Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
VAAav hemen belirtilerini ve adetin geçtimi kaç gün sonra öğrendin bizimle paylaşmalısınnnn Allah sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsinnnnn aminn

Selam kızlar..
Bende aranıza yeni katıldım..3.5 yıl vajinismus sürecini atlattıktan sonra haliyle daha fazla zaman kaybetmeden bebek sahibi olmak istiyoruz..Vajinismustan kurtutalı 3 ay oldu henüz bisey yok zaten hemen olmasinida beklemiyorum çünkü pcos var yumurta tembelliğim varmış..yumurtam çokmuş ama küçük küçükmüş...vajinismus doktorum 3 ay kullanmam için inofolic şase verdi kullandim ama henüz bisey yok...bende bu ay c-life bitkisel macun ve ovuslasyon testi aldim testin 14 ve 15. Günü yumurtlama gordum...ama gel gelelim ki catlama bir türlü goremedim...cizgi aman aman silikleşmedi...tabi ben bu süreçte bol bol kuru incir ve su da tükettim..değerli olan günleri değerlendirdim ..hic ümidim yok ama bakalim sonuc ne olucak...Rabbim bu yoldaki tüm kardeşlerimin kucağını tez vakitte hayırlısıyla doldursun inşallah❤

Kan sonucum ve heyecanım geçsin üstümden hemen her şeyi yazacağım canlarım o kadar içten dua ediyorum ki rabbim herkese nasip etsin Azze aklımdan ilk geçensin
Canımın içi Allah razı olsun inşallah bana da nasip olur Sağlıklı şekilde hamilelik geçir inşallah kuzummm

Kızlarrr her zaman içtiğimiz hazır su iftarı açtığımdan beri böyle acı mı desem kireçli mi desem tuhaf bir tadı vardı hatta musluktan mı doldurduk acaba dedim kendi kendime sonra aynı suyu eşim içti her zaman ki tad dedi bugun çok soru sordum farkındayım ama sizce bu belirtimi

Evet olabilir

Olabilir canım ben oğluma hamileyken sadece tek markanın suyunu içebiliyordum diğerleri ağzımın içini zehir gibi yapıyordu

Merhaba kızlar geçen ay reglim pas geçti tam şaşırdım buraya post açtım hatta ama 3ünde oldum

Maşallah benimkimde hic gecikmez :)
Düşünsene 19 Martta regl oldum. 17 Nisanda olmam gerekiyordu 3 Mayıs’ta oldum. Sizce de garip değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…