bu ay
Aynen bende rahat edemiyorumBanyo yapmadan duramıyorum ben bir saat yatıyorum ama bir saat soonra hemen duşa giriyorum inşallah bi zararı olmaz bu durumun
Evet herkes bana öyle dedi bende öyle yapıyorumBana doktor bir saat yat dedi bazıları yüz üstü falan yatıyormuş bacaklarını kaldırıyormuş
İnşallah canım benim. Hepimizin beklentisi yerini bulsun.
Geçen ay kimyasal oldugu zamanda her ilişkiden sonra yatmıştım umarım yararı olmuştur tutmasında. Bu ay gerçek bi hamileliğe vesile olur inşalahAynen bende rahat edemiyorum
İnşallah canımGeçen ay kimyasal oldugu zamanda her ilişkiden sonra yatmıştım umarım yararı olmuştur tutmasında. Bu ay gerçek bi hamileliğe vesile olur inşalah
Bugünkü sonuç değil geçen haftaki sonucum Salı günü gideceğim canım inşallahBnmde o civar. Bugün ki sonuçsa düşük gbi geldi dr gititn mi. İnş sağlıklı gebelikler geçirirz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?