Insan en cok o aylarda kafaya takıyor biliyormusun durumu kabullenemiyor cınku ben evlendim ilk 8 ayım kabus gibiydim sonradan kanullenıyorsun yavaş yavaş bekarken istediğim zaman hamile kalcam sanırdım ama öle değilmiş nişanlıyken cok hevesliydik hep böle konular konuşurduk eşyamız erken alındı hep 1*1 tutarız diye düşündüğümüz için yatak odası salon takımı aldık sadece sonra 2+1 ev cazip geldi tuttuk odaya eşya bile almadık biliyonmu nasılsa çocuk yapcaz çocuk odası olur dedik :) 3senedir bomboş duruyo ole :))Evet 6 aylık
Allah ım içim paramparça olduGece 12de gittim gündüz 12.30 oğlum doğdu dikişlerim fazlaydı ve hasta olduğu için yoğun bakımı alindi kucağıma alamadım.akşam gösterdiler sadece ayağına dokun dediler ertesi güne kadar görmedim.sonra ameliyat için başka hastaneye aldılar orada korku dolu bakışlarını gördüm...içim paramparça oldu.ambulansa koştum öne aldılar beni ama yanına değil.sonra 10 gün dikişli halimle yoğun bakımda girip çıktım emzirdim eve gitmek istemedim hiç ve anne otelinde kaldım artık gecede görebiliyordum onu.son günler hali değişti artık canlılığı azaldı ve beni bırakmak istemiyordu son gece...ağladım ve ona gözyaşımı sürdüm nolur kokumu al kal benle demek istedim ama ben ağlayınca o da iç çekti...emmek istemedi sarıldı ve yattı ameliyata girecek elimi sıktı gözlerime baktı veda etti ağlıyordu az önce sizi görünce sustu dediler.ve bana elveda dedi.ben ömrümde böyle acı görmedim.oğlum fenalaştı ve beni çağırıp son kez gör demek yerine teyzesi kapıda diye onu görüp çağırdılar elini son defa ben değil teyzesi tuttu
Gözleri yarım açıkmış öyle dedi ablam.ama uyuyor demiş doktorlar ve yusuf öldü.bir daha sadece morgda aldım öptüm kucağıma vermediler..donmuş ve sabun kokuyordu yüzü yusuf gibiydi yine çok güzeldi...unutamıyorum onu çok özledim
Amin vermesin ...size de hepimize de nasip etsin sağlıkla gelsinler de merhem olsunlarAllah ım içim paramparça oldudüşmanımın bile başına vermesin Rabbim
ben hep istiyodum zaten ve hemen de olur sanıyodum hatta ilk ayımdanInsan en cok o aylarda kafaya takıyor biliyormusun durumu kabullenemiyor cınku ben evlendim ilk 8 ayım kabus gibiydim sonradan kanullenıyorsun yavaş yavaş bekarken istediğim zaman hamile kalcam sanırdım ama öle değilmiş nişanlıyken cok hevesliydik hep böle konular konuşurduk eşyamız erken alındı hep 1*1 tutarız diye düşündüğümüz için yatak odası salon takımı aldık sadece sonra 2+1 ev cazip geldi tuttuk odaya eşya bile almadık biliyonmu nasılsa çocuk yapcaz çocuk odası olur dedik :) 3senedir bomboş duruyo ole :))
En sonunda masamı attım oraya bari salon rahatlasın diye öle bide zigonlarım var :))
ben hep istiyodum zaten ve hemen de olur sanıyodum hatta ilk ayımdanama ilk 2-3 hafta bizde tam rahat bi birleşme bile olmamıştı alışma süreci yinede kalırım sanıyodum olmadı :) derken 3. Ayımda geldi bebegim. Dünyalar benim olmuştu eksik yanım oydu. Herşey çok güzeldi herkese söyledim. Sonra gitti hevesim kursağımda kaldı..
[/. Sorun neydi neden kürtaj oldun cnım
AYnen banada gelişememiş dediler geçtiler. devlette yaptırdım ve devlet malesef böle kürtajımı bile acılar içinde canlı canlı yaptılar uyutmadılarSağlıksız gebelik dediler. Araştırılmadı özellikle. İlk oldugu icin. İnşallah da sondur.
Ya iyi ki söyledin canım bende de yara var aklımda olsunBu hayıt aslında sadece bebek için değil cnm tüm kadın hastalıklarına iyi geliyor mesela bende yara olmuştu iki ay kullandım gecti. Doktora sorsan yakalım ya da donduralım demişti iyiki doktoru dinlememişim
Ne oldu ?Artık ümidimi kaybediyorum. Eksikliğini yaşıyorum.
Hayır. Sakın böyle düşünme. Sen ne şuan eksiksin ne bebeğin geldiğinde tam. Sen sensin. Bebeğin geldiğinde sadece sıfatlarına sıfat eklenecek, bir anne olacaksın.Artık ümidimi kaybediyorum. Eksikliğini yaşıyorum.
Benimde devlette. Aynen canlı oldu. Zaten düşük yaptım. Kürtaja alıp almamakta kararsızdı doktor alalım yinede parça kalmasın dedi. Bazen aklıma geliyo o an içim bi kötü oluyo.AYnen banada gelişememiş dediler geçtiler. devlette yaptırdım ve devlet malesef böle kürtajımı bile acılar içinde canlı canlı yaptılar uyutmadılar
YA canın çekildi sanki dimi öyle bir acı yokBenimde devlette. Aynen canlı oldu. Zaten düşük yaptım. Kürtaja alıp almamakta kararsızdı doktor alalım yinede parça kalmasın dedi. Bazen aklıma geliyo o an içim bi kötü oluyo.
Ben cok asırı acı hissetmedim ama her aklıma gelişinde içim bi garip oluyoYA canın çekildi sanki dimi öyle bir acı yok
Net iki kırmızıKızlarrrrDelircem şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?