- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
Yok kız sor siz sordukça umut doluyorum birde bugün rüya gördüm doğum yaptım bir evladım oldu eşim ve bana benzeyen bana nasıl gülüyor bir görsen emzirdim onu sonra eşimin telefonu çaldı uyandım o kadar gerçektiki tekrar yatmak istedim rüya devam etsin diye ama uyuyamadım çok güzel bir bebekti görsenTamam bida sormam :))) ben yaptım negatif
Sabrına hayran oldumYok kız sor siz sordukça umut doluyorum birde bugün rüya gördüm doğum yaptım bir evladım oldu eşim ve bana benzeyen bana nasıl gülüyor bir görsen emzirdim onu sonra eşimin telefonu çaldı uyandım o kadar gerçektiki tekrar yatmak istedim rüya devam etsin diye ama uyuyamadım çok güzel bir bebekti görsen
Brnde olmadim daha ama test negatif@Zeynep1307 @Tugbaaacmil95 @Misisipili @Nazife5-Yagmur- @Ayseee1987 @Forbi2 D DilekBurcu @Acely @jnci @Grbz46 @Annehayalim @Lucifa @Mechulzaman @Umut999 @Nnuurrr @Namis 2 2 kiz annesi @ogretmenhanm1 Hanımlar ban yediğimden takip edemedim batlar geçmiş son durumlar neler? Bebiş var mı? Yoksa yeni batlar? :)
İnşallah sabrettiğime değer Rabbim inşallah nasip eder inşallahSabrına hayran oldum
İnşallahİnşallah sabrettiğime değer Rabbim inşallah nasip eder inşallahhepimize
Güzel haberlerle gel canım inşallah bebişin seninledirKızlar iyi geceler sizeyarın sabah erkenden kan vermeye gideceğim inş güzel haberlerle gelirim
YAni işin şakasıydı o ama hayıt sığınan yeni başlamıştı 54 gün adet olmamış daha önce onun acısını çıkardı heraşde :)))Hayıt suyu içince ikinci kez mi yumurtladi anlamadım canım merak ettim kürlere sardigim için ayrıntıyı kacirmayayim dedim ben de hunharca içiyorum ama bir şeyi değil her seyiii
Canım bende 17 gündür inofolic kullanıyorum yumurtlama günüm 30 nisandı bat 8 gün kaldı inşallah güzel haberler alırızBen 3 ay önce muayeneye gitmiştim artık yavaş yavaş bebek düşünüyoruz diye.
Adetim düzensizdi cycloprogynova verdi. Onu kullandim 1 ay. Folik asit olarak da inofolic verdi. Onu da 3 aydır kullanıyorum. Adetim düzene girdi döngü tam 30 gün oldu29 Nisan'da bitti adetim. Artık başlayalım dedik. Daha yumurtlama günü bile gelmedi sanirim ama kasık ve bel ağrısı, beyaz akıntı belirtilerim var. Sordum kızlara, ilk defa korunmayı bıraktığım için de olabilirmiş hemen adet sonrası da yumurtlamis ve hamile kalmış olabilirmisim beklicem bakalım.
İnşallahCanım bende 17 gündür inofolic kullanıyorum yumurtlama günüm 30 nisandı bat 8 gün kaldı inşallah güzel haberler alırız
Merhaba, ben ilk ogluma ikinci ayda hemen adetin ardindan hamile kalmıştım. Fakat o ay adetim bir garipti tam sökülmemiş gibiydi. Adet bitiminin ertesi gunu doktora gitmistim, gebelik düşünüyorsan onumuzdeki 1 2 gunu degerlendir yumurtan catlamak uzere demişti, dedigi gibi de çıktı.Evet ben de o moddayimben diğer kızları çok tanımıyorum acaba adetten hemen sonra hamile kalan var mı yumurtlama falan takip etmeden? Ha kizlar?
Benim adetim de biraz garipti çok fazla koyuydu ama adet öncesinde hiç korumasız iliski olmamıştı. Adet bitimiyle başladık. Normalde yok artık öyle hemen olmaz derdim ama belim acayip ağrıyoMerhaba, ben ilk ogluma ikinci ayda hemen adetin ardindan hamile kalmıştım. Fakat o ay adetim bir garipti tam sökülmemiş gibiydi. Adet bitiminin ertesi gunu doktora gitmistim, gebelik düşünüyorsan onumuzdeki 1 2 gunu degerlendir yumurtan catlamak uzere demişti, dedigi gibi de çıktı.
Güzel haberlerle gel hamiş hamiş gelKızlar iyi geceler sizeyarın sabah erkenden kan vermeye gideceğim inş güzel haberlerle gelirim
Merhaba canım iyiyiz, asıl sen nasılsın bebisin iyi mi tazecik anneKızlar merhaba nasılsınız.
yeni bat ne canımHayalkırıklığımaalesef 3 gün önce adet oldum
Büyük ihtimal gecen ki gokyuzusirius adlı kullanıcı canımHikaruiwamoto kim kizlar biliyor musunuz? Azze niye sana burdan ekmek çıkmaz eklemiyorum falan diyosun bir şey olmuşta ne bu kız yüzünden mi banlandiniz
Korkma canım bu sefer gebeligin sağlıkla ilerleyecek insallahDün doktora gittim sat a göre 5+3 ama kese boyutu 8mm dedi 12 gün sonra gel dedi. Malum ilk gebeliğim boş kese düşüktü korktum biraz ama kese yapisı düzgün gibi dedi. Tam olarak hafta net olmasada 4 bçk 5 gibi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?