Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanmam canım çünkü acıbadem hastanesinde adam özel yer değil ben gitmedim sadece araştırmalarıma dayanarak konuşuyorum yanılıyorda olabilirim reklam yapıyor gibi oldu araştır derim
Kıss acıbadem İstanbul da değil mi? Eşim oraya gidemez zaten ha diyelim izin aldı gittik kalacak yerimiz de yok
Yok canım her yerde var bu bahsettiğim Kayseri de sen bir araştır
tamam bir bakayım şimdi tüp bebek yaptıramayız ama bilgim olsun

Keşke sorsaydınn doktora :)

Keşke sorsaydınn doktora :)
Sordum bu ilacı hamilelerdede kullanıyoruz dedi ama ne biliyim ben tedirgin oldum zaten o kadar halsiz be hastayım ki hiçç bugünleri değerlendirebilecek halimde yok acıkcası bilmiyorum en azından birkaç gün belki dinlenirim. Yumurtalama gününe var daha

Evet canımmm. 16.gün olmuş
Acayip moralim bozuldu şuan ya. O kadar ilişki oldu macun keçi boynuzu özü falan yedirdim sperm kaliteli olsun diye mızmızlık ede ede tam bugün çatlar artık diye rahattım eşim de yarın yemem artık miğdem çok dokunuyor dedi ki bugün pik gördüm şaka gibi ya boşa giden ilişkiye mi yanayım yedirdiklerime mi Bi daha yemem demesine mi en başa sarmamıza mı

Tek ilişkiyle bile tutar biz kendimizi paralıyoruz

Canım üzülme bu kadar karamsarlıga kapılma. İnan o olcaksa olur. Rabbine bırak. Macun bi etken evet olabilir ama rabbim ol demediyse hiçbişenin faydası yok. Karaları bağlama. Bende yumurtlama gününü anlamadm ayın 17sinde pembe leke geldi büyük ihtimal o gündü yapamadık ilişki. Ama bunun icin kendimi suclayamam eşim yorgundu uykusuzdu işten geldi. Rabbim ol deseydi önceki ilişkiden de olurdu sonrakide

BAk bende yok demekki senin ki pozitif yarın tekrarla cnım

O değilde gitti 40 tl Ya keşke almasaydım pişmanım

Sen kan testi yaptırmışmıydın keşke buna 40 tl vereceğimize kanda baktırsaydık:)

Canım benim bel ağrım var bir de gögüs ucum baya içine gömüktü şimdi tomurcuk şekilde dışa dönük ama gögüs ağrım yok başka da bir belirtim yok

İnşAllah canımm bütün herşeyimi yitirdim ya yeni bat 4 haziran canım
Hiçbişeyimizi yitirmedik. Neden yitirelim ki. Bak benimde yengem yeni hamile bende regl oldum. Allaha dua ediyorum Rabbim başkalarından heveslendirme bana da nasip et diye. İmtihandayız. Şuan sadece sabır dile. Elbet olcak.

Ya canım artık inşallah yarın çatlar da değerlendiririm bugünü pik olduğu halde es geçmeyi değerlendirmemeyi düşünüyorum asıl çatlama önemli dediler yarın da koyu olursa çok üst üste olacak en iyisi bugünü es geçmek

En fazla bir gün gecikmem olmuştu. Bugün 3. Gün sanki olmak için çabalıyor da bişeyler engel oluyor gibi:)) arada karnıma ağrı giriyor. Oluyorum sanıyorum gidiyorum bakıyorum hsfşf lekelenme var. İç çamaşırımda bişey yok ama sende de öyle mi olıyor

Hiçbişeyimizi yitirmedik. Neden yitirelim ki. Bak benimde yengem yeni hamile bende regl oldum. Allaha dua ediyorum Rabbim başkalarından heveslendirme bana da nasip et diye. İmtihandayız. Şuan sadece sabır dile. Elbet olcak.
Öyle canım haklısın inşallah bir dahaki aya olur hayırlısı olsun

Öyle miymiş? Bilmiyodum onu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…