Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bekle canım değerlendir ve bekle baktın hep yüksek sonra dr ile konuşursun
Öyle mi diyorsun tamam canım bazı kişilerin yumurtlama üç gün falan sürüyormuş yarın inşalah silik çıkar ya moralim bozuldu çatlamıyo diye acaba iğne mi gerek çatlaması için diye kafam dağıldı resmen
yarın da pik olur böyle devam ederse doktor a gideyim dediğin gibi canım belki iğne ile çatlaması gerekiyordur ya da lh hormonu artmıştır

Aynen öyle kuzum keyifle değerlendir sen kafanı takmadan

2 2 kiz annesi sizinle testlerimiz aynı benimde bat 3 mayıstı hala adet olmadım , zaten doktor pcos olabilir sende dedi ben 1 hafta gecikmeyi kendimde bormal görüyprum. Benimde testim sizinki gibi beyaz çizgi oldu direk sonra bekleyince dahada belirgün olup içi doldu. ALLAHTAN umut kesilmez ama hiç umudum yok bu ayda , çünki adet ağrılarıö var sancı giriyo ara ara

Evet bende bu markadan aldm otuz tane lh iki tane btg geliyo

İnşallah yarın silik olur da son kez değerlendirip beklemeye geçerim yumurtlama uzun sürdükçe değerlendirme de uzun sürecek yorucu Bi süreç oluyor çatlasın da son kez değerlendireyim inşallah çünkü çatladıktan sonra Bi kez değerlendirip bırakmak gerekiyormuş teşekkür ediyorum cevaplarınız için O ogretmenhanm1 stoprak

Hayla gelen giden yok Yaşadığım bu duruma anlam veren varmı

Adet günü leke gordum hayla ara da görüyorum. Testler negatif

Yaptım ama hiç böle olmazdı
Teşekkür ederm
Canım kafayı takıp bekliyorsun ya oldum mu olacak miyim hamile miyim inan yapıyor o, bir de benim gibi adete yakın yumurtluyor olabilirsin o zaman betan yukselmemis oluyor ve evdeki testte hemen çıkmıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…