Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam bida sormam :))) ben yaptım negatif
Yok kız sor siz sordukça umut doluyorum birde bugün rüya gördüm doğum yaptım bir evladım oldu eşim ve bana benzeyen bana nasıl gülüyor bir görsen emzirdim onu sonra eşimin telefonu çaldı uyandım o kadar gerçektiki tekrar yatmak istedim rüya devam etsin diye ama uyuyamadım çok güzel bir bebekti görsen

Sabrına hayran oldum

Hayıt suyu içince ikinci kez mi yumurtladi anlamadım canım merak ettim kürlere sardigim için ayrıntıyı kacirmayayim dedim ben de hunharca içiyorum ama bir şeyi değil her seyiii
YAni işin şakasıydı o ama hayıt sığınan yeni başlamıştı 54 gün adet olmamış daha önce onun acısını çıkardı heraşde :)))

Canım bende 17 gündür inofolic kullanıyorum yumurtlama günüm 30 nisandı bat 8 gün kaldı inşallah güzel haberler alırız

Canım bende 17 gündür inofolic kullanıyorum yumurtlama günüm 30 nisandı bat 8 gün kaldı inşallah güzel haberler alırız
İnşallah doktor hafif pcos görüyorum o yüzden inofolic yazcam sana, hem pcos a iyi gelecek hem adet döngünü düzenleyecek demişti. Gerçekten de adet döngüm düzene girdi benim döngü 35-40 günü buluyordu. Şükür artık 30. Gün geliyo.
Bu sebeple hamile kalmayı da kolaylaştırdığını okudum birçok yerde

Evet ben de o moddayim ben diğer kızları çok tanımıyorum acaba adetten hemen sonra hamile kalan var mı yumurtlama falan takip etmeden? Ha kizlar?
Merhaba, ben ilk ogluma ikinci ayda hemen adetin ardindan hamile kalmıştım. Fakat o ay adetim bir garipti tam sökülmemiş gibiydi. Adet bitiminin ertesi gunu doktora gitmistim, gebelik düşünüyorsan onumuzdeki 1 2 gunu degerlendir yumurtan catlamak uzere demişti, dedigi gibi de çıktı.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Azze canım beni de eklermisin bat 14 mayıs. Bir haftadır okuyorum yazdıklarınızı. Bu devamlı pik yada pike yakın olan arkadaşlar hormon testi yaptırmanız tavsiye ederim. Ben pko luyum ve lh ım genelde yüksek olduğu için yumurtlama testleri hep böyle koyu ve koyuya yakın çıkıyordu. Hormon tedavisi ve klomenle ilk bebeğime hamile kaldım

Benim adetim de biraz garipti çok fazla koyuydu ama adet öncesinde hiç korumasız iliski olmamıştı. Adet bitimiyle başladık. Normalde yok artık öyle hemen olmaz derdim ama belim acayip ağrıyo

Korkma canım bu sefer gebeligin sağlıkla ilerleyecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…