Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen ilk kez kullanıyorum bugün bitti ilacım yarın kontrolüm var bence yumurta büyüklüğüne bakıp öyle karar verecek ilişki takvimi bu arada nasıl kaçıncı günde basıyorsunuz klomen kullanirkendei ilişki yaşayacağız off kafa karıştık bender Glnkymn

Stres yapma canım doktor yarın seni aydınlatır. Ben ilaç bittikten 1 hafta sonra kontrole gittim yumurta gördü ve yarından itibaren bir gün durup bir gün değerlendirin dedi ve bu hafta tekrar kontrole çağırdı. Perşembe günü gideceğim. Çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için.

Stres yapma canım doktor yarın seni aydınlatır. Ben ilaç bittikten 1 hafta sonra kontrole gittim yumurta gördü ve yarından itibaren bir gün durup bir gün değerlendirin dedi ve bu hafta tekrar kontrole çağırdı. Perşembe günü gideceğim. Çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için.
[/QUOTE]

Ben ilacı regln 6.günü başladım yani brz gec yarin 12. Gün ovu testiyle bakicam belkide yarin yakalarim cift cizgyi benim anlayamadigim klomen n
Başlayanlarda yumurtlama gününde değişiklik oluyormu böyle hep son 3 aydır 11.Gün ben çift çizgiyi görürdüm bu ay yakalayamadım henuzz

Klomen yumurtlama gününü erteletmiş olabilir mi yani iğneyi yarın yaptırmaya gittiğimde sanırım beni yönlendirir ama şu konuda net oldu kafam iğneyi yapar yada yapmaz klomen bittikten sonraki ilişki önemli ..sizde kafanız şu konuda rahat olsun 23 cm yumurta büyüklüğü için çok iyi tek yumurtada yeterli emin olun Glnkymn

An itibariyle 1 gün geciktim regl ağrım var hala bazen geçiyor bazen devam ediyor göğüslerim ağrıyor hala ve asla ağır bir şey kaldıramıyorum hemen kasığım ağrıuor ben testi çarşamba yapmayo düşünüyorum çok istiyorum yapmak ama korkuyorum

Sanki bir tık daha koyu olması gerekiyor canım bak benim böyleydi pik

Eklentiler

• 86AB3F8D-06ED-4637-A334-B50D3D2BBBD2.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar acayip bir kasık ağrısı başladı. Tam kasığımın ortasından sancı vuruyor. Kızımda en büyük belirtim kasık ağrısıydı. Çok önceden başlamıştı ve ben bat dan iki gün önce pozitif test görmüştüm. Şuan içime umut doğdu nasıl bekliycem ben yaaa.

O ogretmenhanm1 melinda- ve diğer tüm arkadaşlar şimdi 13. Gün Pik olmuş mu olmamış mı kafam çok karıştı nedense, bana göre 13. Gün Pik ama sizce ve çatlama var mı ? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Eklentiler

• PhotoGrid_1588632381935.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 44
Sizce yumurtlama ve çatlama var mı?

Eklentiler

• PhotoGrid_1588632381935.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 60
Hepsini karıstırmayın nacızane tavsiyem, etkisini gormek için tek tek yapın ben de epey yaptım kürler yaglar macun lar.. Bu ay da aslan pencesi işte
Doğru canım bu ay costum geçen ay düşük yaşayınca. Regli olunca birine devam ederim insallah o da muhtemelen çakşır suyu olur

13. Gün en koyusu pik o gün yapmış doğru hepsi birbirine o kadar yakın ki mesela benim pikten sonra ki güne bak
Canım benim pik sanırım iki üç gün sürüyor ya şimdi ilişki oldu ya pik değilse boşa gitti diye çok üzülürüm pik değil mi bu 13. Gün? Çatlama var mı sence canım?

Canım benim pik sanırım iki üç gün sürüyor ya şimdi ilişki oldu ya pik değilse boşa gitti diye çok üzülürüm pik değil mi bu 13. Gün? Çatlama var mı sence canım?
Catlama olunca siliklesiyor diye okudum ben hep senin daha siliklesmemis ,senin sanki yumurtlaman uzun sürmüş belki iki üç yumurtan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…