Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gitti gidiyor da Bi aktardan aldım, yeni ürün deil muhtemelen ama renkleri canlı duruyor, yeni ürün toplanma zamanı HAZİRAN mıs cunku arastırdım da
Canım kac günde ulaşıyo eline? Bide o sitede ödeme nasıl oluyo

Canım benim kıyamam sana olcak yine olcak. B sefer sımsıkı tutcak elini ve asla gitmicek.

Zordur....12 saatte doğdu kalp hastasıydı onu gibi bebekler ameliyattan çıktı ama benim oğlumun ömrü yetmedi.yok öyle deme nolur allah düşmanıma vermesin taşınacak bişey değil

Kızlar size bir sorum olacak özellikle ovulasyon takip edenler bakabilir mi hani bu yumurtladan yaklaşık 2 hafta sonra regl oluyoruz ya o zaman regl olacağımız hafta değerlendirmeye gerek yok mu. Bu geç döllenmeyi pek anlayamadım. Kimi hemen adetin ertesi günü hamile kaldım yazmıs forumda. Su an gün asırı devam ediyoruz ama regl olana kadar devam etmeli mi bu

Erken Doğum mu yaptınız

Hayır 41haftalık doğdu bebeğim kalp hastasıydı bir kapakçığı dardı.ameliyatı oldu tüm bebekler çıktı benim oğlum çıkamadı
BAşınız sağolsun
Rabbim birdaha yasatmasın enfeksiyon için soğan suyu için söker enfeksiyonu içildiği gün başlıyor akıntı gelmeye diyorlar

Benşmde kaybım oldu kürtajdan sonra bir daha kalamadım her ay olsun diye kafayı yiyorum ben de ama olmuyor
Enfeksiyon kapmış olabilir miyim bende ?

Hayır 41haftalık doğdu bebeğim kalp hastasıydı bir kapakçığı dardı.ameliyatı oldu tüm bebekler çıktı benim oğlum çıkamadı
İnanın çok üzüldüm içimden Bi şey sızladı sanki.. Halimize şükretmek lazımmış. Ben 16 haftalıkken kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim sekiz saat suni sancı ile normal doğum yaptım şokunu aylarca atlatamadım sizi düşünemiyorum Allah sabır versin

Üzülme diyicem ama biliyorum üzüleceksin takma diyeceğim ama biliyorum takacaksın ama sen anne olucam diyorsun istiyorsun dimi o zaman bırak sigarayı bir tarafa ve o bebek inşallah gelicek deyip ayağa kalk sen ayakta olursan sen iyi olursan eninde sonunda sana gelecek o kuzucuk daraldığın zamanlar inşirah suresini oku o kadar çok faydası var ki dene en azından ben denedim de Rabbbime bırak canım benim Allaha emanetsin dualarımdasın

-Yagmur- İnsan hemen yerini doldurmak istiyo dimi
Tüm kalbimle herseyden cok istiyor hemde hala psikolojim kötü Anca hamile kalırsam unuturum bu yaşadığımı hergece ağlayarak uyudum eşim psikiyatriye bile götürmek istedi cok zor günleri yaşadım cookkk seninde vardı kürtaj kaç ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…