BEnım geçti biliyorsun hayla lekelenme var sende ne var ne yok batdaşımmEe kimlerin bata ne kadar kaldı
Aaa neden acabaaHamile kalan varmı bilmem ama yumurtlayan var@bbilge23 adetin 17. 18 gün tekrar adet oldu
Hunharca hayıt suyu içti :))))Aaa neden acabaa
Hayalkırıklığı
1 Haziran . Yeni aya bebisle girmek için cok güzel bir tarih değil migel aramızayeni bat ne
Hii hiç bilmiyorum hayıt suyu nedir ne işe yararHunharca hayıt suyu içti :))))
Tık yok kuzum 4 gün geciktimBEnım geçti biliyorsun hayla lekelenme var sende ne var ne yok batdaşımm
hayıt suyu östorojen artırıyor canım ondan içiliyor hormonları düzenliyor biz bununla adet görüyoruzHii hiç bilmiyorum hayıt suyu nedir ne işe yarar
Ben daha yeniyim bu işlerde
Test yapmayı düşünüyormusunTık yok kuzum 4 gün geciktim
Ya hayırlısı olsun canım bizim ilk denememizdi. O yüzden çok umitlenmiyordum ama acaba da diyordum bi yandan. Hayırlısı olsun. Ben şimdi ovuslasyon testi almayı düşünüyorum. Dışarı rahatça cikabilseydik aktara da giderdim ama risk almak istemiyorum. Yeni bat im 1 Haziran. Hayırlısı ile Haziran bebişlerler gireriz inşallahBende oldum canım zaten pek ümidim de yoktu....
Yeni Ay yeni umut...
Hayıt suyu içince ikinci kez mi yumurtladi anlamadım canım merak ettim kürlere sardigim için ayrıntıyı kacirmayayim dedim ben de hunharca içiyorum ama bir şeyi değil her seyiiiHunharca hayıt suyu içti :))))
Yok kız beklicem ama siz bana neden yapmıyosun diye sordukça yapasım geliyor birde göğüsüme dokununca acıyor ya hemde acayiphayıt suyu östorojen artırıyor canım ondan içiliyor hormonları düzenliyor biz bununla adet görüyoruz
Test yapmayı düşünüyormusun
Ben 3 ay önce muayeneye gitmiştim artık yavaş yavaş bebek düşünüyoruz diye.hayıt suyu östorojen artırıyor canım ondan içiliyor hormonları düzenliyor biz bununla adet görüyoruz
Test yapmayı düşünüyormusun
Hadi inşallah hayırlısı güzel haberlerle gel inşallahKızlar iyi geceler sizeyarın sabah erkenden kan vermeye gideceğim inş güzel haberlerle gelirim
Hadi bakalm hayırlısıBen 3 ay önce muayeneye gitmiştim artık yavaş yavaş bebek düşünüyoruz diye.
Adetim düzensizdi cycloprogynova verdi. Onu kullandim 1 ay. Folik asit olarak da inofolic verdi. Onu da 3 aydır kullanıyorum. Adetim düzene girdi döngü tam 30 gün oldu29 Nisan'da bitti adetim. Artık başlayalım dedik. Daha yumurtlama günü bile gelmedi sanirim ama kasık ve bel ağrısı, beyaz akıntı belirtilerim var. Sordum kızlara, ilk defa korunmayı bıraktığım için de olabilirmiş hemen adet sonrası da yumurtlamis ve hamile kalmış olabilirmisim beklicem bakalım.
Tamam bida sormam :))) ben yaptım negatifYok kız beklicem ama siz bana neden yapmıyosun diye sordukça yapasım geliyor birde göğüsüme dokununca acıyor ya hemde acayip
Ne şanslılar dimi ilk denemede hamile kalanlarYa hayırlısı olsun canım bizim ilk denememizdi. O yüzden çok umitlenmiyordum ama acaba da diyordum bi yandan. Hayırlısı olsun. Ben şimdi ovuslasyon testi almayı düşünüyorum. Dışarı rahatça cikabilseydik aktara da giderdim ama risk almak istemiyorum. Yeni bat im 1 Haziran. Hayırlısı ile Haziran a ve işlerler gireriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?