Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekle biraz daha belki sen de ki yerlesme kanamasidir .

Bekle biraz daha belki sen de ki yerlesme kanamasidir .
Kimyasal gebelik nasil oluyor bilgi verir misiniz?

Döllenme gerçekleşiyor ama sağlıksız gebelik olduğu için kese falan oluşmadan dusuk başlıyor değer de istenilen artış olmuyor Küçkk ki kucuk artıyor sonra düşmeye başlıyor sıfırlanıncada adet oluyorsun

Evet popo altına yastıkla yatıyorsun
Ya onu ben doktora sordum vajinanın şekline göre değişir o senin vajinan olması gerektiği gibi düz yat dedi ters duranlar varmış onlar için yastık öneriyolarmış canım o yüzden koymadım ben yastık hiç

Merhaba canım benim de 2 gün var kendini nasıl hissediyorsun?
Bi uzgun bi mutlu bi heyecanli bi mutsuz bugun az sancim oldu kasiklarimdan agima indi agri oyuzden umidimi kestim bu aydan nasip kismet var hissediyorum ama hersey hissetmekle olmuyor keske olsa
Peki ya senn

Canım bana da spermin hızlı ulaşmasını sağlar demişti doktorum hepsi bir başka söylüyor demek ki

Bi uzgun bi mutlu bi heyecanli bi mutsuz bugun az sancim oldu kasiklarimdan agima indi agri oyuzden umidimi kestim bu aydan nasip kismet var hissediyorum ama hersey hissetmekle olmuyor keske olsa
Peki ya senn
Ben biraz sinirli ve duygusalım göğüs ağrım var ama adet belirtilerimde var hissediyorum

Ayy canim insallah vardir cok sevinirim baskasinin hamile oldugunu duymak bile bana bir umid oluyor bizede haber ver
Test varsa simdi de yapsan cikar heyecan yaptim
Ah kuzum olsaaaa yarın lavobaya bile gitmeden eczaneye koşcam

Yuzustu yatmaninda cok etkili oldugunu soyluyorlar

Bende de aynı. Benim reglim biteli 1 hafta oluyor ama hala hafif regl sancısı gibi devam ediyor. Normalde reglim hiç sasmazdı geçen ay üç gün gecikti

Ben biraz sinirli ve duygusalım göğüs ağrım var ama adet belirtilerimde var hissediyorum
Inan ki bende oyle
Benim goguste cok az agri var ama buyuk hatta gogus ucum da buyudu bi tuhaf oldum
Ya bide ben e aydir deniyorum 2 ay 1 gun boyunca kasigima girincen bi agrim oluyordu mutla oluyordu ama bu ay oyle bisey yasamadim piskolojik mi bilmiyorum gecen ay agzimin tadi degisti hamile arkdasimda da oyle olmus ha tamam bu ay kesin tutu dedim ama hastane ye bi gitti sonuc negatif
Ah kuzum olsaaaa yarın lavobaya bile gitmeden eczaneye koşcam
Hadi bakalim insallah vardir

Bende de aynı. Benim reglim biteli 1 hafta oluyor ama hala hafif regl sancısı gibi devam ediyor. Normalde reglim hiç sasmazdı geçen ay üç gün gecikti
Benim tam tersi 3 gün önce olmuştum geçen ay inadına oluyor sanki. Her zamankinden daha ağrılıydı ve her zaman belirti var. Vücut bebeğe hazırlanıyor diyorlar buna yoralım hayır olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…