Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçini ferah tut canım. İlki öyle oldugu icin tedirgin olmuşsundur ama bebegin seninle

Banada aynı şeyi söyledi ve döngüm aynen dediğin gibi senede 1/2 kere 50 günüde buluyor hatta döngüm

Kızlar bu ayda olmazsa önümüzdeki ay ne kullanacağımı buldum testere dişli Aslan pençesi

Evet evet 2 ay olmadığımı bilirim. Düzeldi ama seninki nasıl şuan?
BEn en son doğum k. hapıyla (kist redavim için kullandım) 3 nisanda adet oldum iyi söküldüm . Bu ay hiçbirilaç bişey kullanmadım halen adet olmadım . Sen yumurta takibi yaptınmı hiç benim şuan görünene göre çatlama olmuypr bende kist olup adetimi geciktiriyor 1hafta 10 gün bazen daha çok.

Ben
İçini ferah tut canım. İlki öyle oldugu icin tedirgin olmuşsundur ama bebegin seninle
Oy cnm inşllh kısa zamanda bebeişlerinize kavuşursunuz sizlerde. Ultrason görüntüm anlayan varmı acaba.

Eklentiler

• IMG-20200504-WA0012.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 39
Malesef adetliyim. Bu ay klomen kullanıcam hadi hayırlısı. Sizler nasılsınız haydi biriniz hamile olsun artik. Nisan 30 bir sonraki adet günüm.

Hayır canım hiç yapmadım zaten denemeye de yeni başladık:) ama kasıkta falan ağrı hissedince bu sabah ovulasyon yaptım acaba yumurtlama günüm mu geldi diye. Gelmemiş. Devam edeceğim yapmaya. Merak ediyorum kaçıncı gün yumurtlama zamanımın geldiğini.
Çatlama olmayıp kist olduğunu doktor mu soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…