Kimyasal geçirmişsin yüzde 90 canım 3. Ye yaşarsan bi doktora gidip detaylı tahlillerimi yaptır benceİki kere yaşadım ama cizgiler cok silikti cnm ikisindede gecikmeli adet oldum bilmiyorum acıkcası
Bende de boynuma kadar sivilce resmen göğüslerimde falan birşey yok ama hayırlısı olsun kuzum inşallah vardır yaBenimde hiç bir bertim yoktu canım umutsuzdum bu aydan hatta. Sadece en belirgin yüzümde baya sivilce cıktı büyük büyük suan hala belirtim yok akıntı geliyor ara ara
Gözünüz aydın :)Akıntım var sadece gün içinde ara ara geliyor ve cok hafif eğer kendimi dinlersem hissedebiliceğim kasık ağrım var böyle hafif hafif yanma gibi
Kimse kimseye bu konuda aptal muamelesi yapamaz yprum yapması için de aynı şeyleri yaşamış olması gerekir, ki bu da mümkün değil zaten. Ben de araştırdım 5 senelik evlilik veya 30 yaş şartı varAynen bende evlat edinirim diyordum sonra bana burda aptal muamelesi yapanlar oldu. Sanki dünyanın en kötü şeyini yapacakmışım gibi. Araştırdım evlat edinmeyi ama onun için de 30 yaşını doldurmuş olmak gerekiyormuş ve belli bir süre evli olmak gerekiyormuş unuttum şimdi ama
Yok canım doktor en fazla ilaçlar 2-3 bin arası tutar demişti 9 binde en fazla tutar 6-9 arası Acıbadem hastanesi zaten arayıp sorabilirsiniz yardımcı oluyorlarCanım ben de bir yerde okumuştum 9bin diye ama ilaçlarda tüp bebek parası kadar tutuyor demişti kadın
Sanmam canım çünkü acıbadem hastanesinde adam özel yer değil ben gitmedim sadece araştırmalarıma dayanarak konuşuyorum yanılıyorda olabilirim reklam yapıyor gibi olduSosyal medyaya da güvenemiyorum kiya şu ucuz silikon yaptıranlar gibi olursa sonum ya dolandırıcıysa
Kadın hamile işte gelmiş bana yorum yapıyor. Sana çok kızdım kafana taktığın için bu kadar yok saçma sapan konuşuyormuşum 17-20 yıl bekleyenler varmış. Sen hamile olduğun için beni anlayamazsın dedim diye beni şikayet edip 2 gün engellettiler ya biliyor musunKimse kimseye bu konuda aptal muamelesi yapamaz yprum yapması için de aynı şeyleri yaşamış olması gerekir, ki bu da mümkün değil zaten. Ben de araştırdım 5 senelik evlilik veya 30 yaş şartı var
Kıss acıbadem İstanbul da değil mi? Eşim oraya gidemez zatenSanmam canım çünkü acıbadem hastanesinde adam özel yer değil ben gitmedim sadece araştırmalarıma dayanarak konuşuyorum yanılıyorda olabilirim reklam yapıyor gibi olduaraştır derim
Kıss acıbadem İstanbul da değil mi? Eşim oraya gidemez zatenSanmam canım çünkü acıbadem hastanesinde adam özel yer değil ben gitmedim sadece araştırmalarıma dayanarak konuşuyorum yanılıyorda olabilirim reklam yapıyor gibi olduaraştır derim
Hatırladım ben okumuştum o olayı.Kadın hamile işte gelmiş bana yorum yapıyor. Sana çok kızdım kafana taktığın için bu kadar yok saçma sapan konuşuyormuşum 17-20 yıl bekleyenler varmış. Sen hamile olduğun için beni anlayamazsın dedim diye beni şikayet edip 2 gün engellettiler ya biliyor musun
Erken gebelik testi mi bu hafif cizgi var benceBende netleştirdim baksana bişe ğ örüyorum ben ya Eki Görüntüle 2630276
Evet ama benım değil mesaj yazdığım arkadasın testiErken gebelik testi mi bu hafif cizgi var bence
Yok canım her yerde var bu bahsettiğim Kayseri deKıss acıbadem İstanbul da değil mi? Eşim oraya gidemez zatenha diyelim izin aldı gittik kalacak yerimiz de yok
Benimde 10 gün var canım ben de aldım ama minimum 6 gün önceden yapmak gerekiyormuş sanırım, pazar yapmayı düşünüyorum benBat 9 gün kaldı yaklaşık 3 gündür bel ağrım var ayaklarım 3 4 gündür buz gibi ama hiç akıntı yok merakla bekliyorum erken gebelik testi almaya karar verdim
Bende alayım bende pazar günü yapayım hangi marka aldın ve ne kadar belirtiler var mıBenimde 10 gün var canım ben de aldım ama minimum 6 gün önceden yapmak gerekiyormuş sanırım, pazar yapmayı düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?