Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insan en cok o aylarda kafaya takıyor biliyormusun durumu kabullenemiyor cınku ben evlendim ilk 8 ayım kabus gibiydim sonradan kanullenıyorsun yavaş yavaş bekarken istediğim zaman hamile kalcam sanırdım ama öle değilmiş nişanlıyken cok hevesliydik hep böle konular konuşurduk eşyamız erken alındı hep 1*1 tutarız diye düşündüğümüz için yatak odası salon takımı aldık sadece sonra 2+1 ev cazip geldi tuttuk odaya eşya bile almadık biliyonmu nasılsa çocuk yapcaz çocuk odası olur dedik :) 3senedir bomboş duruyo ole :))

En sonunda masamı attım oraya bari salon rahatlasın diye öle bide zigonlarım var :))

Allah ım içim paramparça oldu düşmanımın bile başına vermesin Rabbim

ben hep istiyodum zaten ve hemen de olur sanıyodum hatta ilk ayımdan ama ilk 2-3 hafta bizde tam rahat bi birleşme bile olmamıştı alışma süreci yinede kalırım sanıyodum olmadı :) derken 3. Ayımda geldi bebegim. Dünyalar benim olmuştu eksik yanım oydu. Herşey çok güzeldi herkese söyledim. Sonra gitti hevesim kursağımda kaldı..

Sağlıksız gebelik dediler. Araştırılmadı özellikle. İlk oldugu icin. İnşallah da sondur.
AYnen banada gelişememiş dediler geçtiler. devlette yaptırdım ve devlet malesef böle kürtajımı bile acılar içinde canlı canlı yaptılar uyutmadılar

Bu hayıt aslında sadece bebek için değil cnm tüm kadın hastalıklarına iyi geliyor mesela bende yara olmuştu iki ay kullandım gecti. Doktora sorsan yakalım ya da donduralım demişti iyiki doktoru dinlememişim
Ya iyi ki söyledin canım bende de yara var aklımda olsun

Artık ümidimi kaybediyorum. Eksikliğini yaşıyorum.
Hayır. Sakın böyle düşünme. Sen ne şuan eksiksin ne bebeğin geldiğinde tam. Sen sensin. Bebeğin geldiğinde sadece sıfatlarına sıfat eklenecek, bir anne olacaksın.
Elbet zamanı var. Sen istediğinde değil, kendi istediginde gelecek

Bende hemen olur sanıyodum hiç bir sorunum yok belki bi kere bile gecikmem olmamıştır kilo sigara alkol bi problemim yok hemen olur sanıyodum ama olmuyor her ay umutlarım tükeniyor içime atmaktan mahvoldum. İnsanlar istemiyoruz sanıyolar zamanı geldi diyolar ama bilmiyolar uğraşıyoruz bilmiyolar

AYnen banada gelişememiş dediler geçtiler. devlette yaptırdım ve devlet malesef böle kürtajımı bile acılar içinde canlı canlı yaptılar uyutmadılar
Benimde devlette. Aynen canlı oldu. Zaten düşük yaptım. Kürtaja alıp almamakta kararsızdı doktor alalım yinede parça kalmasın dedi. Bazen aklıma geliyo o an içim bi kötü oluyo.

Benimde devlette. Aynen canlı oldu. Zaten düşük yaptım. Kürtaja alıp almamakta kararsızdı doktor alalım yinede parça kalmasın dedi. Bazen aklıma geliyo o an içim bi kötü oluyo.
YA canın çekildi sanki dimi öyle bir acı yok

Kizlar ümitli olun yaa lütfen valla aglattiniz beni bugün herkes bunalımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…