Ben de 2 aydır canım daha çok yeni en güzel zamanda gelsinler inşallah3 aydir deniyorum
Ben yuz ustude yatiyorum sirt ustide kalcamin altina yastik koyarakta 1 saat da bekliyerekte ama 2 ay tutmadi bakalim bu ay tutucak miYuzustu yatmaninda cok etkili oldugunu soyluyorlar
Amin insallah canimBen de 2 aydır canım daha çok yeni en güzel zamanda gelsinler inşallah❤
Canım kaşık ağrısı yumurtlama zamanı da olurmuş ama ben korunmasız başladığımdan beri kaşık ağrısını da bel ağrısını da çok yaşıyorum normalde sadece adet zamanı karın ağrım olurdu belki kendimizi çok dinlediğimizdendir akışına bırakmak gerekiyormuş en önemlisi stres yapmamak gerekInan ki bende oyle
Benim goguste cok az agri var ama buyuk hatta gogus ucum da buyudu bi tuhaf oldum
Ya bide ben e aydir deniyorum 2 ay 1 gun boyunca kasigima girincen bi agrim oluyordu mutla oluyordu ama bu ay oyle bisey yasamadim piskolojik mi bilmiyorum gecen ay agzimin tadi degisti hamile arkdasimda da oyle olmus ha tamam bu ay kesin tutu dedim ama hastane ye bi gitti sonuc negatif
Hadi bakalim insallah vardir
Aynen oyle ama disariya cikmiyorum evdeyim hep kafami dagitacak biseyim yok kafama takmadan duyamiyorum elimde degil canimCanım kaşık ağrısı yumurtlama zamanı da olurmuş ama ben korunmasız başladığımdan beri kaşık ağrısını da bel ağrısını da çok yaşıyorum normalde sadece adet zamanı karın ağrım olurdu belki kendimizi çok dinlediğimizdendir akışına bırakmak gerekiyormuş en önemlisi stres yapmamak gerek ❤
Oy kuzum kaç yaşındasın ne kadardır evlisin? Ben 3 yıl önce evlendim ve vajinismusla uğraştım bundan dolayıda hayal bile edemezdimAynen oyle ama disariya cikmiyorum evdeyim hep kafami dagitacak biseyim yok kafama takmadan duyamiyorum elimde degil canim
11 aydir evliyim yeniyim biliyorum ve 21 yasindayim gencimde bunu da biliyorum ama uzuluyorum kafama takiyorum allah sifa versin insallahhOy kuzum kaç yaşındasın ne kadardır evlisin? Ben 3 yıl önce evlendim ve vajinismusla uğraştım bundan dolayıda hayal bile edemezdim
Daha çok yeniyiz ben de 24 yaşındayım hayırlısı canım11 aydir evliyim yeniyim biliyorum ve 21 yasindayim gencimde bunu da biliyorum ama uzuluyorum kafama takiyorum allah sifa versin insallahh
Amin canim insallahhDaha çok yeniyiz ben de 24 yaşındayım hayırlısı canım
Yok canım 1 gün gecikme yaşamıştımda, heveslenmiştim bi anBat ne zamandı kuzum bugün mü? Sıkma canını inşallah haziranda kızlaaaar pozitif yazıcaksın
Teselli için güzel bi bakış açısı, teşekkür ederim canım..Gecmis olsun bende iki gun once yedim .Allahtan hayirlisi.Birde soyle dusun umutla beklesen on gun sonunda olsa o daha kotu
Aynı adet sancıları oluyormuş canım, inşallah gelmez o kırmızılarBenim bugün regl olmam gerekiyor sancım arttı bel ağrım da acaba bu bi belirti olabilir mi tam regl günü gebelikte böyle mi hissediliyor
Ah inşallah kuzummmmAynı adet sancıları oluyormuş canım, inşallah gelmez o kırmızılar
Ah aminnnnBugün Azze ve çok kişinin bati var hadi güzel haberler verin insallah. Allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı hayırlı evlatlar olacaksa bir an evvel versin
Ağustosta 21 olacağım bende 8 ay olcsk evleneli ve bende adeti günü günğne olan biri değilim yumurtam çatlamıyor ve kist olmuştu geçen ay tedavşsinide oldum okadar üzgünüm ve ailemdede pcos olduğu için geneli tüp bebekle çocuk sahibi olduğu için bı acelem ve endişem11 aydir evliyim yeniyim biliyorum ve 21 yasindayim gencimde bunu da biliyorum ama uzuluyorum kafama takiyorum allah sifa versin insallahh
Inşallah olmazsın kasık ağrısına bakma canım o hamilelikte de oluyor reglide de oluyor hem hamileykende sürekli geldi gelecek hissi, fiziksel durumları oluyor hakkında hayırlısı canımAh aminnnnhepimiz güzel haberler verelim benim de 4 mayıs ama oldum olcam gibi sürekli kasıklarım ağrıyor
İnşallah olmam ama olur ya evet şuan oldum regl dersin öyle bir ağrı ama sonra o ağrı geçiyor allah gğzel haberler almayı nasip etsinInşallah olmazsın kasık ağrısına bakma canım o hamilelikte de oluyor reglide de oluyor hem hamileykende sürekli geldi gelecek hissi, fiziksel durumları oluyor hakkında hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?