Stres yapma canım doktor yarın seni aydınlatır. Ben ilaç bittikten 1 hafta sonra kontrole gittim yumurta gördü ve yarından itibaren bir gün durup bir gün değerlendirin dedi ve bu hafta tekrar kontrole çağırdı. Perşembe günü gideceğim. Çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için.Klomen ilk kez kullanıyorum bugün bitti ilacım yarın kontrolüm var bence yumurta büyüklüğüne bakıp öyle karar verecek ilişki takvimi bu arada nasıl kaçıncı günde basıyorsunuz klomen kullanirkendei ilişki yaşayacağız off kafa karıştık benderGlnkymn
11.gun basladim ben 17.gun pik gördüm ama devam etmedim ben adetten bir hafta önce gebe kalanlardanim heraldesen ne zaman yapmaya baslıyosun canım
Daha pik olmamış canım teste devamKızlar bu yumurta ne zaman çatlar sizce ya??
Ben cizgi goremedimYok canim olsa silikte olsa net cizgi cikmasi gerekiyor bu isiktan oyle gorundu sanirim
Daha pik olmamış canım teste devam
Kuzum böyle olmuştu ama bu pik değil mi
Ihtimal bilmiorum korkum varvoyuzden bklicm cnm bnmSen bilrsin canım ama yapsan cıkmaz mı artık
Bat ne zamandı senin canımIhtimal bilmiorum korkum varvoyuzden bklicm cnm bnm
13. Gün en koyusu pik o gün yapmış doğru hepsi birbirine o kadar yakın ki mesela benim pikten sonra ki güne bakSizce yumurtlama ve çatlama var mı?
Doğru canım bu ay costum geçen ay düşük yaşayınca. Regli olunca birine devam ederim insallah o da muhtemelen çakşır suyu olurHepsini karıstırmayın nacızane tavsiyem, etkisini gormek için tek tek yapın ben de epey yaptım kürler yaglar macun lar.. Bu ay da aslan pencesi işte
Canım benim pik sanırım iki üç gün sürüyor ya13. Gün en koyusu pik o gün yapmış doğru hepsi birbirine o kadar yakın ki mesela benim pikten sonra ki güne bak
5 nisandi 27 da pik oldu kuzumBat ne zamandı senin canım
Catlama olunca siliklesiyor diye okudum ben hep senin daha siliklesmemis ,senin sanki yumurtlaman uzun sürmüş belki iki üç yumurtan olduCanım benim pik sanırım iki üç gün sürüyor yaşimdi ilişki oldu ya pik değilse boşa gitti diye çok üzülürüm pik değil mi bu 13. Gün? Çatlama var mı sence canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?