benimde 31 mayıs inşallah ikimizde bebişle gireriz1 Haziran . Yeni aya bebisle girmek için cok güzel bir tarih değil mi
Yeni bat 4 haziran gibi görünüyoryeni bat ne canım
Onu listeye eklemem canım cünkü gecenki gokyuzusirius :)Ekler canm görmemiştirAzze
Cnmm teşekkür ederimMerhaba canım iyiyiz, asıl sen nasılsın bebisin iyi mi tazecik anne
AaaOnu listeye eklemem canım cünkü gecenki gokyuzusirius :)
Geçen de ettim de noldu bende ban yedim karışmıcam. Hem bu sefer başka topiklere de musallat olmuşAaapardon o zaman. Şikayet edelim mi
İçini ferah tut canım. İlki öyle oldugu icin tedirgin olmuşsundur ama bebegin seninleDün doktora gittim sat a göre 5+3 ama kese boyutu 8mm dedi 12 gün sonra gel dedi. Malum ilk gebeliğim boş kese düşüktü korktum biraz ama kese yapisı düzgün gibi dedi. Tam olarak hafta net olmasada 4 bçk 5 gibi dedi.
Banada aynı şeyi söyledi ve döngüm aynen dediğin gibi senede 1/2 kere 50 günüde buluyor hatta döngümİnşallahdoktor hafif pcos görüyorum o yüzden inofolic yazcam sana, hem pcos a iyi gelecek hem adet döngünü düzenleyecek demişti. Gerçekten de adet döngüm düzene girdi benim döngü 35-40 günü buluyordu. Şükür artık 30. Gün geliyo.
Bu sebeple hamile kalmayı da kolaylaştırdığını okudum birçok yerde
Evet evet 2 ay olmadığımı bilirim. Düzeldi amaBanada aynı şeyi söyledi ve döngüm aynen dediğin gibi senede 1/2 kere 50 günüde buluyor hatta döngüm
BEn en son doğum k. hapıyla (kist redavim için kullandım) 3 nisanda adet oldum iyi söküldüm . Bu ay hiçbirilaç bişey kullanmadım halen adet olmadım . Sen yumurta takibi yaptınmı hiç benim şuan görünene göre çatlama olmuypr bende kist olup adetimi geciktiriyor 1hafta 10 gün bazen daha çok.Evet evet 2 ay olmadığımı bilirim. Düzeldi amaseninki nasıl şuan?
Oy cnmİçini ferah tut canım. İlki öyle oldugu icin tedirgin olmuşsundur ama bebegin seninle
Malesef adetliyim. Bu ay klomen kullanıcam hadi hayırlısı. Sizler nasılsınız haydi biriniz hamile olsun artik. Nisan 30 bir sonraki adet günüm.@Zeynep1307 @Tugbaaacmil95 @Misisipili @Nazife5-Yagmur- @Ayseee1987 @Forbi2 @DilekBurcu @Acely jnci @Grbz46 Annehayalim @Lucifa @Mechulzaman U Umut999 @Nnuurrr @Namis @2 kiz annesi @ogretmenhanm1 Hanımlar ban yediğimden takip edemedim batlar geçmiş son durumlar neler? Bebiş var mı? Yoksa yeni batlar? :)
Bilerek yapıyo o zamanGeçen de ettim de noldu bende ban yedim karışmıcam. Hem bu sefer başka topiklere de musallat olmuş
Tam günümde Adet Oldum Kuzumm@Zeynep1307 @Tugbaaacmil95 @Misisipili @Nazife5-Yagmur- @Ayseee1987 @Forbi2 @DilekBurcu @Acely jnci @Grbz46 Annehayalim @Lucifa @Mechulzaman U Umut999 @Nnuurrr @Namis @2 kiz annesi @ogretmenhanm1 Hanımlar ban yediğimden takip edemedim batlar geçmiş son durumlar neler? Bebiş var mı? Yoksa yeni batlar? :)
Mesela neyi soruyorsun tam resim ceksen ultrason terimleri de gözüksünBen
Oy cnminşllh kısa zamanda bebeişlerinize kavuşursunuz sizlerde. Ultrason görüntüm anlayan varmı acaba.
bende regliyim kuzumMalesef adetliyim. Bu ay klomen kullanıcam hadi hayırlısı. Sizler nasılsınız haydi biriniz hamile olsun artik. Nisan 30 bir sonraki adet günüm.
Canım bu sefer aynıyız :) bat günlerimiz. Hadi beraber bekleyelimTam günümde Adet Oldum Kuzumm
Yeni Bat 31 Mayıs
Hayır canım hiç yapmadım zaten denemeye de yeni başladık:) ama kasıkta falan ağrı hissedince bu sabah ovulasyon yaptım acaba yumurtlama günüm mu geldi diye. Gelmemiş. Devam edeceğim yapmaya. Merak ediyorum kaçıncı gün yumurtlama zamanımın geldiğini.BEn en son doğum k. hapıyla (kist redavim için kullandım) 3 nisanda adet oldum iyi söküldüm . Bu ay hiçbirilaç bişey kullanmadım halen adet olmadım . Sen yumurta takibi yaptınmı hiç benim şuan görünene göre çatlama olmuypr bende kist olup adetimi geciktiriyor 1hafta 10 gün bazen daha çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?