Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O silik cizgi cikan sizdiniz galiba o kadar cok yorum okudumki kimin hamile kaldigini unuttum ya siz hamilemiymissiniz
Yok canım ben daha test yapmadım. Ama sana şöyle söyliyim hamile hissediyorum. Akşam belki 2 bardak anca su içtim ama hem ağrıdan hemde sürekli tuvalete sıkışmaktan uyuyamadım. Eşime demin bana erken gebelik testi al dedim. Dayana bildiğim kadar dayanıcam yapmamak için ama evde bulunsun.

Hayla gelen giden yok Yaşadığım bu duruma anlam veren varmı

Adet günü leke gordum hayla ara da görüyorum. Testler negatif
Canm seni uzmek istemem belki yerlesmedir ama cok önce bnde aynj seyi yasadim cok umutandim leke gordum dewami gelmedi ha dedim tuttu ama enfeksyn cikti engellemis adet olmami sonra ader sokturucuyle adet oldum tabi doktora gittim bn 59 gun sonra ilacla adet oldum.bkle 15 gun hala gelmez ve test negatifse bi doktora git bnce insallah bebistir

Benimde 19
05 te adet olmam lazimm.. insallah olmam ya

İnşallah canım sagolasnn

Selamın aleyküm kızlar hehejje benim adetim geçti ama hala bekliyorum kdkdkkdkd test yapmadım hamilelik belirtimde çok dkdkkd sizdende kopamıyorum

kuruma czgısı mı olusuyordu acaba,ilk 5 dk içinde misilikçizgi cıkıyordu?
Kuruma çizgisini biliyorum cnm sonradan oluşan. Benimki ilk 5 dk çıkmıştı ama cok silik galiba testlerde sorun var diye düşündüm

İnşAllah cnm senle Nisan ayındada tarihimiz yakındı galiba ben bu ay 22 mayıs görünüyor sen bat kaç birbirimize sakın test yapma diye uyaralım tarih yaklaşınca

Canım kimyasal geçiriyor olabilir misin çünkü bebek olmadan pozitifi görmek imkansız kaç kere yaşadın bunu?
Video in tesekkur ederim cnm Rabbim hayırlısı ile sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize zaten su ara doktora da gidemiyoruz ihtimaller üzerineyiz ve haliyle istemeden stres yaratıyor ben 4 ay oldu doktora gideli hersey yolundaydı ama bir türlü verdiği vitaminleri folik asiti düzenli kullanamadım unutuyorum hep

Evet ama o nasıl olcak
Hamile kalanların ve çocuğu olanların hepsini dinledim. Ayrıca doktor ve hemşiresi de aynı şeyleri söyledi.” Çocuk olayını tamamen sileceksin. Hayatına eşini sevdiğin için onunla birlikte olmayı istediğin için devam edeceksin. Adet takibi yapmayacaksın ( sebebi bebek olayını tamamen sıfırlamakmış). Kafana takmayınca bir bakmışsın adetinin geciktiğinin bile farkında olmayacaksın, dediler. Doktor bile bunu dedi çünkü hiçbir sorunumuz yok. Klomenden tut aşılamaya gelene kadar bir sürü ilaç tedavi gördüm. Neticesinde sebepsiz dediler. Bir sorunun yok dedi 5 doktor gezdim. Rahim filmi çektirdim acaba dedim o da temiz çıktı. Eşimde de problem yok. Ama kafana takınca planlayıp programlayınca gerçekten olmuyor. Ben vazgeçtim. Aklımdan sildim. Allahım ne zaman vermek istiyorsa o zaman olur. Vermek istemezse de ne yaparsan yap hep boşa uğraşmış oluyoruz..

Kızlar bu aklından silme olayı nasıl yapılırki ? Bende hamileyim bu ay ve herhalde en çok taktığım ay bu aydı. Evde olduğum için sürekli bişeyler okuyup okuyup kafama taktım durdum. Hiç umudum yoktu orası ayrı ama nasıl kafana takmayacaksınki.. bir hamile haberi hamile reklamı görünce hemen gözler buğulanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…