Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim
Benimde hiç bir bertim yoktu canım umutsuzdum bu aydan hatta. Sadece en belirgin yüzümde baya sivilce cıktı büyük büyük suan hala belirtim yok akıntı geliyor ara ara
Bende de boynuma kadar sivilce resmen göğüslerimde falan birşey yok ama hayırlısı olsun kuzum inşallah vardır ya

Kimse kimseye bu konuda aptal muamelesi yapamaz yprum yapması için de aynı şeyleri yaşamış olması gerekir, ki bu da mümkün değil zaten. Ben de araştırdım 5 senelik evlilik veya 30 yaş şartı var

Canım ben de bir yerde okumuştum 9bin diye ama ilaçlarda tüp bebek parası kadar tutuyor demişti kadın
Yok canım doktor en fazla ilaçlar 2-3 bin arası tutar demişti 9 binde en fazla tutar 6-9 arası Acıbadem hastanesi zaten arayıp sorabilirsiniz yardımcı oluyorlar

Sosyal medyaya da güvenemiyorum ki ya şu ucuz silikon yaptıranlar gibi olursa sonum ya dolandırıcıysa
Sanmam canım çünkü acıbadem hastanesinde adam özel yer değil ben gitmedim sadece araştırmalarıma dayanarak konuşuyorum yanılıyorda olabilirim reklam yapıyor gibi oldu araştır derim

Kimse kimseye bu konuda aptal muamelesi yapamaz yprum yapması için de aynı şeyleri yaşamış olması gerekir, ki bu da mümkün değil zaten. Ben de araştırdım 5 senelik evlilik veya 30 yaş şartı var
Kadın hamile işte gelmiş bana yorum yapıyor. Sana çok kızdım kafana taktığın için bu kadar yok saçma sapan konuşuyormuşum 17-20 yıl bekleyenler varmış. Sen hamile olduğun için beni anlayamazsın dedim diye beni şikayet edip 2 gün engellettiler ya biliyor musun

Sanmam canım çünkü acıbadem hastanesinde adam özel yer değil ben gitmedim sadece araştırmalarıma dayanarak konuşuyorum yanılıyorda olabilirim reklam yapıyor gibi oldu araştır derim
Kıss acıbadem İstanbul da değil mi? Eşim oraya gidemez zaten ha diyelim izin aldı gittik kalacak yerimiz de yok

Kıss acıbadem İstanbul da değil mi? Eşim oraya gidemez zaten ha diyelim izin aldı gittik kalacak yerimiz de yok

Eveet bende onu kastetmiştim sonradan farkettim şimdi yapayım mı der gibi olmuş pazar günü yapsam çıkabilir belkiii içimden anneler günü yapmak geçiyooor

Hatırladım ben okumuştum o olayı.

Bat 9 gün kaldı yaklaşık 3 gündür bel ağrım var ayaklarım 3 4 gündür buz gibi ama hiç akıntı yok merakla bekliyorum erken gebelik testi almaya karar verdim

Cumaya kadar bekleyip kan testi verecem bakalım

Bat 9 gün kaldı yaklaşık 3 gündür bel ağrım var ayaklarım 3 4 gündür buz gibi ama hiç akıntı yok merakla bekliyorum erken gebelik testi almaya karar verdim
Benimde 10 gün var canım ben de aldım ama minimum 6 gün önceden yapmak gerekiyormuş sanırım, pazar yapmayı düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…