Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sende durum nasil gidiyor ?
2gun öncen Lekelenme oldum biliyorsun bugun sadece bi kere gordum sanki kırmızıya gidiyor biraz anan bilemedim pembenin koyusu kırmızının açığı gibi Bi yerleşme yaşayanı birimi bulsam foto Ayça’n o derece bu olay benı cok dusundurtuyoo yarın test alcam erken gebelik mi alsam acaba

Kızlarr siz ilişkiden sonra yatıyor musunuz bir süre??
Ben yatılması gerektiğini duymuştum canım. Hatta bir akrabam ilk evlendiği zaman eşinden gizli bu şekilde hamilelik oluşmaması için hemen kalkıp yıkanırmış. Tabi ne kadar doğru onu bilemem.

Ben yatılması gerektiğini duymuştum canım. Hatta bir akrabam ilk evlendiği zaman eşinden gizli bu şekilde hamilelik oluşmaması için hemen kalkıp yıkanırmış. Tabi ne kadar doğru onu bilemem.
Banada doktorum önerdi. İlişkiden sonra bir saat sırt üstü yat diye ayy cok sıkıcı ama

Bu yola yeni girmiş olmama rağmen çok sabırsızım. Günler geçmiyor sanki. Olacak mı olmayacak mı diye düşünmek çok yorucu.

Ben kuzenime anlattım senin durumunu o da yerleşme kanaması geçirdi hamileyken senin için yerleşme kanaması dir dedi bi gun beklesin dedi senin için canım

Banada doktorum önerdi. İlişkiden sonra bir saat sırt üstü yat diye ayy cok sıkıcı ama
Ben telefonla falan uğraşıyorum vakit geçiyor. Ama malum ramazan iftardan sonra çok su içiyorum yatarken sıkışıyorum anca 1 saat yapabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…