- 30 Nisan 2020
- 122
- 144
- 23
- 34
Boşa gitmez asla da çünkü o gün tutam var 1 önceki gün tutan varCanım benim pik sanırım iki üç gün sürüyor yaşimdi ilişki oldu ya pik değilse boşa gitti diye çok üzülürüm pik değil mi bu 13. Gün? Çatlama var mı sence canım?
Bence de öyle olmuş çünkü hep yüksek ya da gebelik oldu bilmiyorumCatlama olunca siliklesiyor diye okudum ben hep senin daha siliklesmemis ,senin sanki yumurtlaman uzun sürmüş belki iki üç yumurtan oldu
Ne zaman çatlayacak ya buCatlama olunca siliklesiyor diye okudum ben hep senin daha siliklesmemis ,senin sanki yumurtlaman uzun sürmüş belki iki üç yumurtan oldu
Bence bekle canım değerlendir ve bekle baktın hep yüksek sonra dr ile konuşursun
Öyle mi diyorsun tamam canım bazı kişilerin yumurtlama üç gün falan sürüyormuş yarın inşalah silik çıkar ya moralim bozuldu çatlamıyo diye acaba iğne mi gerek çatlaması için diye kafam dağıldı resmenBence bekle canım değerlendir ve bekle baktın hep yüksek sonra dr ile konuşursun
Aynen öyle kuzum keyifle değerlendir sen kafanı takmadanÖyle mi diyorsun tamam canım bazı kişilerin yumurtlama üç gün falan sürüyormuş yarın inşalah silik çıkar ya moralim bozuldu çatlamıyo diye acaba iğne mi gerek çatlaması için diye kafam dağıldı resmen
yarın da pik olur böyle devam ederse doktor a gideyim dediğin gibi canım belki iğne ile çatlaması gerekiyordur ya da lh hormonu artmıştır
Canım O ogretmenhanm1 doğru söylüyor değerlendirerek bekle düşmezse Perşembe doktora git haftasonu araya girmeden
Evet bende bu markadan aldm otuz tane lh iki tane btg geliyoBence en az 10 tane elinde bulundur cunku piki ne zaman göreceğin belli değilinternette çok uyguna 30 lü testler satılıyor ayrıca yanında 2 tane gebelik 1 tane erken gebelik testi veriyorlar markası laboquick öneririrm
Çok stres yaptıysan ya da değişik bir ilaç kullandiysan falan olabilirHayla gelen giden yokYaşadığım bu duruma anlam veren varmı
Adet günü leke gordum hayla ara da görüyorum. Testler negatif
Yaptım ama hiç böle olmazdıÇok stres yaptıysan ya da değişik bir ilaç kullandiysan falan olabilir
Canım kafayı takıp bekliyorsun ya oldum mu olacak miyim hamile miyim inan yapıyor o, bir de benim gibi adete yakın yumurtluyor olabilirsin o zaman betan yukselmemis oluyor ve evdeki testte hemen çıkmıyor olabilirYaptım ama hiç böle olmazdı
Teşekkür ederm
Aynı koyulukta ya da daha koyu olmamış ama canımSizce yumurtlama ve çatlama var mı?
StresHayla gelen giden yokYaşadığım bu duruma anlam veren varmı
Adet günü leke gordum hayla ara da görüyorum. Testler negatif
HoşgeldinMerhaba, bat 12 mayıs benide ekler misiniz
Fiyatı ne erken gebelik olanınEvet bende bu markadan aldm otuz tane lh iki tane btg geliyo
Canım 3 gün sürdü bu ay benimki ben de şaşırdım ama sürebiliyor sebebini bilmiyorumSizce yumurtlama ve çatlama var mı?
Benim regle 11 gün var ama şuan acayip kasık ağrım var. Ümidini kaybetme bence bize bu ay güzel haberler gelecek.O kadar kasık ağrım var ki anlatamam inşallah regl olmuyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?