- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
Kıss acıbadem İstanbul da değil mi? Eşim oraya gidemez zatenSanmam canım çünkü acıbadem hastanesinde adam özel yer değil ben gitmedim sadece araştırmalarıma dayanarak konuşuyorum yanılıyorda olabilirim reklam yapıyor gibi olduaraştır derim
tamam bir bakayımYok canım her yerde var bu bahsettiğim Kayseri desen bir araştır
Keşke sorsaydınn doktora :)Bende bu ay ara vericem sanırım. Boğazlarım iltihaplı hala geçmedi antibiyotik kullanıyorum dün doktors gitmek zorunda kaldım. İlaç kullanırken ne kafar saglıklı olur hamile kullanmam o yüzden bu ay ara vericem. Şimdi olmaz olmaz bu ay olacağı tutar
Sordum bu ilacı hamilelerdede kullanıyoruz dedi ama ne biliyim ben tedirgin oldum zaten o kadar halsiz be hastayım ki hiçç bugünleri değerlendirebilecek halimde yok acıkcasıKeşke sorsaydınn doktora :)
Acayip moralim bozuldu şuan ya. O kadar ilişki oldu macun keçi boynuzu özü falan yedirdim sperm kaliteli olsun diye mızmızlık ede ede tam bugün çatlar artık diye rahattım eşim de yarın yemem artık miğdem çok dokunuyor dedi ki bugün pik gördüm şaka gibi ya boşa giden ilişkiye mi yanayım yedirdiklerime mi Bi daha yemem demesine mi en başa sarmamıza mıEvet canımmm. 16.gün olmuş
Tek ilişkiyle bile tutar biz kendimizi paralıyoruzSordum bu ilacı hamilelerdede kullanıyoruz dedi ama ne biliyim ben tedirgin oldum zaten o kadar halsiz be hastayım ki hiçç bugünleri değerlendirebilecek halimde yok acıkcasıbilmiyorum en azından birkaç gün belki dinlenirim. Yumurtalama gününe var daha
Ewt koyulasti cok fenayim su an yarin ilk idrarla gebrlik testi yapcam 27 de pik olmustum biliosunuzyaaa bu ovulasyon mu :)
İnşallah bu son olur ikimiz içindeMerhaba kızlar ben de bugun regli oldum inşallah bende son olan olurum başka olan olmaz bebişler gelir
İnşAllah canımm bütün herşeyimi yitirdim yaİnşallah bu son olur ikimiz içindeyeni bat ne canım
Canım üzülme bu kadar karamsarlıga kapılma. İnan o olcaksa olur. Rabbine bırak. Macun bi etken evet olabilir ama rabbim ol demediyse hiçbişenin faydası yok. Karaları bağlama. Bende yumurtlama gününü anlamadm ayın 17sinde pembe leke geldi büyük ihtimal o gündü yapamadık ilişki. Ama bunun icin kendimi suclayamam eşim yorgundu uykusuzdu işten geldi. Rabbim ol deseydi önceki ilişkiden de olurdu sonrakideAcayip moralim bozuldu şuan ya. O kadar ilişki oldu macun keçi boynuzu özü falan yedirdim sperm kaliteli olsun diye mızmızlık ede ede tam bugün çatlar artık diye rahattım eşim de yarın yemem artık miğdem çok dokunuyor dedi ki bugün pik gördüm şaka gibi ya boşa giden ilişkiye mi yanayım yedirdiklerime mi Bi daha yemem demesine mi en başa sarmamıza mı
BAk bende yok demekki senin ki pozitifyarın tekrarla cnım
O değilde gitti 40 tl Ya keşke almasaydım pişmanım
Bebek anca yerleşmiş annesi :)Ewt koyulasti cok fenayim su an yarin ilk idrarla gebrlik testi yapcam 27 de pik olmustum biliosunuz
Canım benim bel ağrım var bir de gögüs ucum baya içine gömüktü şimdi tomurcuk şekilde dışa dönük ama gögüs ağrım yok başka da bir belirtim yokCanım linkteki ürünü aldım ben ne kadar iyidir bilmiyorumm ama araştırdığım kadarı ile fena değil. Ya ben hep regl öncesi karnım ağrır zaten o yüzden şu an yaşadığım ağrıya bir şey diyemiyorum. Ama çok sık tuvalete gidiyorum, gazım var, hafif ateşim var gibi hissediyorum ama üşüyorum bir de bi kaç kere başım döndü ama bence çoook erken böyle şeyler içinsenin belirtin var mı?
Laboquıck 30 Adet Ovulasyon + 2 Gebelik + 1 Ultra Erken Gebelik T - n11.comEki Görüntüle 2630314
Hiçbişeyimizi yitirmedik. Neden yitirelim ki. Bak benimde yengem yeni hamile bende regl oldum. Allaha dua ediyorum Rabbim başkalarından heveslendirme bana da nasip et diye. İmtihandayız. Şuan sadece sabır dile. Elbet olcak.İnşAllah canımm bütün herşeyimi yitirdim yayeni bat 4 haziran canım
Daha önceden olmuyor muyduuu öyleCanım benim bel ağrım var bir de gögüs ucum baya içine gömüktü şimdi tomurcuk şekilde dışa dönük ama gögüs ağrım yok başka da bir belirtim yok
Ya canım artık inşallah yarın çatlar da değerlendiririm bugünü pik olduğu halde es geçmeyi değerlendirmemeyi düşünüyorum asıl çatlama önemli dediler yarın da koyu olursa çok üst üste olacak en iyisi bugünü es geçmekCanım üzülme bu kadar karamsarlıga kapılma. İnan o olcaksa olur. Rabbine bırak. Macun bi etken evet olabilir ama rabbim ol demediyse hiçbişenin faydası yok. Karaları bağlama. Bende yumurtlama gününü anlamadm ayın 17sinde pembe leke geldi büyük ihtimal o gündü yapamadık ilişki. Ama bunun icin kendimi suclayamam eşim yorgundu uykusuzdu işten geldi. Rabbim ol deseydi önceki ilişkiden de olurdu sonrakide
Ben inanmıyorum güvenilirliğine ama denemekte istedim yinede ilk hamileliğimde normal teste siliklik gordum aynı gün kan verdim 40 kusurdu demek ki yeni artmaya başlamış beta Peki bu erken gebelik testi olmayan betayı nasıl gösterecek ? Bu normal testten farkı yok bence erken göstermiyor yani gecıkmen olmuşmuydu
Öyle canım haklısın inşallah bir dahaki aya olur hayırlısı olsunHiçbişeyimizi yitirmedik. Neden yitirelim ki. Bak benimde yengem yeni hamile bende regl oldum. Allaha dua ediyorum Rabbim başkalarından heveslendirme bana da nasip et diye. İmtihandayız. Şuan sadece sabır dile. Elbet olcak.
Öyle miymiş? Bilmiyodum onu canımYa canım artık inşallah yarın çatlar da değerlendiririm bugünü pik olduğu halde es geçmeyi değerlendirmemeyi düşünüyorum asıl çatlama önemli dediler yarın da koyu olursa çok üst üste olacak en iyisi bugünü es geçmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?