Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hikaruiwamoto kim kizlar biliyor musunuz? Azze niye sana burdan ekmek çıkmaz eklemiyorum falan diyosun bir şey olmuşta ne bu kız yüzünden mi banlandiniz

Bende oldum canım zaten pek ümidim de yoktu....
Yeni Ay yeni umut...
Ya hayırlısı olsun canım bizim ilk denememizdi. O yüzden çok umitlenmiyordum ama acaba da diyordum bi yandan. Hayırlısı olsun. Ben şimdi ovuslasyon testi almayı düşünüyorum. Dışarı rahatça cikabilseydik aktara da giderdim ama risk almak istemiyorum. Yeni bat im 1 Haziran. Hayırlısı ile Haziran bebişlerler gireriz inşallah

Son düzenleme:
hayıt suyu östorojen artırıyor canım ondan içiliyor hormonları düzenliyor biz bununla adet görüyoruz

Test yapmayı düşünüyormusun
Yok kız beklicem ama siz bana neden yapmıyosun diye sordukça yapasım geliyor birde göğüsüme dokununca acıyor ya hemde acayip

hayıt suyu östorojen artırıyor canım ondan içiliyor hormonları düzenliyor biz bununla adet görüyoruz

Test yapmayı düşünüyormusun
Ben 3 ay önce muayeneye gitmiştim artık yavaş yavaş bebek düşünüyoruz diye.
Adetim düzensizdi cycloprogynova verdi. Onu kullandim 1 ay. Folik asit olarak da inofolic verdi. Onu da 3 aydır kullanıyorum. Adetim düzene girdi döngü tam 30 gün oldu 29 Nisan'da bitti adetim. Artık başlayalım dedik. Daha yumurtlama günü bile gelmedi sanirim ama kasık ve bel ağrısı, beyaz akıntı belirtilerim var. Sordum kızlara, ilk defa korunmayı bıraktığım için de olabilirmiş hemen adet sonrası da yumurtlamis ve hamile kalmış olabilirmisim beklicem bakalım.

Hadi bakalm hayırlısı

Ne şanslılar dimi ilk denemede hamile kalanlar Ocak ayında kürtaj olmak zorunda kaldım... Bazı aksilikler nedeniyle deneyemedik tekrar.. Düşük amh yüksek fsh nedeniyle birkaç ot aldım bakalım. Bu ay aksilik çıkmazsa deneriz inşallah
Amin canım amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…