Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende alayım bende pazar günü yapayım hangi marka aldın ve ne kadar belirtiler var mı
Canım linkteki ürünü aldım ben ne kadar iyidir bilmiyorumm ama araştırdığım kadarı ile fena değil. Ya ben hep regl öncesi karnım ağrır zaten o yüzden şu an yaşadığım ağrıya bir şey diyemiyorum. Ama çok sık tuvalete gidiyorum, gazım var, hafif ateşim var gibi hissediyorum ama üşüyorum bir de bi kaç kere başım döndü ama bence çoook erken böyle şeyler için senin belirtin var mı?

Laboquıck 30 Adet Ovulasyon + 2 Gebelik + 1 Ultra Erken Gebelik T - n11.com

Kızlar bugün 16. Gün 13 ünde yumurtlama gördüm ve hala Silikleşmedi bu neden olur ya

Eklentiler

• DSC_0190.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 46
Ya ama erken gebelik testi için sadece karartınca birde çıkması normal mi
Yanş erken gebelikte daha net belli olması lazım ama sen bekle yinede canım. Gec döllenmedir hemen belli olmaz. Daha yeni lekelenmelerin oluyo bebek yerleşmeye çalışıyo dur bi

Yanş erken gebelikte daha net belli olması lazım ama sen bekle yinede canım. Gec döllenmedir hemen belli olmaz. Daha yeni lekelenmelerin oluyo bebek yerleşmeye çalışıyo dur bi

İnş ya canım :)) inş dediğin gibidir

Kızlar benden size tavsiye akıntıya bakmayın benim regl oldugum gün bile akıntım oldu.
Göğüslerim ilk kez acıdı regl oldum ama.
Göğüslerim de damarlar ilk kez belirginleşti.
Ve adet sivilcem cıkmadı. Gercekten hormonlarım benimle bu ay dalga gecti

Kızlar galiba ben yanlış anlamışım ya 13. Gün Pik olmamış galiba daha yeni pik oldu sanırım. Onca ilişki boşa gitti ya numara olmayan 13. Gün

Eklentiler

• DSC_0172.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 59
  • DSC_0191.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 76
Adetim gecto demistim bakin bu gunde bole oldu bn hamilemiyim ya cok fena oldm aglamaya basladim direk ilk kez bole gordum

Eklentiler

• 20200505_161000.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 75
Bende bu ay ara vericem sanırım. Boğazlarım iltihaplı hala geçmedi antibiyotik kullanıyorum dün doktors gitmek zorunda kaldım. İlaç kullanırken ne kafar saglıklı olur hamile kullanmam o yüzden bu ay ara vericem. Şimdi olmaz olmaz bu ay olacağı tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…