Ya var ya tamamen kısmet işi o zamanVardı yanılmıyorsam hamilelikten umudu yoktu hatta seyrek olmus birliktelikler
Aynn sorcam ts ederm cnm bnm insallah bebegim vardir umut var halaInsallah gelmez canım reglinolumlu düsünelim ama regli olursan bu dongünün kısa olmasınıda sor bence.
gel aramızaBen regl oldum malesefHaziran a beni de yaz azze
1 hafta geçsin üzülmek istemiyorum bu kadar belirti yaşadıktan sonra gebelik yoksa baya üzülücem çünküniye yapmıyosun yapsana :)
Hamile kalan varmı bilmem ama yumurtlayan varEvet ben de o moddayimben diğer kızları çok tanımıyorum acaba adetten hemen sonra hamile kalan var mı yumurtlama falan takip etmeden? Ha kizlar?
Amin inşallahallah bu gece bütün dileklerimizi kabul etsin
ama yoksa da bi hafta boşuna ümitlenmiş olmazsın :)1 hafta geçsin üzülmek istemiyorum bu kadar belirti yaşadıktan sonra gebelik yoksa baya üzülücem çünkü
aa nasıl yanii
Eşimi üzmek istemiyorum her kan verdiğimde bir ümit bekliyor haberi görünce zor tutuyor kendini üzmek istemiyorum onu adet olursam oldum der geçerimama yoksa da bi hafta boşuna ümitlenmiş olmazsın :)
Anladım canımm. Belirtilerin nelerEşimi üzmek istemiyorum her kan verdiğimde bir ümit bekliyor haberi görünce zor tutuyor kendini üzmek istemiyorum onu adet olursam oldum der geçerim
Anlatmıştım zaten adete 10 gün kala kahve rengi akıntı 6 gün kala göğüslerim şişti sol kasıkta sanki birşey varmış gibi düz oturamıyorum rahatsız ediyor birşey ocak anneleriyle konuştum 1 tanesi aynı belirtiler bendede vardı hamileyim dedi mesela göğüslerim çok şiş ve dolgundu şimdi şişliği gitti ama hala çok dolgun ve sert biraz hiç akıntım yok normalde ben adet olacağım zaman efsane akıntım olurduAnladım canımm. Belirtilerin neler
Evet vallaaa nasıl yanii
Seni tanıdımazze beni eklemedin ekler misin ben de sizler gibi anne olmak istiyorum
Soooooon 8 günEe kimlerin bata ne kadar kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?