Bekle biraz daha belki sen de ki yerlesme kanamasidir .2gun öncen Lekelenme oldum biliyorsun bugun sadece bi kere gordum sanki kırmızıya gidiyor biraz anan bilemedim pembenin koyusu kırmızının açığı gibi Bi yerleşme yaşayanı birimi bulsam foto Ayça’n o derece bu olay benı cok dusundurtuyooyarın test alcam erken gebelik mi alsam acaba
Bekle biraz daha belki sen de ki yerlesme kanamasidir .
Kimyasal gebelik nasil oluyor bilgi verir misiniz?
Merhaba canım benim de 2 gün var kendini nasıl hissediyorsun?Selam kizlar nasilsiniz benimde 3 gunum kaldi adetime insallah olmam insallah☺
Var mi gebis haberi anlan
BEnım gecikmenin 2.gunuSelam kizlar nasilsiniz benimde 3 gunum kaldi adetime insallah olmam insallah☺
Var mi gebis haberi anlan
Evet popo altına yastıkla yatıyorsunKızlarr siz ilişkiden sonra yatıyor musunuz bir süre??
Ya onu ben doktora sordum vajinanın şekline göre değişir o senin vajinan olması gerektiği gibi düz yat dedi ters duranlar varmış onlar için yastık öneriyolarmış canım o yüzden koymadım ben yastık hiçEvet popo altına yastıkla yatıyorsun
Bi uzgun bi mutlu bi heyecanli bi mutsuz bugun az sancim oldu kasiklarimdan agima indi agri oyuzden umidimi kestim bu aydan nasip kismet var hissediyorum ama hersey hissetmekle olmuyor keske olsaMerhaba canım benim de 2 gün var kendini nasıl hissediyorsun?
Ayy canim insallah vardir cok sevinirim baskasinin hamile oldugunu duymak bile bana bir umid oluyor bizede haber verBEnım gecikmenin 2.gunu
Yarın sabah test yapıcam
Canım bana da spermin hızlı ulaşmasını sağlar demişti doktorum hepsi bir başka söylüyor demek kiYa onu ben doktora sordum vajinanın şekline göre değişir o senin vajinan olması gerektiği gibi düz yat dedi ters duranlar varmış onlar için yastık öneriyolarmış canım o yüzden koymadım ben yastık hiç
Ben biraz sinirli ve duygusalım göğüs ağrım var ama adet belirtilerimde var hissediyorumBi uzgun bi mutlu bi heyecanli bi mutsuz bugun az sancim oldu kasiklarimdan agima indi agri oyuzden umidimi kestim bu aydan nasip kismet var hissediyorum ama hersey hissetmekle olmuyor keske olsa
Peki ya senn
Aynen her doktorun kendince savunduğu bi fikri var tabii.Canım bana da spermin hızlı ulaşmasını sağlar demişti doktorum hepsi bir başka söylüyor demek ki
Ah kuzum olsaaaa yarın lavobaya bile gitmeden eczaneye koşcamAyy canim insallah vardir cok sevinirim baskasinin hamile oldugunu duymak bile bana bir umid oluyor bizede haber ver
Test varsa simdi de yapsan cikarheyecan yaptim
Yuzustu yatmaninda cok etkili oldugunu soyluyorlarYa onu ben doktora sordum vajinanın şekline göre değişir o senin vajinan olması gerektiği gibi düz yat dedi ters duranlar varmış onlar için yastık öneriyolarmış canım o yüzden koymadım ben yastık hiç
Bende de aynı. Benim reglim biteli 1 hafta oluyor ama hala hafif regl sancısı gibi devam ediyor. Normalde reglim hiç sasmazdı geçen ay üç gün geciktiKızlarr benim 3 günüm kaldı ve adet olucakmış gibi hissediyorum. Bende tuhaf olan korunmasız başladığımdan beri bütün hamilelik belirtileri var ve daha çok ağrılarlada adet geçiriyorum anlayamadım gitti
Inan ki bende oyleBen biraz sinirli ve duygusalım göğüs ağrım var ama adet belirtilerimde var hissediyorum
Hadi bakalim insallah vardirAh kuzum olsaaaa yarın lavobaya bile gitmeden eczaneye koşcam
Herkesin vajinasına göre değişen bi durummuş doktorun söylediğine göreYuzustu yatmaninda cok etkili oldugunu soyluyorlar
3 aydir deniyorumBen biraz sinirli ve duygusalım göğüs ağrım var ama adet belirtilerimde var hissediyorum
Benim tam tersi 3 gün önce olmuştum geçen ayBende de aynı. Benim reglim biteli 1 hafta oluyor ama hala hafif regl sancısı gibi devam ediyor. Normalde reglim hiç sasmazdı geçen ay üç gün gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?