- 8 Mart 2016
- 283
- 199
- 103
- 31
Ben 10 dk dan fazla yatamıyorumKızlarr siz ilişkiden sonra yatıyor musunuz bir süre??
Kist bazen bende de oluyor özele de gittim devlete de gittim farklı zamanlarda hiç onemsemiyorlar takip yapıyorlar adet zamanı atılabilir diyorlar adete yakın olcuyorlar adetle atılıyor canim. Bana doğurganlık yaşındaki her kadında olur bu basit kistler demişti doktor. Seninki regliyle atılmadığı için mi tedavi oldun kistle ilgiliAğustosta 21 olacağım bende 8 ay olcsk evleneli ve bende adeti günü günğne olan biri değilim yumurtam çatlamıyor ve kist olmuştu geçen ay tedavşsinide oldum okadar üzgünüm ve ailemdede pcos olduğu için geneli tüp bebekle çocuk sahibi olduğu için bı acelem ve endişem
Ben de ekimde 24 olucam. İsteminin yaşı yok ki. Rabbim o isteği verdi mi erken geç takmıyorsun. İnşallah isteyen herkese nasip olur.Daha çok yeniyiz ben de 24 yaşındayım hayırlısı canım
Ilk defa duydumYuzustu yatmaninda cok etkili oldugunu soyluyorlar
Ah sorma canım bende normalde göğüste hiç belirti olmaz geçen ay göğüs ucum inanılmaz ağrıyordu sızlıyordu. Reglim geciktigi zaman normalde çok sancılı geçer bu defa sancı da yoktu kesin hamileyim derken 4. Gün regl başladıBenim tam tersi 3 gün önce olmuştum geçen ayinadına oluyor sanki. Her zamankinden daha ağrılıydı ve her zaman belirti var. Vücut bebeğe hazırlanıyor diyorlar buna yoralım hayır olsun kuzum
Öyle çok var ki bizdenAynı ben ☺
Bende öyleyim valla koşa koşa duşBen 10 dk dan fazla yatamıyorum
İnşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine tatlım. Sakın pcos olduğu için olumsuz düşünme. Bende de var ve Allaha şükür 3 yaşında bir oğlum var. Klomenle hamile kaldım ve inofolic kullanmıştım ilk ayda hamile kaldım. Posta inofolic etkili olan bir folik asit. Reçetesiz alabiliyorsun istersen araştırıp kullan canım. Bende burada öğrenip lullamıstım faydasını gördüm şimdi ikinci çocuk için kullancamAğustosta 21 olacağım bende 8 ay olcsk evleneli ve bende adeti günü günğne olan biri değilim yumurtam çatlamıyor ve kist olmuştu geçen ay tedavşsinide oldum okadar üzgünüm ve ailemdede pcos olduğu için geneli tüp bebekle çocuk sahibi olduğu için bı acelem ve endişem
Tabi ki yaşı olmaz canım acaba çok zamandır mı bebek hasreti çekiyor diye o açıdan yaş soruyorumBen de ekimde 24 olucam. İsteminin yaşı yok ki. Rabbim o isteği verdi mi erken geç takmıyorsun. İnşallah isteyen herkese nasip olur.
Canım hormonelde oluyor sürekli korunmasız ilişki yaşadığımızda vajina kasılarak içerideki sıvıları (meni) atıyor bazen bu sancıya sebep oluyor. Ama şunu da eklemek istiyorum üzerine kalma gibi bir durum söz konusu çevremde çok şahit oldum üstelik 2-3 ay adet gören de olabiliyorAh sorma canım bende normalde göğüste hiç belirti olmaz geçen ay göğüs ucum inanılmaz ağrıyordu sızlıyordu. Reglim geciktigi zaman normalde çok sancılı geçer bu defa sancı da yoktu kesin hamileyim derken 4. Gün regl başladıinşallah bu sebeptendir ya. Regl bitti hala kasilmalar sancı devam ediyor anlam veremedim
Benim sağ yumurtalık tembel gözüküyoe dedi soldada yumurta baya büyüdü git ilişki öneriyorum dedi çatlamadı kist oldu progestan kullandım adette yaptı aöa kist geçmedi sadece biraz küçülttü sonra dkh verdi 1 ay kullandıö 5cm olan kist geçmiş dedi doktor anlamadım büyük kistlerin yok dedi 4 aydır dediğine göre daha bu ay adet olursaö yeni yumurta takibine başlicakmış bende muayene si ucuz diye mecbur gidiyorumKist bazen bende de oluyor özele de gittim devlete de gittim farklı zamanlarda hiç onemsemiyorlar takip yapıyorlar adet zamanı atılabilir diyorlar adete yakın olcuyorlar adetle atılıyor canim. Bana doğurganlık yaşındaki her kadında olur bu basit kistler demişti doktor. Seninki regliyle atılmadığı için mi tedavi oldun kistle ilgili
İnşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine tatlım. Sakın pcos olduğu için olumsuz düşünme. Bende de var ve Allaha şükür 3 yaşında bir oğlum var. Klomenle hamile kaldım ve inofolic kullanmıştım ilk ayda hamile kaldım. Posta inofolic etkili olan bir folik asit. Reçetesiz alabiliyorsun istersen araştırıp kullan canım. Bende burada öğrenip lullamıstım faydasını gördüm şimdi ikinci çocuk için kullancam
Allah yardimcin olsun canimAğustosta 21 olacağım bende 8 ay olcsk evleneli ve bende adeti günü günğne olan biri değilim yumurtam çatlamıyor ve kist olmuştu geçen ay tedavşsinide oldum okadar üzgünüm ve ailemdede pcos olduğu için geneli tüp bebekle çocuk sahibi olduğu için bı acelem ve endişem
Allah sifa versin insallah canimAğustosta 21 olacağım bende 8 ay olcsk evleneli ve bende adeti günü günğne olan biri değilim yumurtam çatlamıyor ve kist olmuştu geçen ay tedavşsinide oldum okadar üzgünüm ve ailemdede pcos olduğu için geneli tüp bebekle çocuk sahibi olduğu için bı acelem ve endişem
Geçmiş olsun canım zor değilmiş tedavisi inşallah bir an evvel bebiş gelirde ugrasmazsin kistle falanBenim sağ yumurtalık tembel gözüküyoe dedi soldada yumurta baya büyüdü git ilişki öneriyorum dedi çatlamadı kist oldu progestan kullandım adette yaptı aöa kist geçmedi sadece biraz küçülttü sonra dkh verdi 1 ay kullandıö 5cm olan kist geçmiş dedi doktor anlamadım büyük kistlerin yok dedi 4 aydır dediğine göre daha bu ay adet olursaö yeni yumurta takibine başlicakmış bende muayene si ucuz diye mecbur gidiyorum
Günaydınn kimyasal olduğunu nasıl anladiniz? Sizi üzmez ise..Ben geçen ay ertelemiştim şüphe başladıktan sonra zTen test uağtım pozitif cıktı tamamen bıraktım ama maalesef kimyassl oldu
2. Hafif çizgiyi o kadar çok araştırdımki :) bence daha zamanı var. Bikaç gün daha sabredelim. Olacak inşallah.Kızlar günaydın. Bugün adetimin 2. Günü hala gelip giden bişey yok. Adetten bir gün önce yaptığım test şimdi tekrardan baktım 2. Çizgi silikti acaba kuruma çizgisi mi dedim su damlattım daha belirgin oldu. Adete 6 gün kala yaptığım test tek çizgi bişey yok. Ama bugün ki yaptığım test de negatif ben bişi anlamadım ya
Ay çok sevindim. Güsel sonuçlarla gel bakalım. Bende bugün gidcem kontroleBugünkü sonuç değil geçen haftaki sonucum Salı günü gideceğim canım inşallah
Aynen böyle hissediliyor ben hamile olduğumu bile bile regl günü wc ye gidip geldim oldum diye. İnşllh olmazsın sende.Benim bugün regl olmam gerekiyor sancım arttı bel ağrım da acaba bu bi belirti olabilir mi tam regl günü gebelikte böyle mi hissediliyor
Cnm ben şimdiye kadar akışına bırakmıştım ilişkiyi olsun yıkamayı zaten 5 dk beklemiyordum. İlk kez bu ay günaşırı ilişki denicez eşimle adet bitiminden adet olana dekKızlarr siz ilişkiden sonra yatıyor musunuz bir süre??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?