Canım linkteki ürünü aldım ben ne kadar iyidir bilmiyorumm ama araştırdığım kadarı ile fena değil. Ya ben hep regl öncesi karnım ağrır zaten o yüzden şu an yaşadığım ağrıya bir şey diyemiyorum. Ama çok sık tuvalete gidiyorum, gazım var, hafif ateşim var gibi hissediyorum ama üşüyorum bir de bi kaç kere başım döndü ama bence çoook erken böyle şeyler içinBende alayım bende pazar günü yapayım hangi marka aldın ve ne kadar belirtiler var mı
Benim geldi tamamen canım bu ay kısmet değilmişCumaya kadar bekleyip kan testi verecem bakalım
Gel sende regliler kervanına katılBenim geldi tamamen canım bu ay kısmet değilmiş
Geldim canım napalım yeni bat 4 haziranGel sende regliler kervanına katıl
Olsun bi miktarda olsa alıstık buna. Yeni ay yenş umutlar.Geldim canım napalım yeni bat 4 haziran
Yanş erken gebelikte daha net belli olması lazım ama sen bekle yinede canım. Gec döllenmedir hemen belli olmaz. Daha yeni lekelenmelerin oluyo bebek yerleşmeye çalışıyo dur biYa ama erken gebelik testi için sadece karartınca birde çıkması normal mi
İnşallah canımmBenim
Bende de boynuma kadar sivilce resmen göğüslerimde falan birşey yok ama hayırlısı olsun kuzum inşallah vardır ya
Yanş erken gebelikte daha net belli olması lazım ama sen bekle yinede canım. Gec döllenmedir hemen belli olmaz. Daha yeni lekelenmelerin oluyo bebek yerleşmeye çalışıyo dur bi
Ben inanıyorum sen güzel haberlerle gelceksin :)İnş ya canım :)) inş dediğin gibidir
Ekledim canım hosgeldinnBat 15.05.20 beni de yazin
Evet canımmm. 16.gün olmuşKızlar galiba ben yanlış anlamışım ya 13. Gün Pik olmamış galiba daha yeni pik oldu sanırım. Onca ilişki boşa gitti yanumara olmayan 13. Gün
yaaa bu ovulasyon mu :)Adetim gecto demistim bakin bu gunde bole oldu bn hamilemiyim ya cok fena oldm aglamaya basladim direk ilk kez bole gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?